Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 18.kolo 29.03.2008

TJ Bohemia Poděbrady   SK Benátky
2:1
( 1:0 )
Hospodka – Svoboda, Pavel, Brtek, Exner (61´ Poděbradský) – Voříšek, Rulc (18´ Billý), Jirásek, Brtna – Uhlíř, Fořt (59´ Kasák) Diváků: 140 Řezáč – Pospíšil, Hrouda, Lacina, Novotný (70´ Šesták) – Bohdan, Karásek, Svoboda (46´ Havránek), Korejza – Došlý, Duchoslav
 
góly: 9´Fořt, 61´Uhlíř – 64´Došlý
karta: Exner, Voříšek, Fořt, Uhlíř – Bohdan, Havránek, Řezáč, Pospíšil
karta:
rozhodčí: Garaja - Mrázek, Šimáček
  Střely na branku: 5:7
Střely mimo:
Rohové kopy: 7:7
Ofsajdy: 2:2
Fauly: 24:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rozhodla produktivita domácích.

Začátek zápasu byl rozhodně zajímavý. Domácí Poděbrady se ale  již od prvních minut uchýlili k nakopávaným balónům a toto jim dá se říci vydrželo po celou dobu hry. Ve druhé minutě utkání Duchoslav prodloužil hlavou na  nabíhajícího Bohdana a ten již pokračoval sám na brankáře, bohužel před pokutovým územím zasáhl domácí bek Exner a podle pravidel fotbalu by měl vidět červený kartónek, ale rozhodčí Garaja vytáhl pouze kartu žlutou! Z následného přímého kopu se vyznamenal gólman Hospodka, který Korejzův přímý kop vytěsnil na roh. V 9. minutě opět naprosto stejná akce jako z druhé minuty, tentokrát se však Bohdan do zakončení dostal, ale trestuhodně trefil gólmana Hospodku do nohou. Vyraženého míče se chopili domácí a otřepané nedáš dostaneš platilo dokonale. Z protiútoku se na našem vápně uvolnil domácí Fořt a technickou střelou nedal Řezáčovi šanci - 1:0. My jsme po obdržené brance nadále dobývali poděbradskou obranu a domácí vyráželi do brejků nakopávanými balóny. Co Poděbradům šlo a nám dělalo velké starosti byli jejich standartní situace. Ve 27. minutě zahrávali domácí rohový kop, ale jejich hlavičku reflexivně vyrazil Řezáč. Před koncem poločasu jsme mohli srovnat poměr branek, neboť sám před brankářem se ocitl benátecký Došlý, ale svojí střelu zbytečně uspěchal a tudíž Hospodka nemusel ani zasahovat. A tak po odehraném poločasu se šlo do kabim lehčeji domácícm.

Do druhé půle trenér Hejno posílil ofenzivu Havránkem a s přibývajícími minutami jsme ještě více zvyšovali tlak. Poděbrady však naší chybnou rozehrávkou v zadních řadách mohli v 53. minutě dokonce náskok zvýšit, ale domácí útočník z úhlu zamířil vedle branky. Co domácí nezvládli v 53. minutě se jim však povedlo o deset minut déle. Atakovaný Novotný poslal přihrávku brankáři Řezáčovi tomu se odkop zcela jistě nepovedl podle jeho představ z důvodu né moc kvalitní hrací plochy a opět z rychlého výpadu domácí zvýšili i když Řezáč Uhlířovu střelu vyrazil do břevna tak i přesto míč zapadl do branky - 2:0. V 65. minutě však přišla naše blesková odpoveď  a bylo to znovu o gól. Závar před brankou kde se míč několikrát odrazil ukončil až Došlý který vsítil do poloprázdné branky - 2:1. Chvíli na to  trenér Hejno ješte více posílil útok neboť ze hry odešel obránce Novotný a do útoku vyběhl Šesták. Poděbrady poté zahrozili až v 72. minutě a bylo to jak jinak než po standartní situaci. Opět rohový kop domácích bravurně zlikvidoval Řezáč. V 80. minutě si na dlouhý Lacinův balón za obranu zaběhl Bohdan, ale o šanci kdy už stál sám před gólmanem ho připravila jeho dezorientovanost. Tři minuty před koncem zápasu prodloužil míč za obranu Poděbrad tentokrát Korejza, ale Bohdana v samostaném úniku zcela nesmyslně zastavil praporek pomezního rozhodčího. Poslední šanci na srovnání stavu měl benátecký Havránek, ale jeho hlavička těsně minula kýžený cíl.

ODKAZ NA NYMBURSKÝ DENÍK - článek, foto, video (hodonocení trenérů). http://nymbursky.denik.cz/fotbal_region/fotbal_podebrady_benatky20080329.html

VÝSLEDKY 18. kola: Poděbrady - SK Benátky 2:1 (1:0),  Čejetice - Brandýs n/L. 2:1 (1:0),  Bakov n/J. - Kouřim 2:0 (1:0),  Sl.Jesenice - Kosořice 1:2 (0:1),  U.Janovice - Mn.Hradiště 2:0 (1:0),  Chocerady - Teplýšovice 2:2 (0:1),  Kutná Hora - Čáslav "B" 3:0 (1:0),  Sokoleč - Vlašim "B" 0:0 (0:0)

Fotogalerie