Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 1.kolo 22.08.2009

SK Benátky "B"   SK Jizera Předměřice
4:1
( 4:0 )

Straka – Hejtmánek, Svoboda, Chupík, Feri – Novotný (72. Firycký), Korejza T., Mezera, Mareš (76. Šukal P.) – Buryán Petr (85. Bambuch), Novák

Diváků: 110

 
góly: 7. a 17. Novák, 20. Láhner (vlastní), 27. Mareš – 86. Buryán J. z pen.
karta: Hejtmánek – Wolf, Houska
karta:
rozhodčí: Vrabec – Dragoun, Meščan, delegát: Janíček J.
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva potvrdila dobrou formu z přípravy !

V 1. kole okresního přeboru mladoboleslavska, hostila benátecká rezerva celek Předměřic. Utkání se odehrávalo podle benáteckých not a když po půlhodině svítil na ukazateli stav 4:0 pro domácí, nebylo pochyb, že benátecká rezerva dovede utkání do vítězného konce. V brance také v závěru utkání předvedl několik pěkných zákroků gólman Straka, který zmařil dvě tutovky předměřickému Hájkovi. Překonal ho až Josef Buryán, který se trefil  z penaltového puntíku.

Od úvodních minut byli domácí jasně lepším týmem, až na zaváhání z 5 minuty, kdy Martin Chupík  doslova namazal předměřickému hráči, který mohl v pohodě skórovat, bohužel zakončení se mu trestuhodně nepovedlo. Od této chvíle však začal benáteckou obranu dirigovat stoper Svoboda a soupeřovi nedala ani metr prostoru na hřišti. První náznak šance měl ostrostřelec Petr Buryán, ale než stačil zakončit, byl faulován ze zadu v pokutovém území, ale píšťalka rozhodčího Vrabce byla němá. Benátečtí hráči, ale pokračovali v nátlakové hře a další šanci měl  David Novák, který vnikl do pokutového území a chladnokrevně proměnil svou šanci – 1:0. Hosté v podvědomí rychlé branky kupily chyby a z rohového kopu perfektně nacentroval Novotný na Davida Nováka a ten hlavičkou trkl svoji druhou branku v utkání – 2:0. Domácí měli hlad po dalších gólech a tak se snažil křídelní hrou a dobrými centry připravovat brankové příležitosti. Ta také přišla a z jednoho takového centru si předměřický obránce Láhner dal vlastní branku3:0. Ze strany hostí to bylo na ručník a aby toho nebylo málo, po krásném vysunutí Novotného, ten následně přihrál Davidovi Marešovi, který pelášil sám na branku a své sólo proměnil – 4:0. Do poločasu mohli benátečtí své skóre navýšit, ale nejprve Novák nezkompletoval svůj hattrick a neproměnil jasnou tutovku a poté měl ještě na svých kopačkách také branku Mezera, který také neuspěl. Poločas tak tedy skončil 4:0.

Druhý poločas začal vlažně a za velkého vedra se domácí s pocitem vysokého vedení nikam nehrnuli. Hra byla rozkouskována častou ztrátou míče z obou stran a někdy i zbytečnými fauly. Domácí si tak za druhý poločas vypracovali pouze jednu vyloženou šanci a tu zakončil střelou zpoza šestnáctky Petr Šukal, bohužel hostující brankář tuto střelu vyrazil na roh. Hosté také měli šance, ale dvakrát proti předměřickému Hájkovi zasáhl gólman Straka. V 86. minutě se ovšem také hosté dočkali branky. A to když hostující Josef Buryán proměnil pokutový kop – 4:1.

Další mistrovské utkání hrají Benátečtí v sobotu 29.8.2009 v 17.00 hodin a zajíždějí na nováčka soutěže a tím je Sokol Březno. V domácím prostředí se benátečtí představí 6.9.2009 od 17.00 hodin a soupeřem jim bude sestupivší z I.B třídy Skalsko. 

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 1. kola :

  • SK Benátky "B" – Předměřice 4:1 (4:0)
  • Kr.Vrutice – Březno 7:1 (1:0)
  • Akuma – Doubrava 2:0 (1:0)
  • Klášter – Skalsko 6:2 (3:1)
  • K.Hlavno – Pěčice 1:0 (1:0)
  • Kněžmost – Čejetice 0:2 (0:1)
  • Struhy – Řepov 1:2 (0:2)

Příští 2. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Březno – SK Benátky "B", Čejetice Předměřice, Skalsko – Kr.Vrutice, Řepov – Klášter, Doubrava – Struhy, Pěčice – Akuma, Kněžmost – K.Hlavno.