Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 2.kolo 03.09.2011

SK Dolní Bousov   SK Benátky "dorost"
1:1
( 1:0 )

Diváků: 20

Jíra (34. Kubát) – Olah (35. Pařízek), Tott (85. Langšádl), Svačina, Hrdlička – Kapoun (46. Kamlach) – Fingerhut, Kraus, Čadil – Krýda, Valdman

 
góly: 90. Čadil
karta:
karta:
rozhodčí: Meščan
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci venku remizovali, ale podali špatný výkon !

Ve druhém kole podzimní části soutěže zajížděli benátečtí dorostenci do Dolního Bousova, kde se střetli s místním SK a i přesto, že podali špatný výkon, odvezli si nakonec bod za remízu 1:1, když  vyrovnání vystřelil Čadil až v 90. minutě zápasu.

Od počátku zápasu se benátečtí prezentovali nepochopitelně odlišným způsobem hry než který mají. To je nakopáváním bez kombinace s důrazem připomínající žákovskou kategorii kopané. Domácí, také nepředváděli nějak oslnivou hru, ale přehrávali benátecké svou bojovností a důrazem v osobních soubojích. První střela na branku v utkání přišla až ve 30. minutě, kdy domácí zahrozili velmi pěknou samostatnou akcí a střelou z 18 metrů svého kapitána, kterou však bravurně zlikvidoval benátecký brankář Jíra. Ten se pak zranil po nesmyslném zákroku domácího hráče a do branky tak musel náhradní brankář Kubát. Ten kapituloval ve 41. minutě po rohu domácích, kdy na zadní tyči špatně pokryl prostor hostující Hrdlička a domácí hráč nikým neatakován míč nechytatelně trefil – 1:0.

Ve druhém poločase se kombinační hra benáteckých mírně  zlepšila, ale nedokázali si vytvořit brankové příležitosti. Naopak soupeř hrozil každým odkopem  a rychlým protiútokem zejména pak v závěru utkání. Tímto způsobem mohli bousovští třikrát rozhodnout utkání ve svůj prospěch, ale buď je vychytal slušně chytající Kubát nebo sami se stoprocentními šancemi lacino naložili. Když už vše vypadalo, že Benátky odjedou s prázdnou, tak se velmi pěkně trefil z přímého kopu v 90. minutě Ondřej Čadil a zajistil tak benáteckým bod za konečnou remízu – 1:1.

Trenér domácích Pavel JÍCHA: „Hrou kterou se naši kluci prezentovali zejména v 1. poločase mě maximálně zklamali, což určitě nenechám bez odezvy. Ve 2. poločase jsme zlepšili mezihru, ale nedokázali jsme si vytvořit stoprocentní brankové příležitosti. V posledních patnácti minutách, kdy jsme již hráli pouze na tři obránce jsme měli notnou dávku štěstí a objektivně musím přiznat, že v tomto zápase jsme si bodovat nezasloužili."

VÝSLEDKY 2. kola I.A třídy dorostu :

  • Dolní Bousov – SK Benátky 1:1 (1:0)
  • Březno – Český Brod 3:2
  • Zeleneč – Dl.Lhota 5:1
  • Milovice – Bezno 10:4
  • Jirny – Poděbrady 6:0
  • Bakov – Úvaly 2:0
  • Lysá n/L. – Semice 1:2

Příští 3. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Benátky – AFK Milovice, Semice – Dolní Bousov, Poděbrady – Zeleneč, NEDĚLE: Dlouhá Lhota – Březno, Úvaly – Jirny, Bezno – Bakov, Č.Brod – Lysá n/L.