Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 14.kolo 26.04.2008

SK Bakov   SK Benátky
2:3
( 1:1 )
Diváků: 40 Straka - Richtr, Zuna, Malý, Langšádl - Šesták Ondřej, Šesták Vojtěch, Davídek, Baborák Jan, Šukal (46´Selix) - Kraus
 
góly: Kraus, Šesták Ondřej 2
karta:
karta:
rozhodčí:
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorostenci vybojovali v Bakově první místo. 

Utkání v Bakově nad Jizerou mělo velmi slušné parametry. První patnáctiminutovka byla z obou stran opatrná, první ohrožení soupeřovi branky jsme měli ve 25. minutě a hned 100% gólová šance, bohužel Kraus jí neproměnil. Ve 33.minutě si to ale napravil po krásné kolmé přihrávce Davídka, kdy šel Kraus sám na brankáře a lišácky ho obešel a vstřelil úvodní branku - 0:1. Poté jsme soupeře přitlačili k jejich šestnátce, dobře jsme napadali jejich rozehrávku a vytvořili si tak dvě slibné příležitosti. Bohužel se opět opakovala naše stálá chyba, místo abychom soupeře dorazili, tak jsme z naší hrubé chyby inkasovali ve 38. minutě. Hráče to nepoložilo a to je důležité v boji o první příčku. V rozmezí šesti minut jsme mohli opět strhnout vedení na svoji stranu, bohužel jsme měli i trošku smůly v zakončení.

V poločase jsme udělali změny. Nejprve vystřídali na pravém kraji zálohy Šukala  Selix. Další změna byla ta, že se do středu zálohy posunul  Ondřej Šesták. Po těchto změnách jsme měli větší herní převahu, díky dobrému pokrytí balónu, jsme si i vytvořili dobré standardní příležitosti. Tu největší měl Davídek, ale naložil s ní ne tak, jak bychom si představovali. V 74. minutě jsme se konečně dočkali, individuální akci zakončoval Ondřej Šesták - 1:2. Následně na to jsme soupeře zatlačili do pokutového území a právě posledně jmenovaný mohl utkání rozhodnout, ale místo přihrávky na lépe postaveného Vojtu Šestáka, který mohl zasunout do prázdné branky, volil střelu a ta šla mimo. Paradoxně se opakovala situace z první půlky a opět jsme inkasovali branku v závěru utkání v 85. minutě - 2:2. Po této brance jsme všechny síly vrhli do útoku a tento tlak jsme završili vítěznou brankou. V 89. minutě jsme konečně dali také gól ze standardní situace v podobě rohu a branku dal opět Ondřej Šesták - 2:3. Zápas jsme tak zvládli a po zaváhání Čejetic s Dobrovicemi, kde utkání skončilo remízou, jsme měli o to větší radost, neboť v tabulce jsme se vrátili na 1. místo.

Fotogalerie