Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 10.04.2011

Sokol Luštěnice   SK Benátky "dorost"
0:3
( 0:2 )

Diváků: 20

Jíra – Pulda (88. Tott), Svačina, Selix, Vaňousek – Fingerhut, Kraus, Gerboc (70. Kapoun), Zuna – Davídek (50. Body), V.Kohout (82. Olah)

 
góly: 25. vlastní, 34. Zuna, 75. V.Kohout
karta: V.Kohout, Vaňousek, Selix, Zuna
karta:
rozhodčí: Chovanec
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost nezaváhal ani ve třetím jarním zápase !

Ve třetím kole jarní části zavítali benátečtí dorostenci do nedalekých Luštěnic s úkolem získat další tři body. Zvláště, když soupeř okupuje spodní příčky tabulky. Dorostenci nakonec  utkání zvládli a k Jizeře si přivezli plný bodový zisk.

V prvním poločase Benátky soupeře nepustily do žádné šance a samy dvakrát skórovaly. Poprvé po chybném vyběhnutí brankáře hostí a vlastní brance0:1. Druhý gól přidal o deset minut později po pěkné střele David Zuna0:2. K vidění bylo i několik neproměněných šancí ze strany benáteckých v první půlce zápasu, ovšem žádná šance už brankou neskončila a do kabin odcházeli hráči Benátek s dvougólovým náskokem.

Ve druhém poločase se obraz hry vyrovnal a na obou stranách se hrálo nahoru dolu. Soupeř se několikrát dostal do brankové příležitosti po dlouhých výkopech od své branky a nedůraznosti benáteckých hráčů v osobních soubojích. Benátky byly nebezpeční stejně jako domácí zejména z rychlých brejků a branky mohly vstřelit minimálně v pěti případech, kdy se postupně na branku hostí řítili V.Kohout, Zuna, Body, Fingerhut a Kraus, ale ani jednomu z nich se nepodařlio skóre navýšit. Nakonec ve druhém poločase Benátky vstřelily Vaškem Kohoutem ještě jednu branku po rohovém kopu – 0:3. Dorostenci tak přivezli tak z Luštěnic za výhru všechny body.

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „Jsem spokojený se třemi body, ale již ne s naší předvedenou hru. Opět se potvrdilo, že na přírodní trávě zatím nejsme schopni účelně produkovat kombinační hru. Ve druhém poločase jsme se nedokázali vyrovnat se značným větrem a chybným zajišťováním jsme soupeře pustili do několika brankových příležitostí. Naštvaný jsem na hráče zejména za nedisciplinovanost, kdy všechny čtyři naše obdržené žluté karty byly za nesportovní chování a to i přes to, že jsme naše kluky před zápasem několikrát na tuto skutečnost upozorňovali".