Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 23.08.2015

SK Zápy   SK Benátky
3:2 np
( 2:1 ) ( na pk. 3:2 )

Straka – Hakl, Duben, Baloun, Novák, Jelínek (89. Bejbl), Pavlík (74. Kovařík), Svoboda, Lukashov (62. Jemelík), Kalivoda, Kalaš (88. M. Doležal)

Diváků: 260

Diviš – Vraštil, Karásek, Kubista, Horák – Mich. Sedláček, Smetana (78. Borovička), Skácel (57. Buryán), Škarecký (86. Murárik), Mendy (86. Šimek) – Ansuma (71. M. Novotný)

 
góly: 6. a 35. Kalivoda, rozh. pen. Novák – 20. Mich. Sedláček (pen.), 90+2. Hakl (vlastní)
karta: 19. Duben, 45. Svoboda, 52. Baloun, 61. Novák, 73. Pavlík, 78. Kovařík – 37. Škarecký, 82. Kubista, 87. Borovička
karta:
rozhodčí: Drábek – Starý, Lavrenčíková
delegát:
Kruliš Ladislav
  Střely na branku: 7:8
Střely mimo: 2:3
Rohové kopy: 7:0
Ofsajdy: 2:0
Fauly: 11:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky vyrovnaly v nastaveném čase, pokutové kopy už nezvládly !

Bod, který má cenu zlata. Takový zisk si přivezli benátečtí fotbalisté z nedalekých Záp. Dojem z velmi cenného výsledku kazí následné zpackané penalty, které neproměnili hned tři hostující hráči. Nutno také podotknout, že remíza po devadesáti minutách se dá označit jako šťastná, vždyť domácí ve druhém poločase nastřelili třikrát brankovou konstrukci. Také Benátečtí si ale vypracovali šance, zejména ghanský útočník Ansuma, který se ale tentokrát neprosadil. Na konečných 2:2 tak hosté „vyrovnali“ kuriózním gólem ve druhé nastavené minutě, který si vstřelil do vlastní sítě zápský obránce Hakl.

Také do tohoto utkání vyslal partnerský tým z Mladé Boleslavi několik posil. Potřetí oblékli benátecký dres obránce Lukáš Vraštil se záložníkem Rudolfem Skácelem, podruhé brankář Jakub Diviš a vůbec premiérově obránci Vojtěch Kubista a Senegalec Gaston Mendy. První střelu na branku si připsal hostující Sedláček, jehož pokusu chyběla dostatečná razance, a tak se stal pro exovčárského brankáře Straku snadnou kořistí. V 6. minutě dokázal na druhé straně zprava odcentrovat Hakl, hosté si nepohlídali nabíhajícího Davida Kalivodu, který tvrdou střelou pokořil svého někdejšího spoluhráče Diviše v benátecké brance – 1:0. Zvýšit mohl Kalaš, který ale prováhal okamžik ke střele. V 18. minutě po přihrávce Skácela zakončoval Škarecký, Straka byl ale znovu na místě. Už o minutu později odcentroval Sedláček do pokutového území, kde byl Ansuma nedovoleně poslán na trávník Dubnem a hlavní rozhodčí Drábek neomylně ukázal na pokutový kop. Míč si postavil Michal Sedláček a naprosto přesným pokusem vymetl pravou šibenici – 1:1. Domácím fanouškům zatrnulo také o deset minut později, kdy lacině ztratil míč Novák a kupředu se hnal Ansuma, jehož ale čistě obral o míč Lukashov. Benátečtí byli okolo třicáté minuty rozhodně aktivnějším týmem. K zajímavé střele se odhodlal Skácela a donutil velice pěknou návštěvu zatleskat brankáři Strakovi, který skákavý pokus lapil. Ve 34. minutě si před pokutovým územím nedovoleně počínal jinak velmi dobře hrající Mendy vůči Kalašovi. Míč si postavil tradiční exekutor těchto situací David Kalivoda a dokázal, jaký klenot Zápští ve svém týmu mají. Pravou nohou načechral míč za zeď a překvapil brankáře Diviše – 2:1. V závěru první půle si také hosté vynutili několik standardních situací, nebezpeční po nich ale nebyli.

Druhý poločas načala střela hostujícího Horáka, která se do branky nevešla. O mnoho větší příležitost měl Ansuma, který ale špatně trefil míč, jež sotva doklopýtal ke Strakovi. Na druhé straně Kalivoda oslovil Jelínka, jenž tvrdou střelou zpoza vápna orazítkoval pravou tyčku. V 63. minutě si oba hráči Záp role prohodili. Kalivoda vnikl do pokutového území a další pumelicí málem přepůlil břevno. V tuto chvíli byli zase lepší domácí hráči. O minutu později byl v hlavní roli znovu Kalivoda, který se ale v pokutovém území skácel příliš ochotně, hlavní rozhodčí Drábek mu na lep nesedl a pokutový kop neodpískal. Třetí tyčku nastřelil střídající Jemelík, jenž byl na trávníku pouhé tři minuty. Benátečtí v tuto chvíli mohli děkovat štěstěně a také dobře postaveným Divišovým tyčím. V další velké šanci pohořel znovu Jemelík, který tentokrát nechal vyniknout vybíhajícího Diviše. Závěrečná desetiminutovka se nesla ve znamení zkušené hry domácího týmu. Maškův soubor svého soka téměř nepouštěl na dostřel Strakovy branky, navíc byla hra často rozkouskována logicky častým střídáním. Štěstí se k Benátkám přiklonilo v nastaveném čase. Hlavní rozhodčí Drábek ukázal, že se budou nastavovat dvě minuty a právě dvacet vteřin před dovršením druhé minuty vyrazili Benátečtí do svého posledního útoku. Střídající Šimek se ještě ke střele nedostal, avšak dezorientovaný obránce František Hakl při snaze hrát malou domů uklidil míč podél svého vybíhajícího brankáře Straky do sítě a byla z toho vlastní branka2:2. Ihned poté byl zápas ukončen.

Na řadu tak přišly pokutové kopy. Jako první si vzal míč muž zápasu David Kalivoda a další excelentní střelou dal jasně najevo, že bez něho by byly Zápy sotva poloviční – 1:0. Pět branek ve třech zápasech je toho naprosto jasným důkazem. Na druhé straně Ondřej Murárik zaváhal, tvrdou střelou orazítkoval pouze břevno Strakovy branky. I druhý domácí střelec Václav Svoboda byl úspěšný. Diviš sice vystihl směr Svobodovy střely, pod rukou mu ale prošel míč do branky – 2:0. Před Lukášem Vraštilem stál těžký úkol, nadějný obránce však zachoval chladnou hlavu a Straku prostřelil – 2:1. Také Miroslav Novák se s ničím nepáral a tvrdou střelou doprostřed branky zajistil svému týmu opět dvoubrankový náskok – 3:1. Michal Sedláček tentokrát zvolil přízemní střelu, na kterou si Straka možná sáhl. Sedláčkův pokus byl ale dostatečně razantní a tak byli hosté opět na dostřel – 3:2. Mladý Ondřej Bejbl nepotěšil svého otce, internacionála Radka, který zápasu přihlížel, nepříliš umístěný pokus Diviš vystihl a Benátečtí žili. Také Radek Šimek ale se svým pokusem nenaložil vůbec dobře, když minul levou tyčku. Rozhodnutí tak měl na svých kopačkách zkušený Martin Kovařík, po střele k levé tyči se ale zaskvěl brankář Diviš. Vynutit si prodloužení rozstřelu mohl Milan Karásek, který ale napodobil Murárikovu penaltu z první sérii a trefil břevno. (Penalty proměnili: Kalivoda, Svoboda, Novák  – Vraštil. Mich. Sedláček. Neproměnili: Bejbl, Kovařík – Murárik, Šimek, Karásek).

Benátečtí tak nevyužili nalomené psychiky zápského týmu a třemi neproměněnými penaltami se připravili o možnost zisku druhého bodu. Přesto s remízou, po výše zmiňovaném úvodu, musí panovat spokojenost. Nyní čeká na nováčka ČFL renomovaná Viktoria Žižkov. Bude zajímavé sledovat, zda se Benátečtí dočkají své první tříbodové výhry. 


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Získali jsme velmi šťastný bod. První poločas jsme herně zvládli, i když jsme brzy prohrávali. Po vyrovnání jsme byli více na míči než náš soupeř. Avšak inkasovali jsme zbytečný gól ze standardní situace, o kterém si myslím, že se dal chytit. I my si vypracovali brankové příležitosti, které ale Ansuma s Horákem neproměnili. Druhý poločas byl z naší strany špatný. Přežili jsme klinickou smrt, kdy Zápští trefili tři tyče a tři další velké šance zneškodnil náš brankář. Naopak my si vypracovali pouze jednu brankovou příležitost. Jak to tak ve fotbale bývá, soupeř své šance neproměnil a my v samém závěru se štěstím vyrovnali. Jak jsem již řekl, vezeme si šťastný bod, kterého si ale cením."

Trenér Záp Michal MAŠEK: „Zápas jsme měli jasně ve své režii, ač to v prvním poločase tak nevypadalo. V úvodní pětačtyřicetiminutovce se hrál spíše vyrovnaný fotbal. Přesto jsme 2:1 vedli. Ve druhém poločase jsme čtyřikrát trefili tyčku, tohle mluví za vše. Někdy se to stává. Navíc jsme ještě neproměnili dva samostatné úniky. V poslední vteřině zápasu jsme si vstřelili vlastní gól. Hráčům nemůžu nic vytknout, i když zkušený tým by měl podobný zápas dotáhnout do vítězného konce. Dnes jsme prostě měli o dvě až tři branky vyhrát."

Předzápasové představení soupeře ze Záp naleznete ZDE!

ON-LINE: SK Zápy – SK Benátky ZDE!

VIDEO: SK Zápy – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

VÝSLEDKY 3. kola ČFL:

  • SK Zápy – SK Benátky 3:2 np (2:1)
  • Králův Dvůr – Union 2013 1:0 np (0:0)
  • Brozany – Dobrovice 2:1 (1:0)
  • Vltavín – Štěchovice 2:0 (1:0)
  • Tachov – Čáslav 4:2 (2:2)
  • Kolín – V.Žižkov 2:1 (0:1)
  • Táborsko "B" – Domažlice 1:3 (0:1)
  • Benešov – Chrudim 1:4 (1:0)
  • Převýšov – Jirny 1:3 (0:3)
  • Most – Písek 1:2 np (1:1)

Příští 4. kolo - PŘEDEHRANÉ zápasy: 

  • Benátky – Viktoria Žižkov ne. 30.8.
  • Union 2013 – Vltavín út. 25.8.
  • Čáslav – Králův Dvůr st. 26.8.
  • Zápy – Benešov ne 30.8.
  • Jirny – Kolín
  • Dobrovice – Táborsko "B" 5:0 (1:0)
  • Štěchovice – Brozany 6:0 (3:0)
  • Chrudim – Tachov 5:3 (4:2)
  • Domažlice – Most 5:0 (1:0)
  • Písek – Převýšov 1:3 (0:2)