Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 30.kolo 13.06.2015

Sokol Jablonec nad Jizerou   SK Benátky
3:2
( 3:2 )

Králíček – Helm, Krejčík, Halama, Dorničák – Pelta (66. Chropůvka), Povr, Rozkovec, Kozel (46. Štěpánek) – Žitka (85. Vitkovič), Kuhn

Diváků: 150

Jíra – Jiránek, M. Karásek, Borovička, Horák – Mižič (35. Šimek), Smetana (72. Dosoudil), Škarecký, Wojnar (46. Buryán), Klain – M. Novotný (26. Mbah)

 
góly: 16. Rozkovec, 20. Povr, 28. Žitka – 41. Šimek, 44. Mbah
karta: 70. Kuhn, 75. Povr, 88. Krejčík – 88. Klain
karta:
rozhodčí: Flimmel – Musil, Kovářová
delegát:
Braun Karel
  Střely na branku: 3:8
Střely mimo: 3:9
Rohové kopy: 2:9
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 9:10
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky hrozivý úvod zápasu už nedohnaly a vrátily se bez bodů !

První divizní sezóna po více než sedmdesáti letech skončila. Benátečtí fotbalisté v ní určitě překvapili sami sebe. Druhé místo totiž málokdo čekal. Během tohoto  divizního ročníku přišly zápasy lepší, byly i horší. Nicméně Benátky do posledního kola bojovaly o postup do ČFL z druhého místa tabulky s rezervou Táborska (skupina A), i když se jim to zajistit nepodařilo, jsou prvním čekajícím týmem v případě odhlášení se ještě některého mužstva právě z této soutěže (odhlašující se Louňovice nahradí právě rezerva Táborska). Poslední zápas v Jablonci nad Jizerou Benátečtí čelili nepříjemnému běhavému mladému mužstvu. Po vlastních chybách v obraně brzy prohrávali 0:3. Poté se jim ale doslova podařilo vstát z popela a během tří minut snížit na rozdíl jediné branky. I když ve druhém poločase vyrovnání několikrát viselo ve vzduchu, Benátky se domů vracely s prázdnou.

Na první střelu zápasu nečekala solidní návštěva ani celé dvě minuty. Od Jiránka přes Mižiče se dostal míč ke Škareckému, jehož skákavý pokus ale Petr Králíček bezpečně zkrotil. O minutu později ukázal na druhé straně Žitka, co bude zlobit benátecké fotbalisty. Po rychlém sprintu mu Borovička na poslední chvíli odkopl míč. Zajímavý fotbal pokračoval i nadále. Po pěkné akci ale mířil Wojnar vysoko nad jabloneckou branku. Zacílit přesně se nepovedlo po dlouhém autu také Karáskovi, jemuž sklepával Novotný. V 16. minutě odcentroval Klain a Petr Králíček měl velké starosti, aby zachytil míč před hlídkujícím Mižičem. Neuplynula ani minuta, když Borovička nepřesně odkopl balón a kupředu si to štrádoval Ondřej Rozkovec, jenž naprosto přesnou střelou poslal svůj tým do vedení – 1:0. S hosty to vypadalo ještě hůře o čtyři minuty déle. Rychlý protiútok vyšperkoval nebezpečný Žitka přihrávkou na nabíhajícího Jiřího Povra, který se nemýlil – 2:0. Benátečtí byli stále více u míče, avšak Mižičovo sólo nebylo dotaženo do zdárného konce, Smetana poté mířil nad branku. Ve 26. minutě hostující trenér Sedláček poprvé sáhl do sestavy, když stáhl Novotného, jehož nahradil Mbahem. O dvě minuty později ale Karásek nepřesně přihrál Borovičkovi a na Jíru kvapil zcela osamocený Patrik Žitka, jenž udělal domácímu brankáři kličku a třetí brankou vystavil hrozbu debaklu – 3:0. Domácí byli při chuti, Jíra však ukopl míč těsně před útočícím Žitkou. Hřiště postupem času začal zkrápět prudký déšť, na kvalitě fotbalu to ale příliš neubralo. Čtyři minuty před koncem poločasu další střídající hráč Šimek vysunul Klaina, jehož střelu sice Petr Králíček srazil, zkrotit ji ale nedokázal, a tak měl Radek Šimek lehkou úlohu – 3:1. Také hosté vstřelili brzkou druhou branku. Klainův centr tentokrát Wojnar usměrnil před Petra Králíčka, kde si věděl ve skluzu rady Tochukwu Mbah3:2. V poslední minutě měl obrovskou šanci opět Šimek, tentokrát se ale jablonecký brankář činil.

Třetí střídání připravil hostující trenér Sedláček o poločasové přestváce, kdy Wojnara nahradil zkušeným Buryánem. V 51. minutě se zřejmě nejlepší hostující hráč Klain prosmýkl mezi beky, poté ale trefil pouze rameno Petra Králíčka. O minutu později týž hráč jenom o malý kousek minul. Následně střílel nepřesně Mbah a na druhé straně také Žitka. Nigerijský útočník minul tyčku také v 59. minutě. Mezi tři tyče poté nemířil z trestného kopu ani Borovička. V 72. minutě přišlo čtvrté střídání hostí. Smetanu nahradil urostlý stoper Dosoudil, který se postavil do útoku, kde hýřil aktivitou a pro Jablonecké byl velkou hrozbou. Právě on si v 76. minutě po Povrově ruce postavil míč k zahrávání trestného kopu a trefil levou tyčku. O minutu později mu adresoval přihrávku Klain, Dosoudilovu střelu poté výborným zákrokem vytáhl Petr Králíček, ten si poradil i s následnou dorážkou Mbaha a svůj tým tak podržel. Další zákrok si jablonecký brankář připsal po hlavičce Škareckého. V závěru plály na hřišti mírné emoce, Benátkám se snaha nedá upřít, nicméně domácí si již poslední minuty pohlídali a mohli tak oslavit tři body.

Jak již bylo řečeno, ani nepříznivý výsledek z Jablonce nad Jizerou nekazí dojem z velmi povedené divizní sezóny. Výsledek ze hřiště rezervy Táborska hovoří o tom, že právě Jihočeši nahradí v ČFL odstupující Louňovice. Pokud by však ještě někdo odhlásil třetí nejvyšší soutěž, pozvánka by mířila právě do Benátek!


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Pochopitelně jsme se chtěli rozloučit výhrou. Do utkání jsme ale měli velmi špatný vstup a po individuálních chybách obou našich stoperů jsme brzy prohrávali 0:3. Na vývoj jsme reagovali střídáním, které se nám podařilo, neboť oba hráči, kteří nastoupili, dokázali vstřelit branku. Je velká škoda, že jsme v poslední minutě prvního poločasu z vyložené šance nevyrovnali. Druhá půle byla zcela v naší režii. Nepodařilo se nám vyrovnat, protože jsme několik šancí zahodili a navíc stál proti nám velmi dobrý brankář. Myslím si, že kdybychom vyrovnali na 3:3, možná by se nám ještě podařilo zvítězit. Je to škoda, ale sezónu hodnotím jako úspěšnou."

Trenér Jablonce nad Jizerou HOUŠKA: „Viděli jsme kvalitní utkání, ve kterém se nám povedl začátek. Právě v úvodu jsme po krásných třech individuálních či kombinačních akcích vstřelili tři branky. Poté jsme ale udělali chybu a soupeř snížil na 1:3, posléze i na 2:3. Od té doby byl prakticky lepším týmem. Benátky mají velice dobré mužstvo. Věřím, že se příští rok opět potkáme v divizi."

Předzápasové představení soupeře z Jablonce n/Jiz. naleznete ZDE!

ON-LINE: Sokol Jablonec n/Jiz. – SK Benátky ZDE!

CELÉ VIDEO: Sokol Jablonec n/Jiz. – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasům naleznete ZDE!

ČLÁNEK z webu soupeře ZDE! 

OHLASY trenérů z novin k dalším utkáním připravují se.

Články z novin naleznete ZDE a ZDE!

VÝSLEDKY 30. kola DIVIZE "C":

  • Jablonec n/J. – SK Benátky 3:2 (3:2)
  • Dobrovice – Česká Třebová 6:2 (2:0)
  • Kutná Hora – Vysoké Mýto 2:0 (2:0)
  • Letohrad – Pardubice "B" 2:0 (1:0)
  • Dvůr Králové – Ústí n/O. 4:3 (2:2)
  • Trutnov – Týniště n/O. 13:0 (3:0)
  • Náchod – Český Brod 2:0 (0:0)
  • Pěn./Turnov – Živanice 2:6 (1:4)
  • Z Divize "C" do ČFL postupuje: 1. FK Dobrovice
  • Z Divize "C" do KP sestupují: 13. Náchod, 14. Pardubice "B", 15. Č.Třebová, 16. Týniště n/O.