Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 07.06.2008

FC Horky nad Jizerou   SK Benátky
0:1
( 0:1 )
Diváků: 70

Skalák - Sposuta, Červenka, Wágner, Chupík - Miškovský (62´ Novotný), Mezera, Benda (65´ Bohdan), Feri - Buryán, Pařízek (46´ Došlý)

 
góly: 30´Feri
karta:
karta:
rozhodčí: Smolka
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva stále na vítězné vlně.

Jako vyměnění se zdají být hráči rezervy v závěru sezóny. Proti úvodu jarní části, kdy ne a ne bodovat, tak v závěrečné fázi boje o udržení pod vedením kouče Kubíka již čtvrtý zápas v řadě neprohráli. Tříbodový zisk si tentokrát přivezli naši borci z horké půdy z Horek. Nejtěsnějším rozdílem 1:0 porazily Benátky svého soupeře a učinili tak další výrazný krok k záchraně. Do první půle naskočila v duchu trenérovy filozofie, že vítězná (popřípadě úspěšná) sestava se nemění, stejná jedenáctka jako před týdnem. V úvodu utkání si Benátky nevypracovaly žádnou gólovou příležitost a spíše se bránili šancím Horek. Šance domácích byli ale buď nepřesné nebo je likvidoval bezchybný Skalák, který tak předznamenával svůj výkon v dalším průběhu utkání. První šanci měly Benátky zhruba v polovině poločasu. Chupík se z levé strany snažil najít Buryána, ale do přihrávky se vložil domácí brankář. Ten měl o chvíli později další práci se střelou Chupíka z 25 metrů, kterou  vytěsnil na roh. Po rohovém kopu Bendy nastal v pokutovém území domácích zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval Feri. Martin přehodil všechny kdo stáli v cestě do sítě a po menších zmatcích nakonec rozhodčí uznal vedoucí branku hostí – 0:1. Do konce první půle musel ještě Skalák vytáhnout z rukávu několik parádních zákroků, aby se mohlo jít do kabin výhodného stavu Benátek.

Do druhé půle postupně naskočili tři posily z benáteckého „A“ mužstva. Jmenovitě Došlý, Novotný a Bohdan a snažili se spolu pomoci vstřelit pojišťovací gól Benátek. Zápas přinesl na obou stranách mnoho vyložených šancí. Ale žádná již ke vstřelení gólu nevedla. Na straně benáteckých to bylo hlavně vinou nemohoucnosti střelců. Svoje šance spálili Buryán, Došlý, Miškovský i Novotný s Bohdanem. Na straně Horek to bylo především bravurním výkonem benátecké jedničky Skaláka. Hosté se mohli radovat také hned několikrát. Jednou, když je vyslal do šance nepřesnou rozehrávkou Chupík, podruhé, když horecký Korejza tečoval jen těsně vedle. A nebo z nepřeberného množství volných kopů,které rozhodčí domácím nabízel. Ale ty přesné pokusy dokázal Skalák zlikvidovat, a tak zápas skončil díky gólu z první půle vítězstvím Benátek.

Boleslavský deník: články       

VÝSLEDKY 24. kola:

  • Horky n/J. – SK Benátky "B" 0:1 (0:1)
  • Doubrava – Klášter 1:2 (0:2) 
  • DBSK "B" – Kněžmost 4:5 (1:3)
  • Pěčice – Řepov 2:0 (1:0)
  • Struhy – Strašnov 3:0 (1:0)
  • Dl.Lhota – Předměřice 4:0 (1:0)
  • Akuma – Krnsko 2:0 (1:0)

Příští 25. kolo: SOBOTA: SK Benátky "B" - Akuma, Krnsko - Pěčice, Dl.Lhota - Doubrava, Řepov - DBSK "B", Strašnov - Klášter, Kněžmost - Struhy, NEDĚLE: Předměřice - Horky n/Jiz.