Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 24.kolo 05.06.2010

SK Klášter   SK Benátky "B"
0:0
( 0:0 )

Diváků: 50

Novák – Feri, Chupík, Hejtmánek, Šukal M. – Beneš, Mezera, Došlý, Kučera (67. Svoboda) – Buryán (88. Šukal P.), Bambuch (82. Šesták)

 
góly:
karta: 38. Šukal M., 70. Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Pažout
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva v Klášteře uhrála bezbrankovou remízu !

V sobotním velice slunném odpoledni zajížděla rezerva benáteckého týmu do Kláštera Hradiště nad Jizerou, které bylo dle papírových předpokladů favoritem utkání a to i díky bilanci „B“ týmu, kterou má ze zápasů na venkovních hřištích. Klášteru už ale o nic v soutěži nejde, na rozdíl od hostujícího celku, které stále nemá jistou účast v příštím ročníku okresního přeboru. V základní sestavě nyní oproti minulému utkání dostal Šukal na pozici levého obránce a před ním hrající Kučera a dále na stoperu Chupík.

Utkání začalo aktivním přístupem benáteckého mužstva, které se dostávalo k zakončování ze střední vzdálenosti. Bohužel pokusy končily mimo branku, i když zejména střela Došlého ji minula snad o půl metru. Díky aktivitě, kterou vyvíjelo mužstvo Benátek, bylo k vidění také několik standardních situací. Po rozích Kučery hlavičkoval Hejtmánek nad a později Bambuch ve vyložené příležitosti netrefil balon ideálně. Po další standardní situaci centroval Mezera dobře na zadní tyč, ale nikdo ze spoluhráčů jeho úmysl nepochopil. Domácí Klášter hrozil jen ojediněle, ale centry končily v rukavicích Nováka nebo střely mimo branku. Diváci tedy za první poločas branku neviděli.

Druhý poločas probíhal podle podobných not jako v poločasu prvním. Benátky hrály aktivně, domácí spíše bránili a spoléhali na brejky. Po chybě hostujícího obránce se za obranu dostal domácí hráč, který před brankou hledal svého spoluhráče, ten se ale k balonu nakonec nedostal. Gólové parametry měla hlavička Mezery, který se po rohovém kopu Kučery dobře prosadil, ale bohužel hlavička skončila mimo tyče. A ani později se žádná příležitost, která by skončila brankou, nezrodila a možná tomu přispělo i velice teplé počasí. Za zmínku pak stojí pouze hezký průnik Svobody, který střídal v 67. minutě Kučeru, jenž prošel přes dva hráče domácích, ale přes třetího se již neprobil, i když narážečka s volným Došlým by šanci ke vstřelení branky umožnila. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou 0:0 a bod z venkovního hřiště dal rezervě šanci na záchranu.

V příštím zápase přivítá tým Benátek suveréna soutěže Kropáčovu Vrutici a pokud vyjde opět i krásné počasí, je to nejlepší pozvánka pro diváky, aby mohli vidět naše borce v posledním domácím utkání jara na benáteckém pažitu.

Krátké články z Boleslavského deníku ke všem zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 24. kola :

  • Klášter – SK Benátky "B" 0:0 (0:0)
  • Struhy – Předměřice 6:3 (3:1)
  • K.Hlavno – Skalsko 5:0 (1:0)
  • Pěčice – Doubrava 3:0 (2:0)
  • Akuma – Březno 2:1 (1:0)
  • Kněžmost – Řepov 2:3 (1:3)
  • Čejetice – Kr.Vrutice 0:10 (0:6) 

Příští 25. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Březno – Struhy, Řepov – K.Hlavno, Doubrava – Kněžmost, Skalsko – Akuma, Pěčice – Čejetice, NEDĚLE: SK Benátky "B" – Kr.Vrutice, Předměřice – Klášter.