Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 10.kolo 23.10.2010

SK Dolní Bousov   SK Benátky "dorost"
1:0
( 1:0 )

Diváků: 20

Jíra – Vaňousek (27. Body), Svačina, Selix, GerbocFingerhut, Kapoun (35. Olah), Zuna, Kohout – Pulda, Krýda

 
góly: 30. Kraus
karta: 35. Gerboc, 55. Selix, 65. Zuna, 73. Fingerhut
karta:
rozhodčí: Kočárek
  Střely na branku: 7:3
Střely mimo: 0:1
Rohové kopy: 4:5
Ofsajdy: 0:1
Fauly: 15:19
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost nestačil na Dolní Bousov a zaslouženě prohrál !

V 10. kole I.A třídy dorostu zajížděli benátečtí dorostenci na půdu do Dolního Bousova. Bylo to utkání dvou týmů z horní poloviny tabulky jehož podtextem byl známý citát "zápas o šest bodů".  Hosté před tímto utkáním okupovali čtvrtou příčku se šestnácti body, domácí byli o tři body zpět. Šlo tedy o to, zda hosté odříznou DBSK od horní čtyřky nebo naopak nechají domácí k první čtyřce přiblížit.

Utkání začalo vcelku opatrně, ale po několika minutách se domácí začali dostávat do nenápadného tlaku, ze kterého nakonec v prvních deseti minutách vytěžili dva slibné závary před brankou hostí. Ty buď zlikvidoval výborný Jíra nebo zablokovala hostující obrana. Poté se hra odbývala víceméně ve středu pole. Hosté se k útočení prakticky nedostávali a směrem dopředu byli doslova jak se říká jaloví. První vážným momentem pro hostující tým bylo vážné zranění Vaňouska ve 27 minutě, který musel být střídán a později s podezřením na přetrhané šlachy v kotníku a následně byl rodiči odvezen do nemocnice na vyšetření. Na hřiště tak vyběhl Body a na pravý kraj obrany se zatáhl Kohout. Domácí golově udeřili po sérii standartních situací. Jednu z nich zahrával z levé strany domácí Kraus a něšťastník Kohout si smolně srazil míč do vlastní branky – 1:0. Branka byla o to smolnější, že se později ukázala být tou rozhodující. Hosté kontrovali žlutou kartou Gerboce ve 35 minutě, střídáním Kapouna, kterého nahradil Olah v minutě 37 a poté šancí ve 42. minutě, kdy sám na brankáře domácích běžel Krýda, situaci řešil správně blafákem, ale ten mu gólman vystihl. Nutno dodat, že to byla první střela hostí na domácího brankáře, který si ve slunečném počasí musel zápas užívat.

V zápasové pauze se v hostující kabině spíše burcovalo a hosté si z Bousova chtěli odvézt minimálně bod, ale na trávník si z bojovné kabiny neodnesli zhola nic. V 55. minutě hasil domácí nájezd za cenu žluté karty Selix. V 57. minutě vytáhl další skvělý zákrok Jíra, když zmařil domácím sólový nájezd. O dvě minuty později mohlo platit otřepané "nedáš dostaneš", ale to by musel benátecký Fingrhut domácího gólmana při jeho zaváhání prostřelit. Poté se hosté snažili o tlak, ale při nedostatku pohybu na polovině domácích, neschopnosti dostat rozumně míč za domácí obranu či rozumně vůbec odcentrovat si nevytvořili žádné vážnější příležitosti. Utkání spělo ke svému konci, domácí si v pohodě hlídali své vedení a hosté fasovali pouze žluté karty, které viděli hostující Zuna a Fingrhut. Největší šanci na vyrovnání přinesla hostům standartní situace v 82. minutě z pravé strany. Pochvalu zaslouží nejenom zahrávající Gerboc, ale zejména domácí brankář, který míč vyškrábl z levé šibenice. Poté si domácí již vše v klidu pohlídali a  závěr zápasu budil spíše dojem, že ve vedení je hostující tým.

Utkání lze shrnout takto. Další podprůměrný výkon Benátek v utkání hraném na hřišti soupeře a zcela zasloužené tři body domácích. Vyššímu skóre pak zabránil skvělý Jíra v benátecké brance.

FOTO ze zápasu ZDE!

Fotogalerie