Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 17.04.2010

Český Lev Union Beroun   SK Benátky
1:4
( 0:3 )

Lacina – Novák (83. Smetana), Vlček, Chroust, Vopěnka – Neuman (78. Choc), Němec, Osvald, Šíma (15. Dochtor) – Hájek, Horel

Diváků: 100

Bejr – Olšák, P. Lacina, Voljanskij, Novotný – Bílý, Pára (76. Karásek), Hrdina, Korejza – Kohout, Šimek

 
góly: 1. a 43. Šimek, 32, Korejza, 74. Hrdina (z pen.) – 81. Němec (z pen.)
karta: 54. Pára, 86. Kohout
karta:
rozhodčí: Malý – Drábek T., Zelenda, delegát: Míka
  Střely na branku: 3:10
Střely mimo: 4:1
Rohové kopy: 4:3
Ofsajdy: 5:8
Fauly: 14:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky konečně zabraly, od Lvů vezou všechny body !

Ve 21. kole krajského fotbalového přeboru se zrodilo první jarní vítězství Benátek. A na půdě berounského Českého Lva by to čekal málokdo. Do sobotního zápasu čtvrtý Beroun totiž určitě chtěl potvrdit roli favorita a v domácím prostředí uspět. To se mu ale hrubě nepodařilo, neboť nadšeně bojující Benátky získaly do tabulky veledůležité tři body, které se budou v konečném součtu určitě počítat! Po nedělních dohrávkách tak v tabulce nebudou horší než desátí.

Trenér Aleš Kubík už v minulém utkání s rezervou Vlašimi dal od začátku zápasu důvěru v základní sestavě Radku Šimkovi, za což se mu vytáhlý útočník odvděčil gólem. Na berounské Máchovně stál Šimek v základu a branku vstřelil již po minutě hry! Nejprve Horelův roh krotil Bejr a následný protiútok znamenal první gól zápasu. Radek Šimek si ve vápně zpracoval míč, vyslal ho na branku, pokus vystřelený z jeho kopačky skončil v síti a Benátky záhy vedly – 0:1. V 15. minutě se připomněl kanonýr Marek Horel. Hráč s výbornou kopací technikou prokázal své přednosti a jeho nepříliš prudká, avšak přesná střela skončila na tyči Bejrovy branky. Ve 26. minutě se opět do šance dostali hosté. A byl u toho opět Šimek. Tentokrát parádní kolmicí našel za domácí obranou Aleše Kohouta, jenž uháněl s balónem sám na Lacinu. Snažil se ho špičkou kopačky obhodit, avšak veterán v berounské brance tento úmysl vystihl a míč schoval do rukavic. Ve 31. minutě zahrozil pro změnu Beroun. Daniel Hájek, který v minulém kole dvakrát skóroval, si zpracoval kulatý nesmysl a až Josef Bejr zabránil gólu, když nohou vyrazil na roh. Další ubráněný roh a rychlý protiútok znamenal druhou branku utkání. Opět aktivní Šimek vyzval z poloviny hřiště do sóla Milana Korejzu, jenž si proti Lacinovi věděl rady – 0:2. Následně Horel přešel přes Novotného, jenže jeho pokus minul šibenici benátecké klece. Krátce před koncem první půle ještě zvýraznil hostující vedení kdo jiný, než Radek Šimek. Nejprve Korejza vypíchl míč domácímu hráči, směrem k Hrdinovi, který přihrál Radkovi Šimkovi do běhu a ten ač tísněn obráncem vystřelil, Vladimír Lacina si na míč sáhl, ale balón skončil v brance – 0:3.

Domácí začali druhý poločas zhurta. Centr z levé strany usměrňoval před Bejrem na branku Osvald, ale trefil pouze vnější tyčku! V úvodu druhé půle byl Beroun aktivnější a dalším dokumentem toho byla akce z 55. minuty. Na levé straně dostal přesnou přihrávku Daniel Hájek a uháněl sám na Bejra, mířil do horní poloviny branky, tu však těsně minul! Necelá stovka diváků v 74. minutě sledovala, kterak unikající Aleš Kohout padá k zemi po nedovoleném zákroku domácího Vlčka. Sudí Malý neváhal a nařídil ve prospěch hostů pokutový kop. Jeho zahrání se chopila nová akvizice z divizní Dobrovice Martin Hrdina. Dvaačtyřicetiletý brankář Lacina sice vystihl směr Hrdinovy střely, přesto nedosáhl a outsider v tu chvíli zostudil nebohé Lvy – 0:4. Benátky byly při chuti a mohly přidat další branku. Korejza vysunul Hrdinu, ten našel pod sebou Kohouta, jehož střelu zlikvidoval skokem k tyči domácí gólman Vladimír Lacina! I na druhé straně hřiště se kopala penalty. Viníkem byl stoper Voljanskij, který zezadu podrazil pronikajícího Hájka. Tomáš Němec jako exekutor nezaváhal, když přesnou střelou k pravé tyči zkazil Bejrovi čisté konto – 1:4. Gólmana Benátek to ale mrzet nemuselo, protože jeho tým přesvědčivě vyhrál a překvapil všechny přítomné. Další šanci na tři body budou benátečtí mít v neděli, když v důležitém mači přivítají sestupem ohrožené Nové Strašecí.

Trenér Benátek Aleš KUBÍK: Musím všechny hráče pochválit, protože uhrát s Berounem na jejich nehřišti výsledek 1:4  to čekal málokdo. Byl to kolektivní výkon a doufám, že dokážeme porazit v neděli na domácím hřišti Nové Strašecí a ukázat tak benáteckým fanouškúm že jejich výkony jdou na horu.

Trenér Berouna Vladimír LACINA: Hned po pár vteřinách zápasu kopali domácí roh. Jenže nezahráli standardku dobře a hosté z rychlého protiútoku dokázali udeřit. „Brankář vyhodil míč na pravou stranu, která byla volná. Šíma tam zabíhal, ale místo toho, aby to zakopl do autu, tak to chtěl vyřešit fotbalově. Bohužel nastřelil protihráče a oni pak šli do úplně otevřené obrany,“ poznamenal berounský trenér k prvnímu gólu. Berounští se po chvíli oklepali a začali soupeře přehrávat. „Mužstvo to chtělo zlomit. Dostali jsme se i do šancí, ale zklamali jsme,“ uvedl Lacina. Vyrovnat mohl Horel, který ale nastřelil tyč. Do další velké šance se dostal Hájek, jehož střelu ale vyrazil brankář Bejr. Po půlhodině hry o sobě dali vědět hosté, když se do sóla dostal Kohout. Domácí brankář Lacina ovšem tutovou šanci útočníka Benátek zlikvidoval. „Myslel jsem, že to mančaft nakopne a dáme gól, ale místo toho jsme inkasovali,“ podotkl berounský brankář a trenér v jedné osobě. Ve 36. minutě se Korejza dostal do sóla a tuto šanci s přehledem proměnil. „Šel čisté sólo od půlky. To by se nám doma stávat nemělo,“ má jasno Lacina. V závěru prvního poločasu pak hosté přidali třetí branku. Hráči Benátek přečetli špatnou přihrávku domácích a poté se do dalšího sóla dostal Šimek, který zvýšil na 0:3. „Šli za první poločas snad pětkrát sólo, to mluví samo za sebe,“ dodal Lacina. Po změně stran se hosté zatáhli do obrany a hráli to, co potřebovali. „Druhou půli jsme odehráli lépe, ale to se těžko dá hodnotit, protože oni hráli, co potřebovali. Naše produktivita je hrozně špatná. Oni to vzadu hodně zhustili, přesto jsme se tam dostali. Ale ani ty nejvyloženější šance jsme nedali,“. Prohráli jsme díky obrovským chybám. Je to obrovská ostuda,“ uvedl berounský trenér Vladimír Lacina.

Předzápasové představení soupeře z Berouna naleznete ZDE!

ON-LINE: Un.Beroun – SK Benátky ZDE!

VÝSLEDKY 20. kola krajského přeboru :

  • Union Beroun – SK Benátky 1:4 (0:3)
  • Libiš – FK Kolín 0:2 (0:0) - článek 1 a 2
  • Milín – FK Litol 3:5 (2:1) - článek
  • Vlašim "B" – Brand./Bol. 2:0 (1:0) - článek
  • N.Strašecí – Neratovice 3:1 (1:0) - článek 1 a 2
  • Polepy – Pol.Nymburk 3:0 (1:0) - článek
  • Zápy – Sedlčany 2:0 (0:0) - článek
  • Semice – Úvaly 0:0 (0:0) - článek 1 a 2

Příští 21. kolo v 17:00  hod.: SOBOTA: Brand./Bol. – Un.Beroun (10:15), Litol – Polepy, Kolín – Vlašim "B", NEDĚLE: SK Benátky – Nové Strašecí, Sedlčany – Milín, Neratovice – Semice, Úvaly – Zápy, Pol.Nymburk – Libiš.