Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 31.03.2012

SK Benátky "dorost"   SK Dolní Bousov
4:0
( 1:0 )

Kubát – Kapoun (46. Jíra), Tott, Svačina, Hrdlička – Pařízek, Fingerhut, Kraus Jakub (72. Langšádl D.), Čadil (76. Vaňousek) – Krýda, Valdman (78. Olah)

Diváků: 20

 
góly: 44 Čadil, 57. Valdman, 65. a 82. Krýda
karta:
karta:
rozhodčí: Tvaroh
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Lukáš Jíra
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Dorost doma na umělé trávě přehrál Dol.Bousov a zaslouženě zvítězil !

V 15. kole přivítaly Benátky na domácí umělé trávě tým z Dolního Bousova, který do této chvíle ztrácel na Benátky pouhé čtyři body v tabulce. V podzimní části si Benátky z Bousova odvezly šťastný bod za remízu 1:1, přičemž domácí byli v celém zápase lepším týmem. Nyní se situace obrátila a již od úvodního hvizdu to byli benátečtí, kteří měli mírnou optickou převahu, kterou dokázali také využít hlavně ve druhém poločase i gólově.

V prvním poločase si domácí vytvořili dvě brankové příležitosti, ale jak únik Štěpána Krýdy, tak i hlavičku Sebastiana Valdmana chytil velmi dobrý brankář hostí. Bousovští měli také jednu šanci. Po nahodilém odkopu skákajícího míče se jejich útočník dostal ze strany k samostatnému úniku, který zakončil střelou vedle. Když už vše vypadalo, že poločas skončí bezbrankovou remízou, tak ve 44. minutě benátečtí presinkem vybojovali míč a Ondřej Čadil dělovkou z levé strany poprvé rozvlnil síť hostí – 1:0

Ve druhém poločase hráči Benátek ještě vystupňovali svoji převahu a soupeře jasně přehrávali zejména kombinační hrou po zemi. Postupně si vytvořili množství brankových příležitostí z  kterých vstřelili další tři góly. Nejprve se trefil do černého v 57. minutě Sebastián Valdman2:0. V 65. a 82. minutě ho pak následoval další útočník Štěpán Krýda, který se prosadil hned dvakrát – 4:0. Krýda mohl v tomto zápase dát minimálně dalších pět branek. Hosté se celou druhou polovinu prakticky bránili a jedinou brankovou příležitost jim připravili benátečtí sami špatně zahranou malou domů, kterou vybíhající brankář Kubát neměl šanci dostihnout. Hráč Bousova však z této 100% brankové příležitosti přestřelil branku Benátek.

Benátky si tak z prvního jarního domácího utkání připsali tři body do tabulky se soupeřem, který určitě patří mezi prvních pět nejlepších mužstev této soutěže. V příštím kole zajíždí benátecký dorost na půdu Milovic. Na podzim skončilo měření sil těchto dvou sobotních soupeřů zaslouženou výhrou Benátek 5:1.


Trenér Benátek Pavel JÍCHA: „Kluci mi dneska vítězstvím a předvedeným výkonem udělali radost. Zejména hra ve druhém poločase byla z našeho podání taková jakou chceme, aby kluci na hřišti předváděli. Určitě k tomu přispěla rovná hrací plocha, protože umělá tráva je v nesrovnatelné kvalitě proti současným podmínkám na přírodní trávě. Nejlepším naším hráčem byl dle mého názoru Lukáš Jíra, který po svém příchodu ve druhém poločase naší hru velmi oživil. Je to paradoxně jediný brankář co znám, který i v poli patří mezi naše nejlepší hráče."

VÝSLEDKY 15. kola I.A třídy dorostu :

  • SK Benátky – D.Bousov 4:0 (1:0)
  • Semice – Lysá n/L. 2:1
  • Poděbrady – Jirny 2:1
  • Č.Brod – Březno  1:3
  • Úvaly – Bakov 0:1
  • Bezno – Milovice 2:2

Příští 16. kolo I.A třídy dorostu, SOBOTA: Milovice –  SK Benátky, Lysá – Č.Brod, D.Bousov – Semice, NEDĚLE: Jirny – Úvaly, Bakov – Bezno, Zeleneč – Poděbrady, Březno volno.