Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 02.10.2010

SK Benátky "dorost"   FK Brandýs-Boleslav "B"
6:0
( 3.0 )

Jíra – Vaňousek, Svačina, Selix, Kohout – Body, Gerboc (64. Kapoun), Zuna, Davídek (84. Fingerhut) – Pulda (60. Kamlach), Krýda (77. Olah)

Diváků: 30

 
góly: 1. Svačina, 5. Vaňousek (pen), 8. Krýda, 54. Zuna, 56. Zuna, 75. Kamlach
karta: 1 – 20. Zuna, 80. Kohout
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku: 15:4
Střely mimo: 5:2
Rohové kopy: 6:0
Ofsajdy: 4:0
Fauly: 10:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátečtí dorostenci vyhráli znovu bez inkasované branky !

Na vítězství ze Sadské chtěli dorostenci Benátek nad Jizerou navázat na domácím hřišti s nevyzpytatelným B týmem Brandýsa/Staré Boleslavi, který rozhodně nepřijel prodat svoji kůži lacino. Domácí dorostenci se pak po závěrečném hvizdu radovali z vysokého vítězství a v utkání také neobdrželi žádnou branku.

Domácí odstartovali utkání s velkou chutí. Po rozehrávce ze středového kruhu se jali soupeře napadat, během několika sekund získali rohový kop a ten ihned proměnili ve vedoucí branku. Zunovu nepovedenou střelu uklidil do sítě Michal Svačina, to běžela první minuta utkání – 1:0. V páté minutě zahrávali roh z druhé strany. Po jeho zahrání hosté faulovali v pokutovém území Davídka a nařízenou penaltu Ondřej Vaňousek z přehledem proměnil – 2:0. A stále to nebylo v první desetiminutovce vše. Hosté nevěděli kam dříve skočit, kupili chybu za chybou, odvraceli domácí útoky pouze za cenu rohů. Z jednoho takového udeřil v osmé minutě Štěpán Krýda, když kolenem usměrnil míč do sítě po skvěle provedeném kopu Zuny – 3:0. Super začátek, ale soupeř utkání nepřijel jen tak odevzdat a v kombinaci s ústupem domácího tlaku se hra opticky vyrovnala. Hosté si v první polovině  vytvořil i několik pološancí, jednu vážnější standartní situaci, kterou Jíra s přehledem pokryl a jednu šanci, kdy za již překonaného Jíru zaskočil jeden z domácích stoperů. Domácí si však do půle i za cenu jedné žluté karty, kterou ve 20 minutě obdržel Kohout, vedení 3:0 pohlídali. Nutno podotknout, že domácí v prvním poločase ještě spálili minimálně dvě stoprocentní střelecké příležitosti Zunou a Krýdou.

Do druhé půle vstoupil domácí tým s cílem udržet čisté konto a přidat nějakou tu branku  navíc. Po trvalém tlaku získal domácí tým možnost zahrávat standartní situaci z dobré střelecké pozice. K míči se postavil Gerboc, přistrčil jej dobře hrajícímu Davidu Zunovi a ten parádní střelou zvýšil vedení v 54. minutě – 4:0. Ihned po rozehrávce ze středového kruhu se míče zmocnil opět David Zuna, prošel obranou hostí a dorazil do sítě svůj první pokus vyražený brankářem hostí – 5:0. Od té doby existovalo na hřišti pouze jedno mužstvo a to mužstvo Benátek. Hlídalo si vysoké skóre, nulu vzadu a líbivou kombinací na dlouhé minuty nepůjčovalo odevzdanému soupeři míč. Konečné skóre uzavřel v 75. minutě Jan Kamlach po nezištné perfektní přihrávce Davídka – 6:0. Druhý poločas okořenili utkání dvě žluté karty, po jedné na každé straně. U domácích ji v 80. minutě obdržel Zuna.

Co říci závěrem. Soupeř byl kvalitnější než týmy z Luštěnic či Krnska o to více domácí těší výhra a zejména předvedená hra, která musela přítomné diváky bavit. Z domácího mužstva nelze vyzvednout jedince, jelikož všichni, kteří se utkání aktivně zúčastnili podali velmi dobrý týmový výkon.