Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 27.10.2007

Benátky   Horky
3:2
( 1:0 )
Kyzivát - Chlumák, Červenka, Wágner, Spousta (46´Kučera) - Zikmunda, Miškovský, Benda, Šukal - Buryán (80´Hájek), Pařízek (68´Chupík) Diváků: 70
 
góly: Pařízek, Miškovský, Chupík
karta:
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva opět doma vyhrála.

V sobotní odpoledne přivítali hráči benátecké rezervy doma Horky. Favoritem byli hosté,  kteří figurují v tabulce o mnoho pozic výše než náš tým, který minulý týden utržil debakl v Dlouhé Lhotě a čekalo se, jak daný výsledek ovlivnil psychiku hráčů. Již první minuty zápasu ukázali, že naši hráči minulý zápas hodili za hlavu a od začátku se drali do útoku. Ovšem nejblíže gólu byli hosté. To z přímého kopu na hranici 18 metrů olízl tyč horecký Sekera. Nicméně skóre otevřeli domácí. Balón na vlastní půli zpracoval playmaker Benda a pasem za obranu našel Pařízka a ten prokázal proč je pro tým nepostradatelný a s chladností přehodil vyběhnuvšího gólmana Horek - 1:0. Po této brance byli hosté otřeseni a jistě takový průběh nečekali a tak se pustili do útoku. Jenže jejich ataky končili buď na naší obraně nebo na brankáři Kyzivátovi, který centry a sporadické střely z dálky s jistotou likvidoval. Ovšem přišel moment při kterém nám zatrnulo. Na balón, který šel za naši obranu, vyběhl Kyzivát a absolvoval hlavičkový souboj s horeckým útočníkem. Bohužel se s ním srazil a při tvrdém dopadu na zem byl chvíli otřesený. Ovšem ukázal, že má tvrdý kořínek a tak v utkání mohl pokračovat. Nejlepším hráčem v prvním poločase byl Pařízek. Po vstřelené brance nadále motal hlavy hostujících hráčů a připravoval slibné pozice k zakončení pro naše hráče. Ti ovšem své možnosti neproměnili a tak poločas skončil jednobrankovým rozdílem. 

Do druhého poločasu vyběhli naši hráči pouze s jednou změnou v sestavě. Na hřiště šel místo Spousty Kučera. Ten se zpočátku na levé straně zálohy cítil jako ryba ve vodě. Několikrát se dokázal prodrat až ke kloudné akci, ale z pomyslného mráčku nezapršelo. A to ani poté co přihrával na střed do dobré pozice Miškovskému, ale ten svůj správný moment k zakončení prováhal a jeho střela byla zblokována. Miškovský se ale přece jen dočkal. To když naběhl za obranu hostí a na hranici velkého vápna se vyběhnutý gólman srazil se svým obráncem Sekerou a Miškovský získal nejen míč, ale i snadnou pozici k navýšení skóre - 2:0. Že to jde po straně ukázal i na pravé záloze hrající Zikmunda, který se dostal po dlouhých sprintech až k zakončení, ale jeho střely končily na hostujícím gólmanovy. Po jeho prudkém centru po zemi měli blízko k brance Benda a Kučera, ale ani jeden ve skluzu na balón nedosáhli. Hosté moc možností ke vstřelení branky neměli. Snad jen ze standartních situací. Opět z hranice 16-tky vystřelil Sekera, ale míč letěl těsně nad branku Kyziváta. Ovšem o několik minut později měl další možnost a jak se říká, do třetice všeho dobrého nebo spíš v tomto případě pro nás, do třetice všeho zlého, se hostující hráč trefil a vymetl šibenici a snížil tak opět na rozdíl jediné branky – 2:1. Na hřiště se mezitím dostal Chupík a po několika neproměněných šancích, které naše mužstvo mělo, dal právě on důležitou třetí branku. Po průniku po levé straně se dostal bek Šukal až do vápna a z brankové čáry našel pod sebou v dobré pozici stojícího právě Chupíka, který nasměroval míč za záda hostujícího brankáře - 3:1. Do konce zápasu si hosté vypracovali velký tlak,ale z něj vytěžili naštěstí už jen jednu branku. Po chybě Červenky šel sám na brankáře Kyziváta útočník hostí a své sólo proměnil v branku, která ovšem v konečném důsledku pouze upravila skóre na konečných  - 3:2 pro naši rezervu, jelikož poslední šanci na vyrovnání z rohového kopu hlavou neusměrnil mezi tyče horecký Solčianský. Rezerva Benátek tak získala důležité tři body v boji o záchranu.