Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 26.03.2016

TJF Čechie Čejetice   SK Benátky "B"
0:0
( 0:0 )

Hubáček – Košek (74. Smazal), Polanka, Vránek, Průcha, Tlášek, Kůtek, Šimáček, Malák, Jaroš (80. Čtyřoký), Plintovič

Diváků: 50

Sakar - Hrdlička, Jäger, D. Langšádl, Hejtmánek - Kraus, J. Novotný, Fingerhut - Zuna (58. O. Šimek), Krýda, Čadil (88. Šimůnek)

 
góly:
karta: 10. Čadil
karta:
rozhodčí: Chládek – Novák, Javůrek
  Střely na branku: 2:4
Střely mimo: 12:10
Rohové kopy: 6:3
Ofsajdy: 3:4
Fauly: 10:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jindřich Jäger

Průběh zápasu

Rezerva začala jarní odvety remízou a poprvé v soutěži ztratila body ! 

V prvním jarním kole zajížděla benátecká rezerva do Čejetic, tedy k soupeři, kterého na podzim porazila 2:0, avšak po velkém boji. Něco podobného se očekávalo i v sobotním zápase, a to i  s ohledem na četná zranění provázející benáteckou rezervu a nerovnou hrací plochu soupeře.

Od úvodu utkání byly Benátky tradičně daleko více na míči se snahou přehrát soupeře kombinačně. To se  jim i dařilo na vlastní polovině, ale směrem dál jejich hru provázela řada nepřesností. Soupeř naopak vyčkával na chybu v rozehrávce a rychlými protiútoky se snažil ohrozit branku hostí. Dále byl soupeř opět nebezpečný ze standardních situací. První brankovou příležitost měli domácí ve 23. minutě, kdy se Plintovič dostal do slibné šance, ale jeho střelu zneškodnil velmi dobře chytající brankář hostí Sakar. Benátky měly ve 40. minutě také příležitost ke vstřelení branky, ale Hrdlička v dobré pozici přestřelil branku.

Ve druhém poločase se do 60. minuty hrálo stejným stylem jako v první půli bez brankové příležitosti na obou stranách. Po příchodu dorostence Šimka, který hru Benátek znatelně oživil najednou hosté trvaleji zatlačili domácí na jejich polovině. Tento tlak přinesl i vstřelenou branku, která však padla z ofsajdového postavení. Domácí se ke své největší šanci dostali v 68. minutě, ale opět se zaskvěl Sakar. Nakonec mohli Benátečtí přeci jen překlopit misky vah na svoji stranu, avšak tutovku Hrdličky v 84. minuty zlikvidoval domácí brankář.

Benátky si tak z půdy soupeře odvážejí bod za bezbrankovou remízu a určitě se budou chtít představit v lepším světle v následujícím kole, kdy v neděli 3.4. od 15 hodin budou doma hostit Bělou pod Bezdězem.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Domnívám se, že dnešní remíza je spravedlivou dělbou bodů, a to zejména kvůli brankovým šancím, které byly v poměru 2:2. Zklamáním je pro mě výkon zejména našich ofenzivních hráčů, od kterých očekávám daleko více. Oceňuji sebezapření našeho kapitána Krause, který se zraněním odehrál celý zápas a i přes svůj handicap patřil k nejlepším hráčům."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 14. kola Okresního přeboru :

  • Čejetice – SK Benátky "B" 0:0 (0:0)
  • MSK "B" – Rejšice "B" 1:1 (0:0)
  • Bělá p/Bez. – Židněves 5:0 (3:0)
  • Kněžmost – Chotětov 3:0 (2:0)
  • Bezno – Předměřice 1:0 (1:0)
  • Kosořice – Akuma 4:0 (1:0)
  • Čistá – K.Hlavno 2:0 (2:0)

Příští 15. kolo v 15:00 hod., SOBOTA: Čejetice – Kněžmost, Židněves – MSK "B", Akuma – Čistá, K.Hlavno – Chotětov, NEDĚLE: Benátky "B" – Bělá p/Bez., Předměřice – Kosořice, Rejšice "B" – Bezno. 

Fotogalerie