Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 04.10.2009

SK Benátky "B"   Sokol Kněžmost
3:3
( 1:2 )

Straka – Hejtmánek, Svoboda, Chupík, Feri – Mareš, Korejza T., Mezera, Fyrický – Buryán (89. Šesták V.), Bambuch (59. Kraus)

Diváků: 50

 
góly: 30. Buryán, 75. Mezera, 90+2. Hejtmánek – Kastner 2, Tkácz
karta: Hejtmánek – Kastner, Tkácz, Nedoma
karta:
rozhodčí: Tvaroh
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva musela celý zápas dotahovat náskok soupeře !

Benátecká rezerva nastoupila k dalšímu mistrovskému utkání na domácím hřišti a soupeřem byl v tabulce poslední celek Sokol Kněžmost, který v předchozích šesti kolech nezískal ještě ani jeden bod! Zdálo se tak, že "B" tým bude mít snadnou práci  a potvrdí tak v domácím prostředí tři body z Pěčič. Ovšem jak se později ukázalo, benátečtí hráči celé utkání dotahovali náskok soupeře a nakonec mohli být rádi, když ve druhé minutě nastavení vyrovnal obránce Hejtmánek.

Po velkém trápení a několika hrubých chybách prohrávala rezerva již v 8 minutě. Po této úvodní brance se benátečtí zákonitě vrhli do útoku, ale většinou akce domácích končily nepřesnou finální přihrávkou. Hosté pozorně bránili a častým přerušením kouskovali hru. Benátečtí hráči se snažily o stálejší tlak a po standartní situaci přišlo i vyrovnání, střelcem nebyl nikdo jiný než Petr Buryán1:1. Po této brance se benátečí oklepali z rychlé branky hostí a přišel konečně stálejší tlak. Další roh zahrával Mezera a na zadní tyči číhal Hejtmánek, ale bohužel hlavou mířil těsně nad. Hosté pak měli možnost zahrávat standartní situaci a ve  44. minutě vstřelili domácím branku do šaten – 1:2.

Do druhého poločasu benátečtí chtěli rychle vyrovnat, ale po individuální chybě Hejtmánka ve vlastní šestnátce trestali hosté z Kněžmosta – 1:3. To byla velká rána pro domácí a dlouho se z toho oklepávali, kazili jednoduché přihrávky a když soupeř začal pouze bránit výsledek vypadalo to s domácím celkem velmi bledě. Až v 75. minutě vyšla opět domácím standartní situace, kdy do velkého vápna centroval kolmí pas Lukáš Mezera a míč zapadl k údivu hostujícího mužstva do dolního růžku kněžmostské branky – 2:3. Domácí vrhly všechny síly do závěrečné čtvrthodinky a odměnou jím byla vyrovnávací branka ve druhé minutě nastaveného času. Autorem byl hříšník, který byl u třetí branky hostů, obránce Josef Hejtmánek a odčinil tak svou chybu – 3:3. Domácí však mohli na samém sklonku utkání ještě zvítězit, ale Firycký svou šanci nedokázal proměnit a tak zápas skončil dělbou bodů pro obě mužstva.

Krátké články z Boleslavského deníku ke čtyřem zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 7. kola :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 3:3 (1:2)
  • Kr.Vrutice – K.Hlavno 2:2 (1:1) článek
  • Skalsko – Řepov 3:3 (1:1)
  • Březno – Doubrava 2:0 (1:0)
  • Struhy – Čejetice 3:0 (2:0)
  • Klášter – Akuma 1:0 (1:0)
  • Předměřice – Pěčice 1:3 (0:2)

Příští 8. kolo okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: K.Hlavno – SK Benátky "B", Čejetice Řepov, Doubraba – Skalsko, Struhy – Klášter, Akuma – Kr.Vrutice, Pěčice – Březno, Kněžmost – Předměřice.