Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 16.kolo 07.04.2012

AFK Milovice   SK Benátky "dorost"
1:1
( 0:0 )

Diváků: 30

Kubát – Kapoun, Tott, Svačina, Langšádl (46. Krýda) – Pařízek, Fingerhut, Kraus, Čadil - Jíra, Valdman

 
góly: 80. Kraus Jakub
karta: 25. Fingerhut
karta: 56. Krýda
rozhodčí: Procházka
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
Jiří Kubát

Průběh zápasu

Dorost udělal v Milovících nedisciplinovaností svému klubu ostudu !

V 16. kole zavítali dorostenci Benátek do nedalekých Milovic, které se aktuálně pohybovali na předposledním místě tabulky. Už od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího bylo patrné, že moc branek padat nebude, protože domácí Milovice se rozhodli takticky bránit v jdedenácti lidech na své vlastní polovině a po zisku míče je náhodně nakopávali dopředu na případné brejkové situace. V prvním poločase měly Benátky daleko více míč na svých kopačkách, ale jejich kombinace na nerovném povrchu končili většinou před šestnáctkou domácích, tudíž se ke stoprocentní brankové příležitosti nedostaly. Již v prvním poločase se začali zbytečně vyhrocovat některé osobní souboje, které velmi nejistý rozhodčí většinou chybně přehlížel, tudíž na hřišti byla znát nervózní atmosféra z obou stran.

Ve druhém poločase se však hned v 52. minutě podařilo domácím skórovat po chybně odmávaném autovém vhazování pomezním rozhodčím Milovic. Benátečtí přestali na chvilku hrát, soupeř rychle vhodil míč do hry na svého kapitána Pavla Müllera a ten se pěkně individuálně prosadil proti benátecké obraně a střelou na zadní tyč nedal Kubátovi šanci – 1:0. V 56. minutě pak došlo k ostudné události, která celé utkání totálně degradovala. Benátky se připravovaly zahrát standardní situaci z poloviny hřiště a domácí kapitán Müller nesportovně udeřil Fingerhuta, který se před šestnáctkou hostí skácel na zem. Hlavní rozhodčí si incidentu nevšiml, tudíž se nepochopitelně roli mstitele ujmul střídající benátecký Štěpán Krýda, který se nechal k tomuto činu i hloupě vyprovokovat hrubými urážkami domácích hráčů. Krýda opakovaně velmi surově nakopl několik hráčů Milovic, přičemž se na hřišti rozpoutala hromadná rvačka, do které se zapojilo i mnoho fanoušků Milovic, kteří po incidentu vběhli na hrací plochu. Hlavní rozhodčí celou situaci správně vyřešil vyloučením domácího Müllera a hostujícího Krýdy. V utkání se pokračovalo až po deseti minutách, kdy emoce opadli na snesitelnou mez. Po tomto incidentu byli benátečtí lepším týmem a vypracovali si i brankové příležitosti. Tu první zlikvidoval dobře chytající brankář domácích benáteckému Jírovi a tu druhou při které vstřelily Benátky branku domácí pomezní rozhodčí odmáváním ofsajdu, který v žádném případě nebyl. Domácí pomezní rozhodčí totiž po hromadné bitce automaticky zdvihal praporek nad hlavu při každém náznaku nebezpečné situace pro domácí. Benátky se nakonec v 80. minutě dočkaly vstřelení branky. Z přímého kopu z  18 metrů Jakub Kraus velmi pěkně obstřelil zeď domácích a srovnal stav – 1:1. Po této brance vrhly Benátky všechny své síly do útočení s cílem získat všechny tři body, ale nakonec mohly i prohrát nebýt velmi dobře chytajícího brankáře Jiřího Kubáta, který své mužstvo dvakrát podržel při samostatných únicích soupeře.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „To co se stalo v Milovicích je pro mě obrovským zklamáním nejen od Štěpána Krýdy, ale od celého týmu. Opakovaně hráče upozorňuji na to aby nediskutovali s rozhodčími ani s protihráči. Před tímto zápasem jsem v tomto směru k nim opět promlouval, důrazněji ještě o poločase v kabině, když jsem viděl, že hlavní rozhodčí nemá situaci pevně v rukou. S Krýdou jsem o poločase mluvil osobně mezi čtyřma očima a všechno zbytečně. Jsou určité hranice, které jsem schopen tolerovat, ale tady byli několikanásobně překročeny. Celou záležitost budu řešit zásadními kroky, které nyní zvažuji!"

VÝSLEDKY 16. kola I.A třídy dorostu :

  • Milovice – SK Benátky 1:1 (0:0)
  • Zleneč – Poděbrady 2:2 
  • D.Bousov – Semice 2:0
  • Lysá n/L. – Č.Brod 5:2
  • Bakov – Bezno 6:0
  • Jirny – Úvaly 0:2

Příští 17. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: SK Benátky – Bakov, Semice – Milovice, Lysá n/L. – Březno, NEDĚLE: Český Brod – Dol.Bousov, Bezno – Jirny, Úvaly – Zeleneč, Poděbrady volno.