Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 15.09.2012

SK Mnichovo Hradiště "B"   SK Benátky "B"
1:2
( 1:1 )

Diváků: 50

Jíra – Hrdlička, Svačina, Chupík, Feri, Langšádl, Benda (82. Body), Fingerhut, Došlý, Michal Korec (69. Bambuch), Krýda

 
góly: 55. vlastní – 39. Krýda, 67. Michal Korec
karta: Korec Michal, Feri, Langšádl
karta:
rozhodčí: Chládek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Martin Langšádl

Průběh zápasu

Rezerva přivezla opět všechny body ze hřiště soupeře !

Benáteckou rezervu čekalo o víkendu další těžké venkovní utkání, kdy pro vytoužené body, které si nechala doma protéct mezi prsty, zajížděla bojovat na  hřiště do Mnichova Hradiště. Místní B tým měl po posledním kole o tři body více než Benátečtí a netajil se střeleckou potencí. Hostujícím hráčů chyběli z poslední sestavy na domácí půdě tři hráči. Jmenovitě Josef Hejtmánek a Jan Kraus z pracovních důvodů a pro nemoc Ondřej Čadil. Z A týmu byli k doplnění soupisky vysláni Michal Korec a Antonín Fingerhut. Z dorostu pak přijal pozvánku Štěpán Krýda.

Ačkoli přáním téměř všech je co nejdelší letní počasí, hřiště v Mnichově Hradišti již částečně sychravo zasáhlo a bylo tak letos prvně nutné, rozmýšlet se nad zvoleným obutím. Od prvních minut utkání byli aktivnější hráči Benátek a postupně si vypracovávali dobré střelecké příležitosti, které se však nedařilo gólově vyřešit. Soustavné zastřelování se hostujícího celku přineslo kýžený gólový zápis ve 39. minutě, kdy se na polovině hřiště u levé postraní čáry zmocnil míče Lukáš Došlý, pasem za obranu vyslal do vápna domácích Štěpána Krýdu, který prostřelil brankáře a mohl se tak radovat ze své premiérové branky v soutěžním utkání dospělých – 0:1. Do konce první půle zůstaly nevyužity ještě další dvě velké šance hostí, z nichž nejvíce zamrzela akce z nastavení prvního poločasu ve 48. minutě, kdy se po velké chybě domácí obrany řítilo na mnichovohradišťskou branku trio útočníků proti poslednímu obránci domácích a rozhodčí Chládek nekompromisně zastavil obrovskou šanci poločasovým hvizdem, což Benátečtí přijali s úsměvem a relativním pochopením.

Druhá půle začala náporem domácích, kteří museli s ohledem na nepřízeň skóre vyvinout větší útočnou aktivitu. Hosté tak hráli na rychlé protiútoky, měli velkou šanci k navýšení vedení, ale nebyli v koncovce úspěšní. Jak to tak po neproměněné šanci bývá, prolétl v 55. minutě po rohovém kopu míč až do malého vápna benátecké rezervy, kde se ve skrumáži nešťastně odrazil do branky – 1:1. Hosté reagovali navýšením herního tempa a snahou strhnout vedení na svou stranu, což se povedlo v minutě 67. minutě, kdy se ve středu hřiště dostal k míči opět Lukáš Došlý a pasem do šestnáctky vyslal tváří v tvář brankáři střelce Michala Korce, který si s mini sólem věděl rady – 1:2. Mnichovo Hradiště bylo nuceno opět vysunout hru a tlačilo se do zakončení. Několik dobrých šancí zlikvidovala benátecká defenziva v zádech s Lukášem Jírou, která vedení obětavým výkonem a s vypětím všech sil uhájila. Ztracené body z minulého domácího utkání s Akumou tak opět dovezla rezerva z venku.

Třetí a snad již poslední pokus k získání prvních třech bodů na svém hřišti bude mít B tým v sobotu 22.9.2012 od 16:30 hodin proti mužstvu TJF Čechie Čejetice, kterému by hráči rádi poslední měření sil oplatili.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 4. kola okresního přeboru :

  • MSK "B" – SK Benátky "B" 1:2 (1:1)
  • Kněžmost – Řepov 0:3 (0:1)
  • Kosořice – Krnsko 1:5 (0:2) článek
  • Horky – Kosmonosy 1:0 (0:0)
  • Březno – Kr.Vrutice 5:0 (2:0)
  • Akuma – K.Hlavno 2:0 (1:0)
  • Čejetice – Bezno 7:3 (:)

Příští 5. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: SK Benátky "B" – Čejetice, K.Hlavno – MSK "B", Řepov – Kosořice, Krnsko – Akuma, Bezno – Horky, Kosmonosy – Březno, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Kněžmost.