Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 22.09.2007

SK Benátky   SK Řepov
2:1
( 1:0 )
Kyzivát - Spousta, Červenka, Wágner, Chlumák - Feri (76´Kubík), Miškovský, Benda (78´Hájek), Šukal - Chupík, Buryán (80´Knespl) Diváků: 70
 
góly: 30´ a 86´ Chupík
karta:
karta: Chlumák
rozhodčí: Hloucal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezervu nasměroval k vítězství Chupík. 

Naše rezerva nastoupila k dalšímu domácímu utkání proti Řepovu na domácí půdě. Situace velela našim borcům konečně naplno bodovat a soupeře bezpodmínečně porazit. V prvním poločase jsme si vytvořili několik slibných příležitostí, ale žádná ze střel neskončila gólem. Soupeře jsme v prvním poločase do vážnějších šancí nepustili a ve 30. minutě přišla naše chvíle. Po skvělé kombinační akci zatáhl balón do vápna rychlík Šukal a předložil ho do malého pokutového území. Zde již střílející Chupík neměl problém balón doručit do sítě hostí - 1:0. První půle kromě četných faulů hostí nic vážného nenabídla a tak se šlo do kabin lehčeji domácím.

Do druhé půle nastoupili hosté již odvážněji a začali vyrovnávat hru. Důležitým okamžikem bylo vyloučení domácího Chlumáka a hostujícího útočníka po vzájemné potyčce. Nutno říci, že se sníženým počtem hráčů se lépe vyrovnali hosté, a místy naši rezervu přehrávali. Minuta 86. ale přinesla další gólový moment Benátek. Do otevřené obrany hostí vybídl Myškovský přihrávkou Chupíka, ale ten na první pokus míč za záda gólmana Řepova nedopravil. Po závaru před brankou kdy gólman nedokázal balon definitivně zkrotit, Chupík svou šanci dotáhl do úspěšného konce - 2:0. Svým druhým gólem v utkání tak dal svému týmu klid. Již uklidnění domácí trochu polevili a Řepov svůj gradující tlak završil gólem. V 89. minutě trestali hosté hrubky ve hře Benátek a snížili na - 2:1. Do konce utkání se ale Řepovu již nepodařilo vyrovnat. V utkání svůj tým opět podržel tradičně skvělý gólman Kyzivát a naše rezerva konečně bodovala naplno.