Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 22.kolo 21.05.2011

TJ Bohemia Poděbrady   SK Benátky "dorost"
1:2
( 0:0 )

Diváků: 20

Jíra – Pulda (59. Olah), Svačina, Selix, Vaňousek – Fingerhut, Jakub Kraus (72. Kapoun), Gerboc, ZunaKamlach, Kohout

 
góly: 48. Zuna, 56. Kohout
karta: Zuna, Kamlach
karta:
rozhodčí: Nehasil
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost opět vyhrál, ale nepodal dobrý výkon !

V devátém kole jarní části zajížděli benátečtí dorostenci na půdu týmu Bohemia Poděbrady. Dorostenci z lázeňského města dokázali na podzim v Benátkách vybojovat bod za remízu 3:3 a tak se s napětím očekávalo, jak tento duel dopadne na půdě v Poděbradech.

Zápas se odehrál za krásného slunečného počasí, které jakoby od počátku uspalo hosty z Benátek. Ty totiž v prvních dvaceti minutách utkání byli určitě horším celkem. Domácí příkladně bojovali o každý míč a Benátky jen pomalu začaly vyrovnávat převahu domácích. Obě mužstva si během prvního poločasu vytvořila několik slibných příležitostí, ale žádná z nich se gólově neujala.

Do druhého poločasu nastoupily Benátky aktivněji, což přineslo brzy i úvodní gól do sítě domácích Poděbrad. Běžela 48. minuta, kdy benátečtí donutili svým napadáním soupeře ke složitější přihrávce až zpět k brankáři, ten skákavý míč odkopem špatně trefil, přičemž se ho snažil ihned přehodit dobíhající benátecký Václav Kohout. Tento pokus ještě neskončil v síti, ale až na dvakrát dorážka Davida Zuny, která vyplynula z této situace – 0:1. O několik minut později si aktéři situace vyměnili. David Zuna hezkým křižným míčem do prostoru vybídl Václava Kohouta, který si po vítězném sprintérském souboji s obráncem obhodil i brankáře domácích a z úhlu se trefil do prázdné poděbradské branky – 0:2. Po té měli Poděbrady největší svou šanci, kdy jejich hráč se hezky uvolnil u Jírovy svatyně, ten však tuto tutovku bravurně zlikvidoval. V závěru utkání se domácí přeci jen dočkali. V 87. minutě poslali dlouhý míč za obranu hostí a útočník Poděbrad byl u míče o zlomek dříve než vybíhající Lukáš Jíra a podél něj poslal míč do benátecké branky – 1:2. Po té se již nic závažného nestalo kromě několika zbytečných diskutování na obou stranách. Benátky si tak odvážejí z Poděbrad další tři body do tabulky, nutno však podotknout, že i po určité dávce štěstí.

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „I když jsme vyhráli, tak jsem zklamaný z našeho výkonu. Ten byl určitě náš nejhorší v jarní části soutěže. Do úvodu utkání jsme vstoupili v laxním tempu, což se na nás podepsalo po zbylý čas utkání. Jen zřídka jsme se dostávali ke kombinační hře, kterou jsou naši hráči schopni produkovat. V několika posledních utkáních jarní části jsme si vytvořili určitě větší tlak než dnes. Nejlepšími naším hráčem byl jednoznačně Michal Svačina."