Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 7.kolo 02.10.2010

SK Bezno   SK Benátky "B"
3:2
( 1:0 )

Diváků: 60

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Kinzl (46. Korejza M.), Langšádl, Bláha, Gerboc – Kraus Jan, Bambuch (60. Jícha)

 
góly: 44. Gruncl, 82. Kornelák, 90. Parýzek – 46. Kraus Jan, 52. Bláha
karta: Gruncl, Parýzek, Bajer, Podzimek – Feri, Hejtmánek, Kinzl
karta: 75. Hejtmánek
rozhodčí: Korec
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva přišla o body v závěru utkání !

Další kolo okresního přeboru, konkrétně sedmé, zavedlo benáteckou rezervu na trávník do Bezna, kde se utkala s místním SK. Po minulém víkendu, kdy benátečtí doma pro nezpůsobilý terén  nehráli, chtěli navázat na další bodový zisk ze hřiště soupeře a potvrdit postavení na čele tabulky. To se nakonec nestalo a Benátky prohrály, když vítěznou trefu si schoval na 90. minutu exbenátecký Lubomír Parýzek, který dorazil balón do sítě, po střele svého spoluhráče, kterou benátecký gólman neudržel. Rezerva také hrála od 75. minuty bez vyloučeného stopera Hejtmánka, který putoval po dvou žlutých předčasně do kabin.

První poločas byl ze strany Benátek jeden z nejhorších v této sezóně. Hra neměla hlavu ani patu. A o nějakém nápadu v útočné fázi se nedalo ani mluvit. I přesto byl poločas herně vyrovnaný. Ale vetší počet šancí měli domácí. Ti se také ve 44. minutě ujali vedení. Prosadil se domácí Gruncl střelou podél gólmana i přesto, že pomezní signalizoval offside, byla branka uznána – 1:0.

Do druhého poločasu benátečtí po tropické bouřce v kabině vtrhli jako uragán. Ihned po rozehrávce domácích Jan Kraus začal napadat domácího stopera obral ho o míč a samostatnou akci skvěle zakončil – 1:1. Hra Benátek dostala alespoň trochu nějaký smysl. V 52.minutě se dlouhý pas snesl ke Gerbocovi, který krásně první dotykem narazil Jiřímu Bláhovi a ten z hranice vápna dostal střelou Benátky do vedení – 1:2. Hra byla stale vyrovnaná. Bohužel v 75.minutě po faulu na domácího útočníka dostal druhou žlutou kartu v zápase Hejtmánek a utkání pro něj skončilo. Benátky se snažily hrát aktivně i když měly o jednoho hráče v poli méně, byly i šance na zvýšení skóre. Bohužel se tak nestalo a přisel trest. V 82. minutě se dostal ve vápně k odraženému míči domácí záložník Kornelák, kterého nepokryl benátecký Langšádl a vyrovnal – 2:2. Benátky stále věřili alespoň v bod ze hřiště soupeře, ale tuto naději jim v 90. minutě a z posledního nakopnutého míče do vápna hostů, vzal domácí hráč Lubomír Parýzek, který se dostal k odraženému míči v malém vápně, kdy brankař hostů neudržel přízemní střelu z velkého vápna v rukavicích a do prázdné branky rozhodl zápas ve prospěch domácího Bezna – 3:2

Krátké články z Boleslavského deníku k šesti zápasům naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 7. kola :

  • SK Bezno – SK Benátky "B" 3:2 (1:0)
  • Pěčice – Dobrovice "B" 2:1 (1:1)
  • Struhy – Klášter 2:1 (1:1)
  • Předměřice – Březno 2:6 (:)
  • Skalsko – Krnsko 0:2 (0:1)
  • Řepov – Akuma 0:3 (0:1)
  • Čejetice – K.Hlavno 1:1 (0:1)

Příští 8. kolo okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: K.Hlavno – SK Benátky "B", Akuma – Skalsko, Krnsko – Struhy, Březno – Pěčice, Klášter – Bezno, Čejetice – Předměřice, NEDĚLE: Dobrovice "B" – Řepov.