Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 04.04.2009

SK Benátky "B"   Sokol Kněžmost
1:1
( 1:1 )

Straka – Chlumák (70. Novotný), Chupík, Svoboda, Mareš – Šukal M., Došlý, Korejza, Mezera – Vízek, Buryán (89. Šesták V.)

Diváků: 100

Nevyhoštěný – Nedoma, Pekař, Repš, Halbich, Hybner, Štepánek, Macek (85. Salák), Beneš, Škaloud (78. Tkácz), Beran

 
góly: 30. Buryán z PK – 43. Štěpánek
karta: 73.Mareš, 87.Korejza – 0
karta:
rozhodčí: Grešo
  Střely na branku: 7:4
Střely mimo: 10:5
Rohové kopy: 6:2
Ofsajdy: 4:3
Fauly: 11:17
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva si v domácím prostředí připsala bod !

Krásné počasí během týdne napomohlo tomu, že rezerva mohla sehrát další zápas proti nevyzpytatelnému Kněžmostu již na vlastní trávě. V brance domácích nastoupil mladíček Straka a nutno říct, že svůj debut zvládl na výbornou. Domácí Benátky podpořily i hráči “A“ týmu Došlý, Vízek a Novotný.

 

První poločas nabídl zajímavý fotbal s šancemi na obou stranách. Nejprve měli hosté dvě vážné šance, když se nenechali chytit do ofsajdové pasti. Kněžmost, který bravurně zvládá taktiku nakopávaných míčů s rychlými výpady, rychlostně překonal dvakrát naši obranu. Ale oba prakticky samostatné nájezdy zlikvidoval gólman Straka. I domácí se dostali ke slovu a po náznacích šancí se prosadili hned gólově. Po nedůrazné hře hostující obrany šel důrazně do souboje s brankářem Korejza, byl sražen k zemi a rozhodčí Grešo neváhal nařídit pokutový kop. Ten proměnil Petr Buryán a Benátky šly do vedení – 1:0. Hosté se ale také góĺově prosadili, a to když proměnili další ze svých nájezdů. I tentokrát zasáhl Straka, ale útočník Kněžmosta Zdeněk Štěpánek již dopravil míč do sítě a vstřelil tak gól do šatny – 1:1.

 

Druhý poločas se zlepšila hra domácích směrem dozadu a Kněžmost již nehrozil nebezpečnými nájezdy. Smolař utkání Vízek bohužel nedokázal z mnoha šancí dopravit míč do hostující sítě. Nechytili se pokusy Došlého ani nejdůraznějšího hráče domácích Tomáše Korejzy. Hned po svém příchodu na hřiště se mohl prosadit Novotný, ale po centru Buryána nastřelil pouze tyč. Neuvěřitelné zákroky hostujícího brankáře a obrany zabránili domácím vstřelit vítězný gól. Hosté ve druhém poločase kromě několika přímých kopů vážnější šanci nepředvedli a tak zápas skončil dělbou bodů. Pozitivem utkání bylo, že po vleklém zranění odehrál celé utkání Martin Šukal a dále podpora hráčů „A“ týmu, i když Václav Vízek si vybral velkou porci smůly a gólově se neprosadil. A v neposlední řadě mladík Straka zažil velice podařený debut v mistrovském utkání v mužské kategorii.

VÝSLEDKY 15. kola :

  • SK Benátky "B" – Kněžmost 1:1 (1:1)
  • SK Předměřice – FK Krnsko 2:2 (1:1)
  • DBSK "B" – SK J.Doubrava 0:0 (0:0)
  • Horky n/Jiz. – Bělá p.Bez. 2:4 (0:1)
  • Klášter – K.Hlavno 3:1 (1:1)
  • Struhy – Akuma 4:0 (3:0)
  • Řepov – Pěčice 1:0 (1:0)

Příští 16. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: FK Krnsko – SK Benátky "B", K.Hlavno – Řepov, Kněžmost – Klášter, Pěčice – DBSK "B", Doubrava – Struhy, Akuma – Horky n/Jiz., NEDĚLE: Bělá p.Bez. – Předměřice.