Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 11.08.2007

SK Chocerady   SK Benátky
0:1
( 0:1 )
Diváků: 100 Řezáč - Mareš, Hrouda, Šulc, Pospíšil - Zikmunda, Bohdan, Karásek, Novotný - Havránek, Došlý (85´Šukal, 89´ Kučera)
 
góly: vlastní
karta: Bohdan, Hrouda, Karásek
karta:
rozhodčí: Mikeš - Jansa, Suchý
  Střely na branku: 11:8
Střely mimo:
Rohové kopy: 6:6
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 20:25
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rozhodl vlastní gól. 

Chocerady, které prohráli již v prvním kole chtěli další mistrovské utkání zcela jistě zvítězit a to bylo znát již od prvních minut zápasu. Domácí nás v začátku zápasu dostali lehce pod tlak, který vyvrcholil již ve 3. minutě kdy domácí hráč  z vápna trefil břevno Řezáčovy branky. Následné jejich standartní situace jsem také odvrátili do bezpečí. Hra se vyrovnala v 10. minutě kdy za naše barvy vyslal první střelu na branku Havránek. Poté se do šancí dostávali utočníci na obou stranách střídavě. Domácí v 28. minutě po standartní situaci hlavičkovali pouze do boční sítě naší branky a stejně tak si počínal i benátecký Hrouda, který hlavou těsně minul z rohové kopu. O chvíli později pohrdl velkou šancí hostující Došlý. Ve 35. minutě si však útočník Došlý spravil chuť. Jeho nahrávku na zadní tyč si do vlastní branky nešťastně srazil domácí borec - 0:1. Závěrečné minuty poločasu  již nic vážnějšího nenabídly.

Do druhého poločasu jsme nastoupili ze zabezpečené obrany a z brejku soupeři přidat ještě jednu branku. Domácí se snažili překonat naší obranu dlouhými nakopávanými balóny, což byl jejich systém hry již od první minuty zápasu. Chocerady však zlobili více svými standartnímy situacemi, které jsme však také ubránili. Po jednom našem útoku jsme choceradským mohli odskočit na dvoubrankový rozdíl, ale Bohdanovu hlavičku vyškrábl domácí gólman a o chvíli později tvrdou Zikmundovu střelu z vápna zastavil obránce vlastním tělem. V 75. minutě po odkopnutém balónu se dostal Havránek do brejku, ale jeho mazácký lob ze 30 metrů neskončil mezi třemi tyčemi jen o milimetri.  Posledních pět minut zápasu kdy se domácí snažili náporem vyrovnat a získat alespoň bod jsme ustáli a tak po závěrečném hvizdu hlavního rozhodčího jsme se mohli radovat z vítězství a zároveň z první výhry na cizím hřišti v nové sezóně.