Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 17.09.2011

SK Klášter   SK Benátky "B"
1:6
( 0:4 )

Diváků: 50

Jíra – Vaňousek, Langšádl, Mareš, M.Šukal, Feri, Novotný, Davídek (79. Bambuch), Korec Martin – V.Šesták, Šimek (81. Kinzl)

 
góly: 57. Jiří Antoš – 2. a 20. Šimek, 12. a 35. V.Šesták, 79. Martin Korec z pen., 89. Bambuch
karta: 45. Davídek, 60. Feri
karta:
rozhodčí: Vrábel
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva na hřišti soupeře opět vysoko zvítězila !

Benátecká rezerva zajížděla v 5. kole Okresního přeboru na hřiště Kláštera. Sestava vinou zranění, či pracovních povinností odjížděla s velmi pozměněným kádrem. Shodou okolností to byli tři hráči z obrany Hejtmánek, Kučera, Chupík a k nim přibyl ještě záložník Jan Kraus. Celá obrana tak byla celkově obměněna. Stopérskou dvojici plnili v utkání David Mareš a Martin Langšádl s obránci Ondřejem Vaňousek a Martinem Šukalem a obrana si vedla až na dvě situace dobře. Vizitkou je obdržená pouze jedna branka.

Benátečtí začali rychlou kombinací a na první branku čekali pouhé dvě minuty, kdy krásnou střelou se prosadil Radek Šimek, který vyhnal pavouky u Klášterské branky – 0:1. Benátečtí pokračovali v dobré kombinaci a na další branku vstřelili za deset minut. Autorem byl Vojtěch Šesták, kdy nepříliš povedenou střelou poslal balón mezi nohama brankáře – 0:2. V této fázi utkání si Benátečtí dělali na hřišti prakticky co chtěli a další branka přišla o osm minut později. Radek Šimek se prokličkoval až do vápna a míč poslal podél domácího gólmana do sítě – 0:3. Poté domácí začaly Benátky více napadat a už to nebylo tak jednoznačné. Měli několik náznaků šancí, ale vyloženou brankovou příležitost neměli. A tak na druhé straně Benátečtí ve 35. minutě opět udeřili a takřka rozhodli o vývoji utkání. Doraženým balonem na brankové čáře se prosadil podruhé v utkání Vojtěch Šesták0:4. Do kabin v poločase se šlo určitě lépe hostům.

Druhý poločas začal ze strany Benáteckých dost vlažně. Spoustu nepřesných přihrávek a malý pohyb bez míče dával prostor důrazným hráčům Kláštera a ty se nejednou dostávali do zakončení. V 57. minutě vzniknul neskutečný chaos v malém pokutovém území Benáteckého mužstva, kdy nedokázali nadvakrát odkopnout míč do bezpečí a i po šťastném zákroku brankáře Jíry se dostal odražený míč k domácímu útočníkovi Jiřímu Antošovi a ten míč napálil bodlem do branky – 1:4. Domácí zjistily, že by to šlo a  v 62. minutě měli obrovskou šanci, kdy Janatka obstřeloval našeho brankáře, ale ten se překvapit nenechal. Domácí měli několik slibných šancí leč selhali v dobrém zakončení. Poté Benátky opět zapnuly a odměnou jim byla dána možnost pokutového kopu v 79. minutě. V pokutovém území byl sražen agilní Vojtěch Šesták. Pokutový kop proměnil Martin Korec1:5. Poté hosté v 80 minutě sáhli k prvnímu střídání. Odpočinout si šel po dobrém výkonu Radim Davídek a na hřiště vyběhl obávaný střelec Miroslav Bambuch, kterému v 88. minutě krásně předložil autor dvou branek Vojtěch Šesták kolmici do běhu a své sólo zkušeně proměnil a pečetil výsledek na konečných – 1:6 ve prospěch Benátecké rezervy.

Benátecká rezerva si tak připsala další vysoké výtězství na hřišti soupeře. Hráčem utkání se stal autor dvou krásný branek Radek Šimek. Další utkání čeká Benáteckou rezervu za týden 25.9. od 16.30 hodin, kdy hostí sestupivší Kropáčovou Vrutici, která je v tabulce před Benátkami na druhém místě a na svém kontě má o jeden bod víc než Benátky.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Utkání jsme zvládli na výbornou a takřka se opakovalo utkání z Kostelního Hlavna, kde jsme taky o vývoji utkání rozhodli v prvním poločase. Před utkáním sem měl obavy z naší narychlo složené obrany, ale hráči si s tím poradili velmi dobře a hlavně rychlé branky tomu napomohli. Hráče musím pochválit za předvedenou hru, akorát v zakončení jsme mohli být produktivnější, protože šance na to byli."

VÝSLEDKY 4. kola okresního přeboru :

  • Klášter – SK Benátky "B" 1:6 (0:4)
  • K.Hlavno – Dobrovice "B" 1:2 (0:1)
  • Akuma MB – Čejetice 0:3 (0:1)
  • Kr.Vrutice – Bezno 3:2 (1:1) článek
  • Řepov – Krnsko 3:2 (2:0)
  • Březno – Kněžmost 1:1 (0:0) článek
  • Struhy – Zdětín 1:1 (0:1)

Příští 5. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: Bezno – Březno (10:15), Krnsko – K.Hlavno, Zdětín – Řepov, Čejetice – Klášter, NEDĚLE: Benátky "B" – Kr.Vrutice, Kněžmost – Struhy, Dobrovice "B" – Akuma.