Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 9.kolo 16.10.2010

SK Benátky "dorost"   TJ Bohemia Poděbrady
3:3
( 1:1 )

Jíra – Vaňousek, Svačina, Selix, Gerboc – Fingerhut, Baborák, Zuna, Davídek (24. Kohout) – Pulda, Krýda

Diváků: 20

 
góly: 1. Davídek, 68. Krýda, 78. Fingerhut
karta:
karta:
rozhodčí: Kuka
  Střely na branku: 6:3
Střely mimo: 15:3
Rohové kopy: 4:1
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 17:12
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost ztratil dvoubrankové vedení v závěru zápasu !

K dalšímu zápasu I.A třídy dorostu přijel do Benátek tým TJ Bohemia Poděbrady, který se toho času nacházel na 6. místě tabulky. Dorostenci také chtěli v domácím prostředí naplno bodovat a napravit tak vysokou prohru z minulého kala. To se nakonec nestalo a soupeř z lázeňského města si odvezl bod za remízu, kterou dokázal vybojovat v závěrečných minutách zápasu.

Vstup do zápasu se benáteckým ani lépe vydařit nemohl. Hned v 1. minutě dával gól do prázdné branky Radim Davídek po velmi pěkné přízemní přihrávce Fingerhuta – 1:0. Soupeř byl chvíli jako opařený, ale velmi rychle se oklepal, plnohodnotně se vrátil do zápasu a od patnácté minuty až do konce prvního poločasu měl opticky více ze hry. K tomu přispěl zejména nedůraz benáteckých hráčů, kteří jako kdyby si kolikrát dávali přednost v osobních soubojích než aby je z důrazem podstoupili. Paradoxně to byly však domácí však Benátky, které mohly ještě své vedení v prvním poločase zvýšit. To se sám na gólmana hostí řítil Krýda, ale bohužel tuto šanci neproměnil. Okázalé nedáš dostaneš se opět potvrdilo ihned v zápětí. Konkrétně ve 37. minutě, kdy po podobném brejku se velmi dobrý útočník hostí dostal až před brankáře Jíru a s velkým přehledem nedal benáteckému gólmanovi sebemenší šanci – 1:1. Za tohoto stavu se také odcházelo do kabin.

Ve druhé polovině benátečtí přidali a po zásluze šli opět do vedení. V 68 minutě předložil Vaňousek z pravé strany velmi pěknou přihrávku Štěpánu Krýdovi a ten se nemýlil – 2:1. Po této brance byli benátečtí na koni a zatlačili soupeře na jeho polovině. Z tohoto tlaku padla i další branka. V 78. minutě Pulda nasměroval velmi chytrý míč do uličky na Antonína Fingerhuta, ten míč bleskově převzal a po krátkém vedení střelou na zadní tyč poslal benátecké do dvoubrankového vedení – 3:1. V tu chvíli to vypadalo na další domácí výhru benáteckých. Bohužel však z jediného rohového kopu zkorigovali v 82. minutě hosté hlavou stav na a vrátili se tak do zápasu – 3:2. V 85. minutě mohly Benátky definitivně rozhodnout. Krýda nádherně prošel po pravé straně, velmi dobře přihrál Kohoutovi, který se po 40 metrovém sprintu natlačil do šestnáctky hostí, ale skluzem bohužel nasměroval míč pouze do brankáře hostí. Prakticky v zápětí v 88. minutě hosté přenesli dlouhým míčem hru do blízkostí velkého vápna Benátek, tam se ho po sprinterském souboji zmocnil střelec prvního poděbradského gólu, přešel dva benátecké hráče v situaci jeden na jednoho a chladnokrevně poslal míč po zemi k tyči domácí branky – 3:3. Je škoda, že benátečtí přišli o plný zisk bodů až v závěru zápasu, ale po předvedené hře v obou poločasech je remíza zaslouženou odměnou pro obě mužstva.

FOTO ze zápasu ZDE!

Fotogalerie