Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 16.09.2007

SK Benátky   SK Mnichovo Hradiště
2:0
( 2:0 )
Řezáč - Mareš, Hrouda, Šulc, Pospíšil (74´Hejtmánek) - Bohdan (63´Zikmunda), Karásek, Havránek, Novotný - Duchoslav, Došlý (84´Miškovský) Diváků: 130
 
góly: Havránek, Pospíšil
karta: Hrouda, Došlý
karta:
rozhodčí: Suchý - Nepovím, Němeček
  Střely na branku: 4:3
Střely mimo: 6:8
Rohové kopy: 7:5
Ofsajdy: 1:1
Fauly: 20:22
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Na šance vyhrálo Hradiště na branky však my.

Hned v úvodu zápasu musel náš gólman Řezáč řešit dvě ošemetné situace před naší brankou. Ve 12. minutě se opět do velké šance dostalo Hradiště když střelu z malého vápna trochu se štěstím zlikvidoval opět výborný Řezáč. Hosté nedokázali využít gólové příležitosti v úvodu zápasu a toto se jim vymstilo dokonale. V 15. minutě po Novotného centru z levé strany se ve vápně prosadil hlavou domácí Havránek a tak nejlépe jak mohl odpověděl na nevyužité šance hostí - 1:0. O sedm minut později Bohdan na vápně nalil kapitánovi Pospíšilovi který svoji střelu poslal přesně k tyči hradišťské branky a rozvlnil tak hostující síť po druhé - 2:0. Naše dva rychlé góly hradišťské zaskočili a tak jsme na chvilku přebrali otěže zápasu my. Další branku jsme však soupeři do poločasu vstřelit nedokázali a ani Hradiště se kýženého snížení na závěr poločasu nedočkalo.

Začátek druhého dějství nabídl divákům šance na obou stranách, ale gól diváci neviděli. V 58. minutě zahrál rukou ve vápně hostující hráč a tak rozhodčí nabídl domácím pokutový kop a možnost tak vstřelit třetí uklidňující branku Benátek. Tuto možnost však nedokázal Bohdan využít a ponechal tak Hradiště stále ve hře. Soupeř branku dokázal vsřelit v 63. minutě kdy odražený balón od břevna vrátil do sítě hradišťský útočník hlavou, bohužel tento dorážející hráč stál evidentně v ofsidu a tak rozhodčí branku správně neuznali. Hradiště po neuznaném gólu bylo stále při chuti a tak naše obrana chvílema nevěděla co dříve. V 68. minutě po přímém kopu ze 30. metrů dokázal soupeř trefit opět břevno naší branky. V této části hry si vytvářelo Hradiště gólové příležitosti čím dál častěji ale náš gólman Řezáč, který v dnešním utkání patřil k nejlepším benáteckým hráčům vstřelení kontaktního gólu nepřipustil. V 81. minutě se ke slovu dostali konečně i benátečtí, zejména Duchoslav který svojí střelou z otočky vystrašil hostujícího gólmana Moce. Po odehraných devadesáti minutách hlavní rozhodčí nastavil minuty čtyři ale skóre se již nezměnilo. V dnešním utkání je třreba sportovně přiznat, že by si hosté za předvedenou hru a vypracované gólové příležitosti branku rozhodně zasloužili.