Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 12.11.2011

SK Benátky "B"   Čechie Čejetice
1:3
( 1:0 )

Jíra – Feri, Chupík, Hejtmánek, Vaňousek – Kraus Jan, Kraus Jakub, Langšádl, Korejza – Šesták V. (60. Fingerhut), Kučera (70. Bambuch)

Diváků: 60

Hadač – Šlechta, Bartoš, Vránek, Vaňek, Havelka, Tlášek, Brož, Průcha, Jaroš (74. Málek), Dudka (84. Korec T.)

 
góly: 25. vlastní Havelka - 51. Jaroš, 54. a 85. Průcha (druhý z pen.)
karta: 61. Feri – 62. Tlášek, 89. Korec T., 90. Průcha
karta:
rozhodčí: Votoček – Bezucha, Roth
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva  doma po špatném výkonu prohrála s posledními Čejeticemi !

V posledním podzimním kole hostila rezerva Benátek nad Jizerou poslední tým tabulky Čejetice. Papírové předpoklady hovořily v jasné domácí vítězství, ale realita byla nakonec zcela jiná a poslední Čejetice braly nakonec v Benátkách zaslouženě všechny body a Benátkám připravili první porážku na domácím hřišti.

Do utkání vstoupili lépe hosté, kdy po rohovém kopu nastal zmatek v malém vápně Benátek a míč po několika odrazech skončil na pravé tyči Jírovy branky. O chvilku později Dudka skvěle vysunul spoluhráče z útoku, ale ten v koncovce selhal a míč poslal po zemi mimo. Domácí měli pouze několik standardních situací, které ale v branku nevyústily. Tu si nakonec dali Čejetice sami. Korejza dostal skvělý balón od Jakuba Krause do křídla, odkud nádherně nacentroval před branku. Ve snaze míč odvrátit, si ale domácí obránce Jan Havelka srazil míč do vlastní sítě. Benátky tak šťastně vedly – 1:0. Navýšit náskok mohl Vojtěch Šesták, ale z těžké pozice zády k brance, místo nahrávky na zcela volného Kučeru, zvolil střelu z otočky, která šla ale mimo. Do konce poločasu už probíhal pouze boj mezi vápny.

Do druhé půle chtěli hosté proměnit tlak, který si vypracovali během první půle. Benátky naopak chtěly uhájit domácí neporazitelnost. Vše ale vzalo za své, když na půlce Čejetic zbytečně ztratil míč Feri a hosté podnikli smrtící protiútok a se štěstím prostřelil benáteckého Jíru Bohuslav Jaroš a hosté vyrovnali – 1:1. Hned o pár minut později po centru ze strany míč propadl až na zadní tyč, kde se parádní křížnou střelou z voleje trefil Lukáš Průcha1:2. Další velký závar v obraně domácích skončil na břevně Jírovy branky. Domácí nadále nepraktikovali kombinační hru, díky které získávali body v minulých zápasech, a vysoké nakopávané balóny končily na hlavách hostujících stoperů, s kterými neměl šanci vyhrát souboj ani Šesták, ani Kučera, natož Korejza. Posledně jmenovaný mohl srovnat skóre, když dostal krásný balón za obranu od Kučery a efektivně obešel hostujícího stopera i brankáře, kterého překonal. Míč však na poslední chvíli z brankové čáry odkopl hostující obránce. Na hřiště se poté dostal Bambuch a byl to právě on, kdo měl poslední šanci, ze které mohli domácí vstřelit branku. Korejza nádherně obešel pravého obránce, dostal se do vápna a přihrával míč směrem do míst, odkud se kopou pokutové kopy. Tam chytře pustil míč za sebe Fingerhut na Bambucha. Ten se sice snažil zakončit svůj střelecký pokus placírkou, ale i tak skončil míč vysoko nad brankou hostí. Nutno podotknout, že to byla za celý zápas nejvážnější šance domácích. Hosté spoléhali nadále na Dudku, který svými individuálními akcemi uvolňoval do slibných pozic své spoluhráče. Po další takové se ocitl na zemi jeden z hráčů Čejetic a sudí Votoček odpískal pokutový kop. Ten s přehledem do šibenice zakončil Lukáš Průcha1:3. Zápas se pak už pouze dohrával a body brali zaslouženě hosté.

Přes první domácí porážku a celkově teprve třetí v soutěži uhájil po podzimní části tým Benátek nad Jizerou „B“ druhou pozici v tabulce okresního přeboru před Krnskem, které mělo velice slibný konec podzimu a ztrácí jen díky skóre, které má naše rezerva lepší. Druhá pozice po podzimní části je po hodně dlouhých letech, kdy rezerva Benátek bojovala spíše o záchranu, nejlepším výsledkem a do jarních bojů motivuje minimálně tuto pozici uhájit.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 12. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Čejetice 1:3 (1:0)
  • Bezno – Dobrovice "B" 1:5 (1:2)
  • Kněžmost – Krnsko 3:4 (0:2) článek 1 a 2
  • Březno – Klášter 0:1 (0:1)
  • Řepov – Kr.Vrutice 2:1 (0:0)
  • Zdětín – K.Hlavno 3:1 (1:1)
  • Struhy – Akuma 1:1 (1:1) článek