Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 02.06.2012

TJ Sokol Březno   SK Benátky "dorost"
1:2
( 1:1 )

Diváků: 20

Kubát – Valdman, Svačina (75. Olah), Tott, Langšádl (68. Kapoun) – Pařízek, Fingerhut Kraus, Jíra – Čadil, Krýda

 
góly: 31.Krýda, 51. Valdman
karta: 78. Kapoun
karta:
rozhodčí: Kuka
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Štěpán Krýda

Průběh zápasu

Dorostenci si připsali tři body po vítězství u lídra tabulky !

Ve 24. kole zajížděli dorostenci Benátek k prvnímu mužstvu tabulky do Března, které v jarní části stejně jako benátečtí ještě ani jednou neprohrálo tudíž se očekával velmi zajímavý duel.  Benátečtí se museli v tomto utkání obejít jednak o Martina Hrdličku, který obdržel stop na jeden zápas za červenou kartu A mužstva mužů v minulém kole v Úvalech a jednak o produktivního Honzu Kamlacha, který dal překvapivě přednost nepovinnému školnímu výletu před reprezentací svého týmu v tomto utkání. V úvodu ještě nutno podotknout, že utkání se odehrálo na dobře upraveném travnatém hřišti domácího mužstva.

Ihned v začátku utkání si vytvořily Benátky tlak a dvě brankové příležitosti. Tu první hned ve 2. minutě, kdy Antonín Fingerhut obelstil stopera hostí v pokutovém území čímž se dostal sám před brankáře, ale ve vyložené šanci pouze přestřelil přední tyč domácí svatyně. Tu druhou Lukáš Jíra ve 4. minutě, kdy po vypadnutí míče domácího gólmana nastřelil pouze nohu domácího stopera stojícího na brankové čáře. Po těchto šancích se prokázalo osvědčené nedáš - dostaneš. Březno se v 11. minutě dostalo k první své střele v zápase, kterou však domácí hráč z 18 metrů velmi pěkně trefil k tyči brankáře Kubáta – 1:0.  Benátky však tato branka nesrazila do kolen a i dál měli více ze hry než domácí, což potvrdila v 16. minutě dělovka Štěpána Krýdy, kterou s vypětím všech sil vyrazil domácí brankář na rohový kop. Ve 20. minutě Benátky pohledně zakombinovaly na pravé straně, přičemž Sebastian Valdman poslal pěkný centr na zadní tyč, kde nabíhající Lukáš Jíra ve vyložené příležitosti jen o kousek hlavou minul branku domácích. Po těchto příležitostech se dostali k tutovce domácí. Kapitán Bauer pěkným míčem za obranu poslal do samostatného úniku útočníka Měkotu, jehož dloubák skončil jen centimetry od benátecké branky. Benátky ze své herní převahy vytěžily přeci jen vyrovnávací branku ve 31. minutě po samostatném úniku Štěpána Krýdy1:1. Této brance předcházela kolmá průniková přihrávka po zemi od Martina Totta na Ondru Čadila a jeho následná spolupráce se zakončujícím Štěpánem Krýdou.

V úvodu druhého poločasu si domácí Březno dostalo dvakrát míčem za obranu do sprintových soubojů s obranou Benátek, která však v poslední chvíli vždy střelecké pokusy domácího Měkoty zablokovala. Po těchto slibných akcí domácích to byly Benátky, které přidaly další branku utkání. Tuto branku vstřelil v 51. minutě ve skrumáži Sebastian Valdman, který se nejlépe orientoval v pokutovém území soupeře po standardní situaci Jakuba Krause z cca 45 metrů a následných několika osobních soubojích – 1:2. V 55. minutě mohli Benátky svůj náskok navýšit, ale bombu Štěpána Krýdy vyrazil domácí brankář na břevno své branky.  V 60. minutě se dostali v rychlém protiútoku k možnosti vstřelení branky domácí hráči, ale brankář Kubát tuto příležitost vyrazil nohou. Po zbytek utkání hráli obě mužstva nahoru a dolu se snahou o vstřelení branky, ale do konečného hvizdu hlavního rozhodčího již žádná další branka nepadla.

Benátky tak dorostencům Března oplatily domácí prohru a v tabulce se jim přiblížily již na pouhé dva body. V příštím kole budou benátečtí dorostenci opět hostovat na půdě soupeře. Zajíždí do Semic se kterými na podzim doma remizovali 2:2 (viz. článek).


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Kluky dnes musím pochválit jak ze předvedený výkon, tak za bojovnost. V celém utkání jsme měli lepší mezihru než domácí, který zase hrozili zejména z rychlých brejků. V této herní činnosti jsme měli v první půli i štěstí, protože kdyby hostující útočník proměnil  samostatný únik na 2:0, tak by se nám těžko dýchalo. Na druhou stranu jsme si vypracovali v celém zápase více brankových příležitostí než soupeř, tudíž se domnívám, že jsme dnes zvítězili naprosto zaslouženě. Nejlepším naším hráčem byl Štěpán Krýda, který znamenal pro soupeře stálé nebezpečí."

VÝSLEDKY 24. kola I.A třídy dorostu :

  • Březno – SK Benátky 1:2 (1:1)
  • Poděbrady – Lysá n/L. 0:3
  • Zeleneč – Milovice 3:7
  • Bezno – Semice 1:2
  • Úvaly – Č.Brod 3:0
  • Jirny – Bakov 9:4

Příští 25. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: Semice – SK Benátky, Lysá n/L. – Úvaly, Jirny – Březno, Dolní Bousov – Poděbrady, NEDĚLE: Český Brod – Bezno, Bakov  Zeleneč, Milovice volno.