Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 12.kolo 07.11.2015

SK Židněves   SK Benátky "B"
0:5
( 0:1 )

Beneš – Tichý (74. Školník), Šimonek, M. Měkota (15. Szebesta), Rusnak, Sobotka, Z. Kraus, Hendrych, Mezera (46. Hromádko), T. Měkota, Jurošek

Diváků: 50

Jíra – Hrdlička, Chupík, M. Langšádl, D. Langšádl (78. Kohl) – Pařízek, J. Kraus, Fingerhut – Mbah (78. Štrbík), Krýda, Kapoun (46. Zuna)

 
góly: 35. Krýda, 66. a 89. Hrdlička, 73. Zuna, 84. Štrbík
karta: 18. T. Měkota
karta: 72. T. Měkota, 75. Z. Kraus
rozhodčí: Janda – R. Šesták, Machač
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:
František Pařízek

Průběh zápasu

Rezerva nadělila domácí Židněvsi pět branek !

V předposledním 12. kole zajížděla rezerva Benátek do Března, kde svá mistrovská utkání odehrává Žídněves, tedy jejich soupeř. Obě mužstva měly ve svém středu prozatím nejlepší střelce soutěže,  domácího Libora Juroška a hosté Štěpána Krýdu. Oba tito hráči měli na svém kontě po osmi brankách a určitě chtěli toho druhého v tabulce střelců přeskočit.

Do úvodu utkání vstoupili lépe domácí. Byli důraznější a vytvořili si optickou převahu. To však trvalo deset minut, poté se Benátečtí vyrovnali soupeři v důraze a obraz hry se vyrovnal. Bohužel Benátky se domácím nevyrovnaly pouze v tvrdosti, ale nepochopitelně i ve stylu hry. Benátečtí hráči byli celý první poločas uspěchaní, hodně kazili a vůbec nehráli to čím se v soutěži od úvodu prezentují. I tak první poločas přinesl brankové příležitosti na obou stranách. První měli domácí, kdy hlavičku kapitána Šimonka vyrazil brankář Jíra s vypětím všech sil. Následně se svoji šancí prezentovaly Benátky, ale samostatný únik Krýdy a jeho následná střela skončila pouze na boční síti. Poté mohli jít do vedení opět domácí, když v rozehrávce chyboval Chupík, ale Juroškovu střelu zlikvidoval opět brankář Jíra. Přítomní diváci se přeci jen v prvním poločase dočkali úvodní branky. Ve 35. minutě se ve zhuštěném prostoru na hranici pokutového území nejlépe zorientoval Štěpán Krýda a přízemní střelou poslal hosty do vedení – 0:1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Do druhého poločasu nestoupili Benátečtí jako vyměnění. Byli daleko více na míči a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Nejprve se však po zaváhání ve zpracování Chupíka dostali do šance domácí, ale jejich útočník v úniku netrefil branku. Poté již Benátky měly mnoho šancí a některé z nich i proměnily. Nejprve se v 66. minutě trefil přízemní střelou Martin Hrdlička0:2. Po něm se zapsal do střelecké listiny v 72. minutě i David Zuna0:3. V 73. minutě posoudil rozhodčí Janda pád domácího Tomáše Měkoty v pokutovém území Benátek jako nafilmovaný a udělil mu žlutou kartu. Jelikož to však byla již jeho druhá žlutá karta v utkání, tak byl následně vyloučen. Tato skutečnost vyvolala u domácích fandů a hráčů značnou dávku rozhořčení. Ta byla umocněna ihned v 75. minutě, kdy byl za svůj faul na Zunu přísně vyloučen i domácí  Zdeněk Kraus. Ve zbylých patnácti minutách utkání oslabenému soupeři vstřelili Benátečtí ještě další dvě branky. Nejprve se trefil v 84. minutě dorostenec Milan Štrbík0:4. Zápasový účet pak podtrhl svým druhým gólem v utkání Martin Hrdlička0:5. To bylo také poslední co se v tomto utkání odehrálo a Benátky opět slavily tři body.

V posledním kole přivítá rezerva Benátek v sobotu 14.11.2015 od 13:30 hodin soupeře z Kněžmosta. Cílem Benátek v tomto duelu bude určitě zvítězit a stát se tak celkem, který by v podzimní části neztratil ani bod.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „V prvním poločase jsme hráli hodně špatně, vůbec jsem naše hráče nepoznával. O poločase jsme si určité věci v kabině vyříkali. Jsem rád, že si to kluci vzali za své a ve druhém poločase soupeře jasně přehráli. Do dalších zápasů musíme vstoupit stejně jako dnes do druhého poločasu a nebudeme mít problémy. V opačném případě jsme schopni prohrát s kýmkoliv. Věřím, že si z toho naši hráči vezmou ponaučení do dalších zápasů."

FOTO ze zápasu naleznete ZDE! 

VÝSLEDKY 12. kola Okresního přeboru :

  • Židněves – SK Benátky "B" 0:5 (0:1)
  • Předměřice – Bělá p/Bez. 1:5 (1:2)
  • Chotětov – Kosořice 4:3 (0:2)
  • K.Hlavno – Bezno 3:1 (2:0)
  • Kněžmost – Čistá 5:0 (2:0)
  • Akuma – MSK "B" 1:0 (1:0)
  • Rejšice "B" – Čejetice 1:1 (1:0)

Příští 13. kolo ve 13:30 hod., SOBOTA: Benátky "B" – Kněžmost, Čejetice – Židněves, Čistá – Chotětov, MSK "B" – Předměřice, Bezno – Akuma, NEDĚLE: Kosořice – K.Hlavno, Bělá p/Bez. – Rejšice "B". 

Fotogalerie