Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 5.kolo 18.09.2010

SK Benátky "dorost"   FK Slovan Lysá n/L.
2:5
( 0:3 )

Jíra – Kohout, Svačina, Gerboc, Selix – Fingurhut, Davídek, Baborák, Zuna, Krýda (80. Kamlach) – Body (85. Kapoun)

Diváků: 30

 
góly: 46. a 54. Davídek
karta:
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Lídr tabulky z Lysé nad Labem si z Benátek odvezl všechny body !

V pátém kole I.A třídy dorostu zavítali na půdu třetích Benátek nad Jizerou hosté z Lysé nad Labem, kteří se pyšnily stoprocentní bilancí s průměrem šesti branek na zápas a průběžným prvním místem v tabulce. Domácí měli hostům co oplácet, protože jim v letním přípravném utkání podlehli vysoko 7:2. Do utkání vstoupilo domácí mužstvo oslabeno o dva hráče základní sestavy Vaňouska a Puldu.

Začátek zápasu odstartovala hrubá chyba domácího Svačiny, ze které se hosté lehce dostali do vedení – 0:1. Nicméně domácí se z rychle obdržené branky oklepali, nastěhovali se na polovinu hostí a začali si vytvářet brakové příležitosti. Ty největší spálili Body a Fingurhut. Domácí nemohoucnost v první půli vyvrcholila neproměněnou penaltou, kdy v 19. minutě branku trestuhodně přestřelil Zuna. O necelé dvě minuty, tedy v minutě 21. minutě platilo pravidlo "nedáš dostaneš". Hosté se protáhli po pravé straně a po centru se prosadil nabíhající hráč křižnou střelou – 0:2. Po této brance se hra vyrovnala, domácí se do šancí nedostávali a hosté únikem po pravé straně ještě jednou udeřili. Ve 34. minutě zvýšili své vedení už na – 0:3.

Do druhé půle se domácím podařilo doslova vlétnout. Ve 46. minutě nařídil rozhodčí správně druhou penaltu. K penaltovému puntíku se postavil Radim Davídek a s přehledem proměnil – 1:3. Od této chvíle narostla domácím křídla a neustále se tlačili do zakončení ve snaze co nejrychleji utkání zvrátit. Touženému vyrovnání je přiblížil roh, který v 54. minutě zahrával Zuna a z malého vápna jej v gól přetavil opět Radim Davídek2:3. Od této chvíle jakoby hosté vypadli z role a nechali domácí tým myslet cca 25 minut na vyrovnání. Vyložená šance ale nepřicházela, domácí se do zakončení moc nedostávali i když měli územní převahu. V 74. minutě zahrávali hosté ojedinělou standardní situaci a hlavou málem překvapili zkoprnělou obranu domácích. Ta nebrala varování vážně a v 78. minutě již kapitulovala po další standardní situaci a chybě domácího Gerboce – 2:4. Domácí se stále ještě snažili o zvrat, ale ve snaze útočit opět otevřeli obranu. Hosté zaútočili o dvě minuty po předchozím gólu po straně a překonání situace jeden na jednoho se natlačili do vápna a předložili přihrávku po zemi na zadní tyč, kde se jejich útočník do prázdné branky nemohl mýlit – 2:5. Po těchto dvou slepených brankách již Benátky neměly sílu na jakýkoliv obrat či aspoň zkorigování stavu a tak poprvé doma prohrály s velmi dobrým soupeřem.

Závěrem lze však říci, že hosté  skórovali takřka stoprocentně ze všech větších příležitostí zatímco domácí doplatili v první půli na hrubky v obraně a neproměněné šance a ve druhé na nedůraz ve vlastním pokutovém území, kdy nechali hosty dvakrát pohodlně skórovat a utkání rozhodnout.