Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 13.kolo 14.11.2009

SK Benátky "B"   TJF Čechie Čejetice
2:1
( 1:1 )

Novák L. – Chupík, Pára, Mezera, Mareš – Firický, Karásek, Došlý, Korejza M. – Šesták V., Buryán (78. Bambuch)

Diváků: 70

 
góly: 8. Došlý, 74. Firický – 30. Jirsa
karta:
karta:
rozhodčí: Švarc
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Poslední utkání podzimu rezerva doma vyhrála ! 

Poslední podzimní mistrovské utkání Okresního přeboru dospělých sehrála benátecká rezerva na domácím pažitu. Naši hosté z Čejetic byli ještě v loňské sezóně účastníkem I.A třídy a posléze sestoupili až do Okresního přeboru a tak všichni čekali, že se budou prát o ty nejvyšší příčky v tabulce. Ale opak byl pravdou a čejetičtí vůbec nezvládli vstup do soutěže a dlouho okupovali poslední místo v tabulce. Poslední jejich výsledky ovšem napovídali zlepšenou formu, neboť v minulém kole porazili na svém trávníku vysoko mladé mužstvo z Pěčic 6:1 a hlavní úlohu v tomto utkání měl jejich ostrostřelec někdejší hráč Ml.Boleslavi M.Dudka. Tak na toho si benátečtí museli dávat největší pozor, protože tento střelec dal za posledních 5 kol 11 branek a to klobouk dolů, protože takového střelce by potřebovalo i benátecké áčko.

Začátek utkání zvládli domácí na výbornou. Hned v 8. minutě předvedli krásnou kombinační akci, kdy Korejza M. předložil ukázkový centr a Lukáš Došlý hlavou otevřel skóre – 1:0. Po této brance domácí o pět minut později mohli  své vedení navýšit, bohužel nejlepší střelec Buryán v koncovce selhal. Soupeř přidal na agresivitě v osobních soubojích a benátečtí začali kupit chybu za chybou. Kazili spoustu přihrávek a tím dostali hosty zpět do zápasu. Z takovéto situace soupeř z jejich první šance také vyrovnal. Ztráta míče uprostřed hřiště, centr do strany a následovala dobře načasovaná přihrávka a na penaltě nikým neatakován hráč Čejetic Jirsa trestal – 1:1. Tímto výsledkem také skončil poločas.

Druhé dějství začalo opatrnou hrou z obou stran, ale domácí  si dokázali vypracovat slibné brankové příležitosti, bohužel špatným zakončením napínali diváky až do konce zápasu. Až v 74. minutě se prosadil střelou okolo šestnáctky domácí borec Josef Firický a umístěnou střelou nedal čejetickému gólmanovi žádnou šanci – 2:1. o chvili později se opět opakovala velká nešikovnost našich hráčů v pokutovém území a zahozením vyložených šancí. Nejprve střelec poslední branky Firický mohl definitivně rozhodnout utkání, bohužel z osmi metrů netrefil čejetickou svatyni. Poté měl dobrou střeleckou příležitost také Mareš, ale zakončoval na chlup stejně špatně jako jeho předchůdce. Nakonec benátečtí dokázali své vedení udržet a připsat si další tři body do tabulky. Tím také přeskočili svého protivníka o jeden bod v tabulce na 9.místo po podzimní části se skóre 32 branek obdržených a 28 vstřelených.           

Krátké články z Boleslavského deníku k pěti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 13. kola :

  • SK Benátky "B" – Čejetice 2:1 (1:1)
  • Pěčice – Kněžmost 4:1 (2:0)
  • Březno – Klášter 3:0 (2:0)
  • Předměřice – Kr.Vrutice 0:3 (0:2)
  • Doubrava – K.Hlavno 1:2 (0:2)
  • Skalsko – Struhy 0:3 (0:2)
  • Řepov – Akuma 2:7 (2:3)