Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 08.11.2009

SK Benátky   SK Úvaly
0:0
( 0:0 )

Bejr – Lacina (66. Škuthan), Kovář, Kolář, Olšák – Bláha, Beneš, Karásek, Kořínek (46. Korejza) – Hruška, Sháněl

Diváků: 130

Popelka – Matějka, Korbelář, Macek, Kokeš – Vorlíček, Němec, Szöcs – Špringr, Kaucký

 
góly:
karta: 12. Beneš, 48. Kovář, 60 Kolář, 81. Bláha – 27. Macek, 57. Špringr
karta: 71. Kovář
rozhodčí: Hůla – Košťálek, Vilhelm, delegát: Bohuněk
  Střely na branku: 2:8
Střely mimo: 1:8
Rohové kopy: 2:4
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 25:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

V posledním domácím zápase braly Benátky bod ! 

Bývá zvykem, že k narozeninám je obdarován oslavenec. V Benátkách to bylo na utkání fotbalového krajského přeboru ale jinak. Brankář Josef Bejr jako hodný strýček daroval v utkání svým spoluhráčům bod, který si ovšem za matný výkon nezasloužili. Hrál se sice souboj třetího se čtvrtým mužstvem soutěže, na trávníku ale fungovala jen jedenáctka Úval. Hodinu ji ale brzdily neuvěřitelné nepřesnosti v zakončení, v poslední půlhodině jí stál v cestě skvělý Bejr.

Už v 10. minutě prokličkoval Špringr přes dva hráče, sám před bránou však dal míči opačnou faleš a zklamaně se chytal za hlavu. Ve 23. minutě obešel Kaucký Olšáka a jeho centr neusměrnil hlavou do prázdné brány Marek, ale z malého vápna hlavou taktéž minul! Domácí se zmohli jen na několik pokusů z velké dálky. A tak první poločas byla jedna velká fotbalová nuda.

Na začátku druhého poločasu mohl poslat domácí do vedení střídající Korejza, ale míč za záda gólmana Popelky neprotlačil. O chvíli později těsně minul technickou přízemní střelou Špringr a tentýž hráč se pasoval do role spalovače dne v 56. minutě, když Szőcsův perfektní centr z malého vápna poslal nad. Přestože měly Úvaly drtivou převahu, mezi tyče vystřelily až v 61. minutě, kdy Kauckého trestný kop zlikvidoval Bejr robinzonádou! Hosté postupně přidávali na své aktivitě, ta byla navíc ještě umocněna několika přímými kopy, které jim ochotně zapískal hlavní rozhodčí zápasu Petr Hůla. Aby toho nebylo málo, tak za faul na polovině hřiště viděl druhou žlutou kartu domácí Jiří Kovář a šel se sprchovat o něco dříve než jeho spoluhráči. Benátečtí pak skoro nestíhali odvracet útoky, valící se na jejich svatyni. V 78. minutě „vydloubl“ Bejr z brankové čáry zázračně Vorlíčkovu hlavičku a oslavu pětatřicetin si nenechal zkazit ani od Kauckého, k němuž po Kokešově centru odrazil míč na malé vápno smolně domácí Kolář. Za jedno střídání a jednu červenou kartu se měly nastavovat tři minuty. Pan rozhodčí Hůla však naposledy zadul do píšťalky až v páté minutě nad rámec standardního času! To ovšem nic nezměnilo na tom, že Benátky neměly ani náznak šance a za celý zápas vyslaly jen dvě propagační střely z dálky, které by chytila i filmová Popelka! A nebýt oslavence gólmana Bejra, který v ten den slavil svoje narozeniny, mohly si Úvaly z Benátek odvézt tři body, neboť za svoji předvedenou hru by si je určitě zasloužily.

Trenér domácích Pavel ŠAFÁŘ: Dvojí tvář letos mají v krajském přeboru fotbalisté Benátek. Zatímco venku hrají báječně a patří k postrachům soutěže, před vlastním publikem působí ztrémovaně, často nepředvedou kloudnou akci a zvítězit doma dokázali jen dvakrát z osmi pokusů! „Kdybych věděl důvod, už bychom to změnili,“ kroutil hlavou po bezbrankové remíze s Úvalami benátecký trenér Pavel Šafář. „Hráči neplnili taktické pokyny, vůbec jsme se nedostali ke své hře. O přestávce jsem provedl změny v sestavě, ale nebylo to k lepšímu“. Benátky neměly jedinou šanci. „Divákům se ale zápas mohl líbit. Viděli dost pohledných akcí, i když všechny v podání soupeře,“ polemizoval Šafář. Domácím zachránil remízu výtečnými zákroky brankář Bejr, který v benátecké bráně několik zápasů vynechal. „Měl zdravotní problémy, ale už se uzdravil a současnou výkonností potvrdil pozici jedničky,“ vysvětlil Pavel Šafář, jehož svěřenci stále patří do nejlepší pětky soutěže s jen pětibodovou ztrátou na postupové příčky. „Před sebe se ale vůbec nedíváme. Přebor je velmi vyrovnaný, od třetího do čtrnáctého místa je to našlapané. Sestupovat může hodně mužstev, takže nemůžeme být ani z tohoto pohledu v klidu,“ uvedl Šafář. V nadsázce řečeno, benáteckým fotbalistům by nejvíc pomohl incident, za který by měli do konce sezóny uzavřené hřiště. Pokud by odehráli všechny zápasy venku, neměli by v kraji konkurenci.

Předzápasové představení soupeře z Úval naleznete ZDE!

Článek z Boleslavského deníku naleznete ZDE! 

ON-LINE: SK Benátky – SK Úvaly ZDE!

VÝSLEDKY 14. kola krajského přeboru :

  • SK Benátky – SK Úvaly 0:0 (0:0)
  • Sokol Libiš – Polepy 3:3 (2:2) článek
  • FK Kolín – FK Litol 1:1 (0:1) článek 
  • Brand./Bol. – Sedlčany 7:0 (3:0)
  • N.Strašecí – Semice 4:1 (4:1) článek 1 a 2
  • Un.Beroun – Zápy 3:1 (3:1) článek
  • Vlašim "B" – Milín 5:0 (2:0) článek
  • Pol.Nymburk – Neratovice 0:1 (0:1) článek 1 a 2

Příští 15. kolo ve 14:00  hod.: SOBOTA: FK Neratovice – SK Benátky, Polepy – Vlašim "B", Milín – Un.Beroun, Litol – Libiš, NEDĚLE: Semice – Pol.Nymburk, Zápy – N.Strašecí, Úvaly – Brandýs/Boleslav, Sedlčany – Kolín.