Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 11.kolo 03.11.2013

SK Benátky "B"   SK Jizera Předměřice
2:4
( 0:2 )

Kubát – Murárik, F. Rosenkranz (46. Krýda), Smetana, M. Langšádl (46. Hejtmánek), Jan Kraus (87. D. Langšádl), Chupík, Pavelka, Jäger, Svačina, Hrdlička (52. Pařízek)

Diváků: 40

Houska – Josef Buryán (80. Habada), Nešněra, Uher, Theuer (65. Mňuk) – V. Prager, Jůza, Skalický, K. Prager (70. Smolík) – Novotný (88. K. Sůra), Mareš

 
góly: 63. Jan Kraus, 75. vlastní Jůza – 10. a 46. V. Prager, 35. Jůza, 68. Uher
karta: 58. Hejtmánek – 60. Theuer
karta:
rozhodčí: Švarc – Chrastina, Bohuslav
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Murárik
Hráč utkání:
Václav Prager

Průběh zápasu

Rezerva doma prohrála v pojizerském derby s Předměřicemi !

Benátecké rezervě se příliš nedaří. V dalším zápase okresního přeboru totiž své nepovedené výkony umocnila prohrou v domácím prostředí na umělé trávě proti nedalekým Předměřicím nad Jizerou. Soupeře, kterého v přípravném období Benátečtí porazili, nyní možná podcenili a v poločase s ním prohrávali již 0:2. Tento brankový rozdíl zůstal i po závěrečném hvizdu sudího Švarce.

První branka na benátecké umělé trávě padla již v 10. minutě. Po autovém vhazování se dostal míč k Václavu Pragerovi, jehož pěkná střela zpoza vápna zapadla za tyčku domácí branky – 0:1. Benátečtí poté měli územní převahu, avšak buď jejich střely postrádaly přesnost, nebo je krotil pozorný brankář Houska. Deset minut před poločasovou přestávkou přidal outsider další gól. Po rohovém kopu se dostal k míči Uher, který adresoval přihrávku proti noze Radomíru Jůzovi, jenž usměrnil balón do levé šibenice – 0:2. Do kabiny tak odcházeli spokojeněji svěřenci dlouholetého kouče Kropáčka.

Druhý poločas začali Předměřičtí nejlépe, jak mohli. Téměř ihned po rozehrávce totiž z pětadvaceti metrů napřáhl Václav Prager a hosté se radovali potřetí – 0:3. Dle slov jeho spoluhráče Josefa Buryána, se už Prager takhle v životě netrefí. Benátečtí ale nesložili zbraně. Jan Kraus přešel elegantně přes tři hráče a prostřelil Housku – 1:3. Vítr z plachet ale vzal domácím Buryánův přímý kop, který vyrazil gólman Kubát pouze do břevna, od kterého míč spadl na kopačku Patrika Uhera a ten prakticky rozhodl – 1:4. Čtvrt hodiny před koncem vstřelila rezerva Benátek druhý gól. Od předměřického Radomíra Jůzy se míč odrazil za brankovou čáru a zápas měl touto vlastní brankou znovu náboj – 2:4. Domácí závěrečný tlak ale nepřišel.

Předměřičtí si tak z Benátek odvezli překvapivé tři body, se kterými nepočítali snad ani oni. Domácí rezerva naopak ještě více zabředla do nepovedených výsledků. Reputaci je tak nezbytné si napravit již v dalším kole, kdy béčko zajíždí na hřiště Března.


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Další domácí utkání se vinou počasí hrálo na umělé trávě. Zápas s Předměřicemi byl pro nás větším derby, protože hosté se nachází kousek od Benátek nad Jizerou. Několik tamních hráčů prošlo zdejší mládežnickou líhní. Kluky jsem připravoval na to, že ze strany Předměřic to bude bojovné, důrazné utkání. Neměli bychom se vymlouvat na umělou trávu, protože na ni chodíme pravidelně trénovat. Naši hráči k tomu nepřistoupili dobře, neřekl bych, že nechtěli, avšak byly tam nějaké okolnosti. Utkání pro nás nezačalo špatně. Hned v úvodu jsme měli pološanci, kdy se do vápna řítil Martin Hrdlička. Měl předložit míč z první před prázdnou branku na Ondru Pavelku. Mohli jsme se dostat do vedení. Bohužel Martin tuto příležitost propásl, chvilku zavrávoral, a pak již nestihl před prázdnou bránu přihrát. Tento zápas byl o prvním gólu, kdybychom ho vstřelili my, myslím si, že bychom utkání zvládli. Soupeř přečkal náš tlak, postupně se začal osmělovat. Dokázal na nás vytvořit průpravnou hru, navíc byl důrazný. Absolutně se nám nedařilo kombinovat ve středu hřiště. De facto z první střely na bránu obou mužstev padla branka. Hostující hráč vystřelit z nějakých třiadvaceti metrů a míč bohužel zapadl za zadní tyč naší branky. Hráči byli samozřejmě malinko skleslí, avšak bojovali dál. Nedařila se nám přechodová fáze. Jak jsem říkal, soupeř byl důrazný, ale i fotbalový. Branku jsme nevsítili, paradoxně jsme ji sami obdrželi. Gól na 0:2 nám strašně moc uškodil. O poločasové přestávce jsem nabádal hráče, abychom zvětšili důraz, zpřesnili kombinaci. Udělali jsme dvě střídání. Stáhli jsme Filipa Rosenkranze a Martina Langšádla. Do hry jsme dali Štěpána Krýdu a Josku Hejtmánka, který se posunul na levého beka. Murárik se tak vysunul do středu zálohy. Chtěli jsme začít hrát nátlakovou hru, přitlačit soupeře. Bohužel hned na začátku druhé půle se stalo to, co se nemělo stát. Z ojedinělé střely vstřelil gól nekrytý hráč. Jak se říká, už to v životě nikdy takhle netrefí. Nádherná střela mířila přímo do šibenice, prohrávali jsme 0:3. Tato branka strašně ovlivnila ráz utkání. Výborné bylo, že jsme se do zápasu dokázali vrátit. Přitlačili jsme soupeře, deset minut jsme byli usazeni v jeho vápně. Bylo to obléhání jako v házené. Bohužel víceméně bez střel na branku, nebo nepřesných, které mířily mimo. Úspěch slavila až akce Honzy Krause, který se dostal do vápna a snížil na 1:3. Místo, abychom se nadechli k náporu, opět jsme inkasovali. Hráči už poté neměli co ztratit, přesto jsme ještě zkusili zápas otočit. Soupeř si vstřelil vlastní gól. Hráči makali, bohužel jsme nezvládli další domácí utkání. Po prohře 2:4 se Předměřice dostaly o dva body před nás. Do konce podzimní části nám zbývají dvě utkání. Příští týden zajíždíme do Března, poté hostíme Kosořice. Jsou to dva velmi těžké duely, potřebovali bychom je zvládnout a vytěžit šest bodů. Snad by se poté dalo mluvit o tom, že bychom se na jaře mohli od něčeho odpíchnout."

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 11. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Předměřice 2:4 (0:2)
  • Kosmonosy – Kr.Vrutice 2:3 (2:1)
  • Řepov – Židněves 3:5 (2:2)
  • Čejetice – Dl.Lhota "B" 7:3 (3:1)
  • Akuma – K.Hlavno 1:0 (0:0)
  • Krnsko – Kněžmost 2:2 (2:1)
  • Březno – Kosořice 1:1 (0:0) článek

Příští 12. kolo Okresního přeboru ve 14:00 hod., SOBOTA: Březno – SK Benátky "B", K.Hlavno – Čejetice, Kněžmost – Řepov, NEDĚLE: Kosořice – Židněves, Dl.Lhota "B" – Kosmonosy, Kr.Vrutice – Krnsko, Předměřice – Akuma.

Fotogalerie