Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 19.kolo 28.04.2012

SK Benátky "B"   Sokol Březno
2:2
( 0:1 )

Jíra – Hrdlička, Langšádl, Chupík, Šukal M. – Cepka (51. Čadil), Kraus Jakub, Došlý, Škarecký, Fingerhut (73. Šukal P.) – Šesták V. (73. Bambuch)

Diváků: 100

Sidor – Kristek, Nastoupil L., Kojzar (80. Vigláš), Šťastný, Nastoupil P., Veselý, Duška (60. Hrbáček), Krupica, Tichý, Beneš

 
góly: 57. Kraus Jakub z pen., 89. Langšádl – 33. Veselý z pen., 81. Beneš
karta: 50. V.Šeták – 50. Šťatstný, 65. Veselý, 85. Nastoupil, 88. Beneš
karta:
rozhodčí: Chládek – Mucek, Khol
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Martin Šukal
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva ani ve třetím domácím utkání nebodovala naplno !

Papírově měli být domácí jasným favoritem. Alespoň jednobodový zisk ale zachraňovali až v poslední minutě, kdy se po závaru prosadili brankou Martina Langšádla. Rezerva Benátek nad Jizerou tak nenavázala na předchozí výhru s Kropáčovou Vruticí a sympaticky hrajícímu Březnu darovala v domácím prostředí cenný bod. Na domácím trávníku také ve třetím jarním utkání nedokázala plně bodovat.

Na začátku první půle byly Benátky aktivnějším týmem. Držely balón na kopačkách a krátkými přihrávkami se dostávaly před vápno Března ale tam všechno končilo. Všechny střeli mířili mimo bránu nebo končili na bránících hráčích. Ve 33. minutě přišla chyba Benáteckých obránců kterou hasil domácí gólman Jíra jen za cenu faulu, který rozhodčí Chládek viděl a nařídil pokutový kop který Jiří Veselý proměnil – 1:0. Poté se Benátky přizpůsobily hře Března a začaly nakopávat balóny. To však nemělo žádný efekt a nakonec i mohly ještě do poločasu dvakrát inkasovat, jenže hráč Března neměl seštelovanou mušku a tak pouze míjel branku Jíry. Poločas skončil tedy jednogólovým náskokem hráčů Března.

Do druhé půli šli Benátečtí hráči s tím, že se pokusí zápas zvrátit a hra podle toho vypadala. Benátečtí se začali tlačit více před vápno a odměnou jim bylo vyrovnání z penalty, kterou vybojoval Lukáš Došlý. Ten se po kombinaci vřítil do vápna a Březenskému gólmanovy nezbylo nic jiného než ho podrazit a i proti hostům se pískal pokutový kop. K penaltě se jako ve Kr.Vrutici postavil Jakub Kraus a krásně kopnutou penaltou srovnal skóre – 1:1. Poté se Benátky dál snažily strhnout vedení na svou stranu ale přes Březenskou obranu se jen těžko dostávaly. Na hřiště v 75. minutě přišel Miroslav Bambuch, který se po pár minutách ocitnul úplně sám před hostujícím gólmanem avšak jen o kousek minul branku. Na tuto akci odpověděli Březenští rychlím výpadem po pravé straně a po centru z pravé strany se na vápně ocitl hostující útočník Jiří Beneš úplně sám a propálil domácího Jíru a v 81. minutě poslal Březenské znovu do vedení – 1:2. Benátky se však nevzdaly a ihned odpověděly. Po přímém kopu Čadila gólman hostů neudržel balón a ve skrumáži těl se nejlépe vyznal Martin Langšádl a propálil vše co se dalo a srovnal – 2:2. Do konce pak už moc nezbývalo a před hostujícím gólmanem se znovu osamocen objevil Bambuch, který však ani svou druhou šanci v zápase nevyužil. Březenští se stále bránili a v nastaveném čase se ještě po levé straně vřítil do vápna Martin Šukal a svým centrem našel na malém vápně Bambucha, kterému asi nebylo přáno a bránu tak přestřelil což nedokázali pochopit jak hráči tak i diváci. Po této akci rozhodčí Chládek zápas ukončil a tak ze stavu 2:2 a ziskem jednoho bodu můžou být spokojeni jen hráči Března.

Příští zápas odehraje Benátecká rezerva v sobotu 5.5. na hřišti Struh se kterými na podzim doma vyhrála 4:1.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 19. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Březno 2:2 (0:1)
  • Dobrovice "B" – Klášter 6:0 (3:0)
  • Čejetice – Kr.Vrutice 6:0 (:) 
  • Kněžmost – Zdětín 3:1 (2:1)
  • K.Hlavno – Řepov 4:0 (4:0)
  • Bezno – Struhy 4:1 (3:1) článek
  • Krnsko – Akuma 1:1 (0:0)

Příští 20. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Struhy – Benátky "B", Řepov – Kněžmost, Březno – Čejetice, Klášter – Krnsko, Zdětín – Bezno, Akuma – K.Hlavno, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Dobrovice "B".