Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 28.08.2010

SK Benátky "B"   SK Jizera Předměřice
5:0
( 1:0 )

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Mareš, Langšádl, Svoboda (40. Kinzl), Novotný – Davídek (60. Bambuch), Kraus (78. Šukal P.)

Diváků: 100

Houska – Mňuk, Merhaut, Nešněra, Vaněk (72. Hradecký) – Uher, Skalický, Práger, Wolf (46. Habada) – Novotný (78. Petráš), Kaplan

 
góly: 45+1. Davídek, 65. Kinzl, 69. Bambuch, 76. Mareš, 86. Novotný z pen.
karta: 23. Hejtmánek, 43. Novák, 65. Kinzl, 72. Chupík – 23. Kaplan, 61. Merhaut
karta:
rozhodčí: Votoček
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva vysoko porazila Předměrice !

Ve druhém kole nejvyšší okresní fotbalové soutěže se benátecká rezerva představila v domácím prostředí, když přivítala celek z Předměřic a chtěla určitě potvrdit minulou výhru na hřišti Čejetic. Po jednogólovém náskoku Benátek z prvního poločasu a předvedené hře nic nenasvedčovalo tomu, že nakonec hráči rezervního týmu vyskoko zvítězí a Předměřičtí si povezou domů pověstného "bůra".

Kdo čekal, že Benátky na svého soupeře vlétnou byl velice zklamán. Opak byl pravdou, i když do první vyložené šance se dostali právě domácí, kdy zmatený stoper hostů nahrál přímo do běhu Marešovi, který se řítil sám na brankáře hostí, ale trestuhodně neproměnil. Pak se domácí přizpůsobili hře hostů, kteří v podstatě jen nakopávali míče dopředu a tam se je snažili vybojovat a ohrozit domácí bránu. Bohužel se jim to velmi často dařilo a kdyby to bylo do 25.minuty 2:0 pro hosty, nikdo by se nemohli divit! Vyvrcholením ostudného výkonu domácích v prvním poločase, bylo ve 42.minutě nedorozumění benáteckých stoperů a brankaře, kdo si vlastně vezme nebo odkopne míč. Benátečtí otáleli s tím tak dlouho, dokud mezi ně nevběhl hostující útočník Kaplan, srazil se s domácím brankářem a rozhodčí odpískal pokutový kop. Naštěstí brankář Novák vystihl směr kopu a míč vyrazil na roh. A jak ve fotbale bývá pravidlem "nedáš, dostaneš!", tak ve 45.minutě se probíjel před velkým vápnem hostujícího týmu domácí útočník, byl zastaven jen za cenu faulu a z následného volného přímého kopu Radim Davídek dostal Benátky do vedení – 1:0. Rozhodčí následně odpískal konec prvního poločasu.

O přestávce v kabině si hráči vše vyříkali a do druhého poločasu vlétl  úplně jiný tým. Žádné zbytečné nakopávání a zbavování se míčů. Snaha o krátké přihrávky a o držení míče, přineslo své ovoce. Po rohovém kopu v 65.minutě, kdy hostující gólman neudržel míč v rukavicích zvýšil Pavel Kinzl – 2:0. O čtyři minuty později Miroslav Bambuch na dvakrát prostřelil brankaře Předměřic – 3:0. V 76.minutě po krásné akci podél levé strany a centru Novotného zvyšoval již na David Mareš4:0. A čtyři minuty před konce upravil skóre z pokutového kopu Josef Novotný5:0. Předměřice si tak domů odvezly vysokou prohru a příští zápas prověří skutečné kvality benáteckého B-týmu, neboť zajíždí na horkou půdu do ambiciózních Pěčic.

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 2. kola :

  • SK Benátky "B" – Předměřice 5:0 (1:0)
  • K.Hlavno – Skalsko 6:2 (4:0)
  • Krnsko – Březno 5:1 (3:1)
  • Struhy – Řepov 4:2 (3:1)
  • Akuma – Dobrovice "B" 1:4 (1:0) článek
  • Klášter – Čejetice 2:3 (1:0)
  • Bezno – Pěčice 1:5 (1:3)

Příští 3. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Pěčice – Benátky "B", Skalsko – Struhy, Řepov – Bezno, Čejetice – Krnsko, Březno – Akuma, NEDĚLE: Dobrovice "B" – K.Hlavno, Předměřice – Klášter .