Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 01.11.2015

SK Benátky "B"   SK Rejšice "B"
3:1
( 2:1 )

Kubát – Hrdlička, Chupík, M. Langšádl, D. Langšádl – Pařízek (75. Šimek), Kraus, Fingerhut – Čadil, Krýda (88. Kohl), Kapoun (60. Štrbík)

Diváků: 50

Dlouhý – J. Mareš, Nagy (81. Zvěřina), Karela, Fiksel, Kučera, Putorík, Jaroš, Rys, Horváth (46. Landr), Štěpán

 
góly: 29. a 41. Čadil, 52. Hrdlička – 45. Jaroš
karta: 5. Kraus, 29. M. Langšádl, 89. Fingerhut – 5. J. Mareš
karta:
rozhodčí: Navrátil – Chládek, Novák
delegát:
Houška Josef
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Antonín Fingerhut
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva doma nezaváhala ani s béčkem Rejšic !

V 11. kole soutěže se v Benátkách na travnatém hřišti utkaly rezervní týmy Benátek a Rejšic. Hosté v minulých dvou kolech  dvakrát  vyhráli výraznějším brankovým rozdílem, takže domácí nečekalo určitě lehké utkání. Tato skutečnost byla umocněna vysokou marodkou v domácím týmu, kdy několik hráčů základní sestavy nemohlo do utkání nastoupit. Rezerva si nemohla vypůjčit ani žádného hráče A týmu, protože to hrálo ve stejnou dobu své mistrovské utkání v Brozanech.

Od úvodního hvizdu se tak hrálo vyrovnané utkání, kdy se zajímavé momenty střídaly na obou stranách. První šanci měli domácí, kteří v 17. minutě rychle zahráli přímý kop. Míč si dvakrát vyměnili Fingerhut s Čadilem po jehož střele došlo k orazítkování tyče hostujícího brankáře. Jejich spolupráce se opakovala ve 29. minutě, kdy už se však Ondřej Čadil nemýlil a Benátky šly do vedení  – 1:0. Hosté měli svou první šanci ve 34. minutě, kdy dalekonosnou střelou Štěpán orazítkoval břevno domácího brankáře Kubáta. Ve 41. minutě přesprintoval Fingerhut hostujícího obránce a poslal střílený centr do vápna. Zde odvedl svým důrazem důležitou práci Krýda a Ondřej Čadil dobíhající na zadní tyči zvýšil vedení domácích – 2:0. Benátečtí se však v úplném závěru poločasu dopustili faulu. Hosté zahrávali standardní situaci dlouhým nákopem do vápna, kde se po skrumáži míč odrazil k úplně osamocenému Bohuslavu Jarošovi, který neměl problém míč vsítit do prázdné branky – 2:1. Takto také odcházeli obě mužstva do kabin k poločasové přestávce.

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. V 52. minutě potěšil všechny přítomné diváky svojí výstavní střelou Martin Hrdička. Ten svojí pumelici umístil do horního koutu hostujícího brankáře Dlouhého – 3:1. Rejšice se po této brance nesložili, ale naopak se snažili utkání zdramatizovat. Jejich pokusy však likvidovala benátecká obrana nebo domácí brankář Kubát, který se zejména dvakrát zaskvěl svými zákroky. Benátky naopak podnikaly rychlé kontry do otevřené hostující obrany kde byly nebezpeční zejména Čadilem, Krýdou nebo střídajícím Štrbíkem. Další góly však ani do jedné z branek nepadly. Proto si rezerva připisuje další vítězství v řadě a drží si dál punc týmu, který prozatím neztratil v soutěži ani jediný bod.

V předposledním kole zajíždí Benátky na půdu Židněvse, která bude mít znovu výhodu domácího prostředí, jelikož v minulém kole před domácími diváky podlehla sestoupivšímu Kněžmostu 2:3 a v tabulce se nachází na předposledním místě tabulky s osmi body.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Dnešního vítězství si cením nejvíce ze všech prozatím odehraných zápasů. Do utkání jsme museli nastoupit v dost obměněné sestavě z důvodu mnoha zranění a ještě proti velmi dobrému soupeři. V základní sestavě hráli všichni zbývající hráči, které máme k dispozici plus jsme si na lavičku vypůjčili tři nadějné dorostence ročníku 1999. Všichni hráči dnes podali bojovný týmový výkon, za který bych jim rád poděkoval."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 11. kola Okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Rejšice "B" 3:1 (2:1)
  • Čejetice – Předměřice 2:0 (1:0)
  • MSK "B" – K.Hlavno 2:0 (1:0)
  • Kosořice – Čistá 1:0 (0:0)
  • Židněves – Kněžmost 2:3 (1:3)
  • Bezno – Chotětov 2:4 (0:4)
  • Bělá p/Bez. – Akuma 1:1 (1:1)

Příští 12. kolo ve 14:00 hod., SOBOTA: Židněves – Benátky "B", Chotětov – Kosořice, Akuma – MSK "B", Kněžmost – Čistá, K.Hlavno – Bezno, NEDĚLE: Rejšice "B" – Čejetice, Předměřice – Bělá p/Bez.

Fotogalerie