Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 15.11.2015

FC MAS Táborsko "B"   SK Benátky
2:1
( 1:0 )

Bojčuk – Kotrba, Chotovinský, Navrátil, J. Smetana – Kočí (90. Kukučka), Turek, Froněk (90. Novák) – Peterka (76. Stoszek), Slepička (87. Vavřina), J. Rabiňák (60. Nohava)

Diváků: 50

Michňa – Borovička, Křapka, Karásek, Horák – S. Smetana, Kubista, Mar. Sedláček (89. Korec), Klain (68. Synek) – Škarecký, Mich. Sedláček (76. Sudek)

 
góly: 3. Peterka, 84. Nohava – 52. Michal Sedláček
karta: 72. Kubista, 74. Marek Sedláček
karta:
rozhodčí: Košan – Mudra, Szikszay
delegát:
Tereba Daniel
  Střely na branku: 5:9
Střely mimo: 2:7
Rohové kopy: 1:3
Ofsajdy: 2:1
Fauly: 9:8
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky šance nevyužily a domácí je v závěru potrestali !

Benátečtí fotbalisté sehráli jeden z nejlepších zápasů podzimní části třetí ligy. Paradoxně z něj ale nevytěžili ani bod. Tolik brankových šancí si Středočeši nevypracovali snad za tři předchozí zápasy. Využili však jen jedinou Michalem Sedláčkem. Domácí se úspěšně bránili, několikrát je zachránil gólman Bojčuk či hostující nepřesnost. V závěru se potvrdilo staré otřepané nedáš – dostaneš. Střídající Nohava využil centr z pravé strany a rozhodl o tom, že tři body zůstanou u Jordánu.

Domácí vstoupili do utkání impozantně. Již ve 3. minutě si mezi benátecké obránce naběhl Jan Peterka a střelou kolem brankáře Michni rozvlnil síť – 1:0. Tato branka však rezervu druholigového Táborska spíše ukolébala a byli to hosté, kteří drželi míč více na svých kopačkách a rozhodně byli nebezpečnější. Výjimkou byl snad jen Rabiňákův únik zleva, jehož následnou střelu vyrazil Michňa na rohový kop. V 15. minutě mohl vyrovnat nabíhající Kubista, který z ideální pozice trestuhodně minul. O minutu později kvapil na brankáře Bojčuka osamocený Škarecký ani on ale branku Táborska netrefil. O chvíli později se tentýž hráč odhodlal k pěkné střele, kterou Bojčuk vytěsnil na rohový kop. Tlak benáteckých hráčů sílil. Bojčukovu pozornost vyzkoušel také tradiční střelec Michal Sedláček, avšak domácí gólman se překvapit nenechal. Dalším pokusem se prezentoval Kubista, domácí ale stále drželi těsný náskok. Ve 28. minutě se hosté zapomněli na útočné polovině, na druhou stranu pláchl Kočí, jenž křížnou střelou minul vzdálenější tyč. Ve 34. minutě měli Benátečtí výhodu trestného kopu, avšak Michal Sedláček trefil pouze dobře postavenou zeď.

Také ve druhém poločase byli Benátečtí určitě aktivnějším týmem. Vyrovnat však mohl kuriózně domácí Kotrba, který nepřesnou malou domů notně protáhl Bojčuka, jenž musel vytasit „hokejový“ zákrok. V 52. minutě se už hosté zaslouženě dočkali. Kubista našel přihrávkou z pravé strany Michala Sedláčka, který umístil míč mimo dosah dobře chytajícího domácího brankáře – 1:1. O chvíli později mohl vedení na benáteckou stranu strhnout kapitán Škarecký, chyběla mu ale větší přesnost. Postupem času tlak Benátek uvadal a také domácí se dostali ke slovu. Kočí však mířil pouze do míst, kde stál připravený Michňa. Pěknou příležitost si v 73. minutě připravil hostující Kubista, kterému ale nebylo přáno a nechal tak vyniknout brankáře Bojčuka. Ten se blýskl i zneškodněným sólem střídajícího Synka z levé strany. Ještě jeden vítězný souboj si připsal urostlý gólman proti Vojtěchu Kubistovi. V 80. minutě střelou benáteckého záložníka vyrazil na břevno. O čtyři minuty později se potvrdilo klasické nedáš – dostaneš. Kotrba odcentroval z pravé strany a na zadní tyči nabíhající Pavel Nohava vtiskl benáteckým hráčům do tváře zmar – 2:1. Domácí, i díky logickému častému střídání, závěr utkání ubojovali a tři body tak zůstali na břehu Jordánu.

V posledním kole přivítají Benátečtí v SOBOTU 21.11.2015 od 13:30 hodin SK Union 2013, tedy tým, který sídlí v Novém Bydžově. Benátky by se jistě chtěly rozloučit s podzimní částí výhrou. Ta by jim dodala přes zimní přestávku relativní klid.


Trenér Benátek Vladimír SEDLÁČEK: „Dnešní utkání mělo velmi dobrou fotbalovou úroveň. Nezachytili jsme první soupeřův nákop, kdy celou naší obranu přeletěl míč a domácí se ujali vedení. V prvním poločase jsme hráli velmi dobře, kombinovali jsme, vypracovali jsme si dvě vyložené brankové příležitosti a i další střely. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit branku. Paradoxně ve druhé půli již naše hra nebyla tak kvalitní. Vyrovnali jsme po soupeřově ztrátě. V tu chvíli jsme opět měli převahu. Měli jsme smůlu, kdy domácí gólman vyrazil naši střelu na spojnici břevna a tyče. Poté po banálním nákopu do pokutového území jsme šest minut před koncem inkasovali rozhodující gól. Domácí vyhráli šťastně, my jsme měli minimálně na remízu. Pokud nedáme dvě nebo tři stoprocentní šance, těžko můžeme pomýšlet na bodový zisk. Právě z toho jsem nejvíce zklamán."

Trenér Táborska "B" Josef PLETICHA: „Na umělé trávě se hraje zcela jiný fotbal. Bohužel, nedá se s tím nic dělat. Podzimní období tomu napovídá, musíme se s tím srovnat. Povedlo se nám vstřelit rychlou branku, čímž jsme soupeře zaskočili. Poté Benátky převzaly iniciativu a tlačily nás. Z jejich tlaku jsme mohli inkasovat. Před druhou půlí jsme si v kabině něco řekli, bohužel nám to příliš nefungovalo. Nicméně se štěstím jsme přestáli několik soupeřových situací. I my jsme si ale vypracovali nějaké šance. Jak jsem již říkal, na tomto terénu může zápas dopadnout jakkoliv. Rozhoduje jedna branka a to se dnes potvrdilo. Jednoznačně jsme byli šťastnějším týmem."

Předzápasové představení soupeře Táborska "B" naleznete ZDE!

ON-LINE: FC MAS Táborsko "B" – SK Benátky ZDE!

VIDEO:  FC MAS Táborsko "B" – SK Benátky ZDE!

VIDEA k jednotlivým zápasùm ZDE!

Článek z webu soupeře ZDE!

VÝSLEDKY 15. kola ČFL:

  • Táborsko "B" – SK Benátky 2:1 (1:0)
  • Domažlice – Chrudim 2:1 (2:0)
  • Dobrovice – Čáslav 6:0 (2:0)
  • V.Žižkov – Tachov 3:0 (1:0)
  • Jirny – Benešov 5:4 np (3:2)
  • Most – Brozany 4:1 (1:1)
  • Štěchovice – Union 2013 0:1 (0:0)
  • Kolín – Králův Dvůr 1:2 np (0:0)
  • Převýšov – Vltavín 2:4 (0:2)
  • Písek – Zápy 0:1 np (0:0)

Poslední podzimní 16. kolo ve 13:30 hod., SOBOTA: Benátky – Union 2013, Chrudim – Dobrovice (10:15), Vltavín – Chrudim (10:15), Tachov – Jirny (10:30), Králův Dvůr – V.Žižkov, Zápy – Domažlice, NEDĚLE: Táborsko "B" – Most (10:15), Benešov – Písek, Čáslav – Štěchovice, Brozany – Převýšov.