Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 06.10.2007

SK Jizeran Doubrava   SK Benátky
3:0
( 0:0 )
Diváků: 50 Skalák - Spousta, Červenka, Wágner, Chlumák (73´Hájek) - Chupík (64´Kučera), Miškovský, Benda, Šukal - Buryán (68´Pařízek), Feri
 
góly:
karta: Chlumák
karta:
rozhodčí: Navrátil
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva by si bod rozhodně zasloužila. 

Naše benátecká rezerva hrála druhý zápas za sebou venku  a proti zápasu v Krnsku zde bylo hned několik rozdílů. Kvalitním trávníkem počínaje a herním projevem obou mužstev konče. Již od začátku se obě mužstva snažila kombinovat po zemi a hra měla vyrovnaný průběh. Šance přinášeli především standardní situace, ze kterých ovšem spíše hrozili domácí. Již v první desetiminutovce měli doubravští dvě slibné pozice, když zahrávali přímé kopy na hranici 20- 25 metrů od branky Skaláka, ale v prvním případě přestřelili a v druhém nastřelili zeď a následný závar ve vápně vyřešila naše obrana. Poté přišla asi největší šance prvního poločasu, kdy centr na zadní tyč překvapivě nezužitkoval domácí střelec a slabým koníčkem dal čas Skalákovi k přesunu od první tyče na zadní a tím i k úspěšnému zákroku. Dále se hra odehrávala spíše mezi oběma vápny s propagačními střelami, s kterými ovšem gólmani neměli problémy. Poločas tedy skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Druhý poločas měl podobný průběh jako ten první. Vyrovnaná hra se snahou o kombinaci s následnými střelami. Až přišla 55. minuta, kdy byl závar před brankou domácích a střelu Šukala zachraňovali až na brankové čáře a tím utnuli předčasné gólové radování benáteckých fandů. Bohužel již poněkolikáté v zápasech benáteckých fotbalistů přišlo známé „nedáš, dostaneš“ a z následného protiútoku se po centru ze strany prosadil útočník domácích - 1:0. To naše hráče zaskočilo, ale pokusili se o okamžitou odpověď, nicméně obrana domácích byla pozorná. O další pokus o srovnání se pokusili vystřídavší hráči. Kučera se odpoutal od hráče a poslal přihrávku středem hřiště za obranu Doubravy, ale Pařízek byl zastaven praporkem pomezního. Na hřiště se poté dostal místo Chlumáka Hájek a přes jeho stranu poté útočili domácí. Nejprve se proti třem u lajny prosadil hráč Doubravy, který poslal přihrávku na spoluhráče, který se právě přes Hájka prosadil a následnou přihrávku pod sebe zužitkovali v druhou branku - 2:0. Třetí branka byla podobná té druhé. Opět akce po levé straně naší obrany a centr kde byli neobsazení domací a Skalák neměl ani proti této střele sebemenší šanci - 3:0. Naši hráči měli ještě dvě příležitosti po centrech ze strany, kdy ale první gól nebyl uznán pro offside a druhá akce skončila pouze závarem a odkopem domácích do bezpečí. Utkání tedy skončilo velice krutou prohrou 3:0, i když to byl typický remízový zápas  a naši borci si jistě minimálně bod za předvedený výkon zasloužili. Doufejme, že příští zápas, který konečně sehraje rezerva doma v derby s Předměřicemi, bude konečně bodovat a odpoutá se tak třeba i od sestupových pozic.