Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 4.kolo 11.09.2010

SK Benátky "B"   TJ Sokol Řepov
2:0
( 0:0 )

Novák – Feri, Svoboda (66. Kinzl), Chupík, Šukal M. – Mareš, Holický, Novotný, Bláha – Kraus Jan (77. Langšádl), Šukal P. (61. Bambuch)

Diváků: 100

Zachař – Auer, Honzák, Krichebauer (80. Pitrmoc), Štecha, Vaněk R., Jurošek, Vaněk J. (73. Babák), Sobotka, Fanta, Scheutler

 
góly: 50. Kraus Jan, 78. Holický
karta: 84. Mareš – 82. Pitrmoc, 85. Babák
karta:
rozhodčí: Tvaroh – Pažout P., Lafek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva se gólově prosadila ve druhém poločase !

V neděli ve čtvrtém kole okresního přeboru přivítala benátecká rezerva soupeře z Řepova a chtěla se pokusit odčinit minulou vysokou porážku na hřišti Pěčic, kde vysoko prohrála. To se nakonec stalo a Benátečtí si za stálého povzbuzování "neznámých" fanoušků připsali do tabulky tři body za výhru 2:0.

Utkání bylo oživeno o několik příznivců domácího klubu, kteří hlasitě benáteckou rezervu povzbuzovali, což hráči Benátek, ani ostatní diváci, dlouho nepamatují. Hosté přijeli s taktikou bránit a pokoušet se o rychlé protiútoky či zkusit štěstí ze standardních situací. Naše „B“ mužstvo se tak chopilo taktovky hry a snažilo se hostující obranu překonat buď kombinačně, nebo dlouhými nákopy na útočníky, což ale na vysoké obránce hostů neplatilo. Občas byla k vidění krásná kombinace, ale bez tíženého gólového efektu. Za zmínku stojí kombinace před vápnem hostů, kdy si několikrát míč pěkně vyměnili Novotný, Holický a Kraus a na jejímž konci byla střela Chupíka, ale ten branku vysoko přestřelil. Hosté naopak několikrát šli do nebezpečného protiútoku, který zastavil Svoboda buď čistě, nebo taktickým faulem. Nebezpečná byla i střela z přímého kopu hostujícího hráče, která šla naštěstí doprostřed brány, a tu pak konečky prstů vytěsnil na roh Novák. To bylo ale z výčtu prvního poločasu vše a není tedy divu, že první poločas skončil bez branek.

Do druhé půle vstoupila naše rezerva opět aktivně a to se vyplatilo, jelikož již po 5 minutách hry otevřel skóre Jan Kraus, ke kterému se ve vápně vrátil odražený balón a ten pak s přehledem umístil tam, kam patří – 1:0. Ani po této brance neustal tlak a hráči se snažili o navýšení skóre, ovšem dobré příležitosti nebyly dotaženy do zdárného konce. Hosté hrozili pouze z rychlých protiútoků, kdy zejména vytáhlý forvard Řepova dostával pod tlak naši obranu a ta chybovala. Po několika nejistých zákrocích Svobody se hráči Řepova poprvé o dobrou příležitost připravili špatným řešením situace, podruhé se pak prosmýkl u lajny opět nebezpečný útočník hostů a spěchal do vápna. Jeho přihrávka pod sebe však byla velmi nepřesná a hlavně pomalá a tak míč v klidu do bezpečí odehrál Martin Šukal. Zhruba v 65. minutě pak měli hosté zřejmě poslední šanci na vyrovnání, kdy se ve vzduchu po přímém kopu dostal k hlavičce hráč Řepova, ale jeho zakončení směřovalo pouze do náruče Nováka. Rozhodnutí o tom, že 3 body zůstanou v Benátkách, přineslo duo středních záložníků. Skvěle hrající Novotný, ačkoliv byl tísněn hned čtveřicí hráčů Řepova, se svou brilantní technikou a rychlostí dostal v 78. minutě  až do malého vápna, kde skvělou přihrávkou našel Ondřeje Holického, pro kterého nebylo problémem umístit kulatý nesmysl do téměř odkryté branky hostí – 2:0. V závěru měli sice hosté míč na kopačkách, ale více příležitostí utkání již nepřineslo a tak zápas skončil zaslouženým vítězstvím benáteckého „B“ mužstva, z kterého pak měli radost nejen rowdies, ale i ostatní diváci.

Svůj skvělý vstup do soutěže, kdy tým získal ze 4 zápasů skvělých 9 bodů, mohou potvrdit již příští utkání ve Skalsku, které zatím tápe na poslední příčce tabulky s hrozivým skóre 7:24.

Všechno FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 4. kola :

  • SK Benátky "B" – Řepov 2:0 (0:0)
  • Dobrovice "B" – Březno 5:2 (2:2)
  • Krnsko – Předměřice 3:1 (0:1)
  • Akuma – Čejetice 1:0 (0:0)
  • Bezno – Skalsko 3:1 (1:1)
  • Klášter – Pěčice 2:7 (2:5)
  • K.Hlavno – Struhy 0:0 (0:0)

Příští 5. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: Skalsko – Benátky "B", Struhy – Bezno, Řepov – Klášter, Čejetice – Dobrovice "B", Březno – K.Hlavno, Pěčice – Krnsko, NEDĚLE: Předměřice – Akuma.

Fotogalerie