Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 29.09.2012

FC Horky n/Jiz.   SK Benátky "B"
3:0
( 3:0 )

Malík J. – Kraus P. (64. Svoboda), Sedláček, Starý, Lukáš – Prskavec (57. Váňa), Mosiurczak, Žižka (75. Malík A.), Král – Kohout A., Matějovský

Diváků: 100

Jíra – Chupík, Svačina, Mareš, Hrdlička (70. Kamlach), Langšádl, Benda, Fingerhut, Čadil, Bambuch, (40. Krýda) Došlý

 
góly: 14. Žižka, 18. Matějovský, 32. A. Kohout
karta: Kohut A., Mosiurczak, Malík J.
karta: 75. Malík J.
rozhodčí: Janda – Mucek, Paulus
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Aleš Kohout
Hráč utkání:
David Mareš

Průběh zápasu

Rezerva na lídra tabulky z Horek nestačila !

V sobotu odpoledne čekala rezervu bitva na hřišti suverénního lídra okresního přeboru FK Horky, který dosud prochází soutěží bez ztráty bodu. Na domácí straně k utkání díky trestu nenastoupil mladší z dvojice Kohoutů Václav a Cimrman. Na straně hostí chyběli pro nemoc Jan Kraus a Martin Feri. Dále nemohl z pracovních důvodů odehrát klání Tomáš Body. Kádr tak místo nich doplnili z A týmu David Mareš, Antonín Fingerhut a již tradičně Lukáš Jíra. Dorost měl pak v utkání zastoupení v hráčích Ondřej Čadil, Martin Hrdlička, Jan Kamlach a Štěpán Krýda.

Domácí se hned o začátku zápasu ujali iniciativy a snažili se vstřelit rychlou branku. Po několika šancích se do vápna z levé strany dostal Jan Žižka a ve 14. minutě otevřel skóre utkání, když obloučkem na zadní tyč obstřelil vybíhajícího brankáře – 1:0. O pár minut později z té samé strany do šestnáctky protáhl Josef Matějovský a ránou na přední tyč propálil bezmocného gólmana Jíru – 2:0. Po ledové sprše ve formě dvou gólů se benátečtí hráči osmělili a na svatyni domácích vyslali pár střel ze střední vzdálenosti, které však branku domácích příliš neohrozili. Horky chtěly utkání rozhodnout již v první polovině a tlačily se do zakončení. Po několika dobrých zákrocích hostujícího gólmana Lukáše Jíry se důrazem středem hřiště do šestnáctky protlačil Aleš Kohout a bezmocného brankáře prostřelil – 3:0.

Po změně stran Benátky hodily za hlavu zpackaný první poločas, snažily se o svou hru a byly domácím vyrovnaným soupeřem. Snaha o vstřelení kontaktních branek byla jasně patrná z útočné hry a Horky musely zejména důkladně bránit. Vzrůstající tlak vyústil v několik slušných příležitostí, které se však nepodařilo přetavit v branku. Benáteckým ke skórování nepomohla ani situace ze 75. minuty, kdy domácí brankář Jiří Malík velmi nezkušeně vyběhl do souboje na hranici velkého vápna a v pádu zachytil míč rukou mimo pokutové území, za což inkasoval od sudího druhou žlutou a tedy i červenou kartu. Jak se dalo čekat, roztrpčený hráč při odchodu do kabin nezapomněl počastovat lavičku Benátek několika sobě vlastními hospodskými výrazy a odešel do sprch zpytovat svědomí. Hosté se pak snažili v využít výhody jednoho hráče v poli, ale nepodařilo se zaznamenat ani čestný úspěch v podobě branky.

Je nutné poznamenat, že Horečtí, respektive hráči hrající za FK Horky, jsou herně o třídu výše a letošní sezóna je pro ně pouze nutným přechodem do I.B třídy. Rezerva v sobotu 6.10. hostí druhý tým tabulky TJ Sokol Březno a nemá v úmyslu domácí body rozdat.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 6. kola okresního přeboru :

  • Horky – SK Benátky "B" 3:0 (3:0)
  • Kněžmost – Kosořice 3:1 (2:0) článek
  • Akuma – Řepov 2:1 (1:0)
  • Březno – Bezno 2:1 (1:1)
  • MSK "B" – Krnsko 2:7 (0:6) článek
  • Kr.Vrutice – Kosmonosy 2:2 (0:2)
  • Čejetice – K.Hlavno 2:2 (0:1)

Příští 7. kolo okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: SK Benátky "B" – Březno, K.Hlavno – Horky, Řepov – MSK "B", Krnsko – Čejetice, Bezno – Kr.Vrutice, Kosmonosy – Kněžmost, NEDĚLE: Kosořice – Akuma.