Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 21.kolo 20.04.2008

SK Benátky   FK Brandýs nad Labem
1:0
( 1:0 )
Řezáč – Hejtmánek, Hrouda, Lacina, Šukal Martin – Bohdan (90´Šukal Petr), Karásek, Svoboda, Novotný – Duchoslav (82´Šesták), Došlý Diváků: 200 Kaul – Zamazal, Dlabač, Sunkovský, Krajíček – Kovařík, Pech, Slavíček (59´Prokop), Birkuš (75´Nlasa Mfuta Frey), Moravský (87´Bláha) – Petýrek
 
góly: 41´ Duchoslav
karta: Bohdan
karta:
rozhodčí: Jeník - Nehasil, Němeček
  Střely na branku: 3:1
Střely mimo: 5:4
Rohové kopy: 4:6
Ofsajdy: 1:2
Fauly: 19:29
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Bojovné derby vyhrály Benátky nejtěsnějším možným rozdílem. 

Před derby s Brandýsem musel trenér Hejno řešit hned dvě nelehké situace. Do zápasu nemohl nastoupit kapitán Pospíšil který nestihl vyléčit zranění z minulého týdne. Druhá situace zastihla trenéra Hejnu při obědě neboť Havránek si v poledních hodinách přivodil zranění a musel se tak nedobrovolně podívat do nemocnice a tak i s ním nemohl trenér na rychlo počítat. Před slušnou diváckou kulisou začal zápas z obou stran opatrně. Po vlažném začátku  se utkání náchazalo především mezi šestnáctkami soupeřů bez výraznějších šancí a střel na obouch stranách o čem rozhodně svědčí statistika střel v utkání. První větší možnost ke vstřelení branky měl benátecký Došlý, ale na zadní tyči nedokázal usměrnit do prázdné branky Novotného přímý kop. Ve 25. minutě předvedli menší závar před Řezáčem hosté, ale Šukal ukončil vše odkopem do bezpečí. První a dokonce jedinou branku zápasu diváci viděli před koncem první půle ve 41. minutě. Po rohovém kopu Novotného se na přední tyči hlavou prosadil domácí Duchoslav - 1:0 a Benátky šly tak do šaten s jednogólovým náskokem.

Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu. Především souboje ve středu hřiště s pramálo šancemi. Tu největší si ve druhém poločase v 57. minutě na své konto připsal Bohdan po přihrávce Došlého bohužel sám před bránkářem zamířil vedle branky. Další co by se v tomto zápase dalo považovat za šanci byla Hroudova hlavička po rohovém kopu v 57. minutě, kterou však brandýský gólmam Kaul kryl. Největší šance Brandýsa byla k viděni v 75. minutě kdy centr do pokutového území usměrnil domácí Lacina málem do vlastní branky. Zbývající minuty již žádný náznak šance nepřinesly a tak Benátky v derby porazily na svém hřišti Brandýs nejtěsnějším možným rozdílem z čehož měl urřitě i nemalou radost trenér Hejno, který před sezónou přišel do Benátek právě z Brandýsa.

Trenér FK Brandýs Miroslav BABOVÁK: Myslím, že v derby jsme byli lepším týmem. Bohužel ale na krásu se fotbal nehraje. Dostali jsme zbytečný gól ze standardní situace, pak nám chyběla větší zkušenost a klid v koncovce, abychom dosáhli alespoň na bod.

VÝSLEDKY 21. kola :

  • SK Benátky – FK Brandýs n/L. 1:0 (1:0)
  • TJ Kouřim  SK Chocerady 4:3 (1:2)
  • FC Graffin Vlašim "B"  TJ Bohemia Poděbrady 2:0 (1:0)
  • FK Zenit Čáslav "B"  SK Mn.Hradiště 2:0 (0:0)
  • SK Bakov n/Jiz.  SK Slavia Jesenice 3:2 (2:1)
  • Sokol Kosořice  SK Sparta ČKD Kutná Hora 0:1 (0:0)
  • SK Sokoleč  TJF Čechie Čejetice 0:1 (0:1)
  • Sokol Teplýšovice  FK Uhlířské Janovice 0:0 (0:0)

Všechno foto ze zápasu (autor p. Stýblo) - Foto

Fotogalerie