Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 13.10.2013

Slavoj Kropáčova Vrutice   SK Benátky "B"
0:3
( 0:2 )

Diváků: 50

Kubát – Svačina, Murárik, Chupík, Hejtmánek – Pavelka, Jäger, Langšádl, F. Rosenkranz – Mašek, Jan Kraus (74. Krýda)

 
góly: 6. a 40. Pavelka, 78. F. Rosenkranz
karta: Doležal, Bohata – 30. Hejtmánek, 61. Jan Kraus, Langšádl
karta:
rozhodčí: Chrastina – Skřivánková, Pažout J.
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Ondřej Pavelka

Průběh zápasu

Rezerva přivezla tři body z Kropáčovy Vrutice !

Benátecké béčko odjíždělo k 8. kolu okresního přeboru na hřiště Slavoje Kropáčovy Vrutice. Minulé kolo rezerva nešťastně prohrála s Kněžmostem doma 1:2, a tak chtěla tuto porážku odčinit hned v dalším kole. Vrutičtí překvapili výhrou v 7. kole, kdy přivezli tři body z Března, a tak se dalo čekat, že budou v psychické pohodě. Opak byl pravdou, protože od začátku utkání benátecká rezerva udávala tempo hry.

Hned z první šance Benátečtí udeřili, když Ondřej Pavelka po skvělé přihrávce Maška v 6. minutě poprvé rozvlnil síť domácí branky – 0:1. Po tomto gólu se hosté opět tlačili do zakončení. Pavelka přiťukl míč na velkém vápně na Jägera, ten však pálil nepřesně. Druhá branka doslova visela ve vzduchu. Bohužel po dobré mezihře přicházela bolest benáteckých mladíků, a to je pravě střelba gólů. To se podařilo až ve 40. minutě. Byl to opět skvěle hrající, ještě věkem dorostenec, Ondřej Pavelka, který využil perfektní přihrávku od Martina Langšádla – 0:2. Do kabin se tak šlo Benáteckým v dobrém rozpoložení.

Druhá půle předem určovala, že Benátečtí budou hrát na brejkové situace. Přesto předváděli líbivý fotbal a takřka až na dvě zaváhání, které mohly vést ke skórovaní domácích,  Kropáčovou Vrutici k ničemu nepustili. A v 78. minutě Benatečtí přidali velmi důležitou a uklidňující třetí branku. Po přihrávce Pavelky skóroval Filip Rosenkranz0:3. V samém závěru měli domácí výhodu velmi sporného pokutového kopu, avšak zkušený Černý chtěl vyšperkovat penaltu alá Poborský, ale bohužel přeloboval málem i ochrannou síť za hostující brankou, takže Jiří Kubát, brankář Benátek, který polapal dvě šance domácích se mohl radovat ze zisku tří bodů a nulou na svém kontě.

Pro benátecké hráče je výhra v derby s Kropáčovou Vruticí velmi důležitá, neboť se nebezpečně přibližovali ke dnu tabulky. Aby ale měla svoji cenu, měli by v následujícím kole přehrát v domácím prostředí rezervu Dlouhé Lhoty.

Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „V dalším utkání jsme zajížděli do nedaleké Kropáčovy Vrutice. Soupeř byl, jak se říká nabitý, jelikož vyhrál minulý zápas 3:1 v Březně. Měli jsme obavu, s čím na nás vyrukují. Hráli jsme ve stejný čas, jako naše áčko, tudíž nějaké větší posílení neproběhlo. Ze starších hráčů nastoupil jen Ondřej Murárik, který má za sebou delší pauzu bez fotbalu. Nakonec se ukázal jako velká posila. Výborně vyztužil zadní řady a podpořil náš kvalitní výkon. Získali jsme tři body za výhru 3:0. Dvě krásné branky vstřelil Ondřej Pavelka, jeden gól přidal Filip Rosenkranz. Hráčům musím vyseknout poklonu, protože se dokázali popasovat s těžkým terénem. Byl to výborně odehraný zápas. Kdybychom takto vstoupili do soutěže, nacházeli bychom se ve vrchních patrech tabulky. Nyní musíme zvládnout domácí utkání. Nejlepšího hráče jsem zvolil Ondru Pavelku, jenž dal dvě branky a na jednu přihrál. Tento mladý hráč je velmi produktivní."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 8. kola okresního přeboru :

  • Kr.Vrutice – SK Benátky "B" 0:3 (0:2)
  • Řepov – Kosmonosy 0:5 (0:3) 
  • Kněžmost – Akuma 1:2 (0:0)
  • K.Hlavno – Předměřice 3:0 (0:0)
  • Dl.Lhota "B" – Březno 5:0 (3:0)
  • Židněves – Čejetice 2:1 (1:1)
  • Kosořice – Krnsko 2:1 (1:0) článek

Příští 9. kolo v 15:30 hod., SOBOTA: Krnsko – Řepov, Březno – K.Hlavno, Akuma – Kr.Vrutice, Čejetice – Kněžmost, Kosmonosy – Židněves, NEDĚLE: SK Benátky "B" – Dl.Lhota "B", Předměřice – Kosořice.

Fotogalerie