Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 15.kolo 31.03.2012

SK Benátky "B"   ZD Kostelní Hlavno
0:2
( 0:0 )

Jíra – Feri, Chupík (70. Svačina), Hejtmánek, Šukal M. – Šukal P., Kraus Jakub, Kraus Jan, Došlý, Cepka – Šesták V. (75. Bambuch)

Diváků: 60

Zalabák – Hanuš, Pokorný, Němeček, Tudoši (40. Beránek), Bůžek M., Sůra, Novák, Bůžek J. (87. Fousek), Toman (90+3. Žďárský), Srnec

 
góly: 57. Beránek, 82. Sůra
karta: 35. Šukal P., 53. Feri, Došlý, Chupík – 64. Bůžek M., Pokorný
karta: 50. Šukal P.
rozhodčí: Pažout J. – Mucek, Khol
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Lukáš Jíra
Hráč utkání:
Antonín Beránek

Průběh zápasu

Rezerva doma nestačila na Kostelní Hlavno !

V neděli nastoupila benátecká rezerva k dalšímu zápasu okresního přeboru a po minulém vítězství na hřišti Krnska sehrála svůj první zápas před domácím publikem a je jen škoda, že konečný výsledek nemůžeme označit jako Apríl. Benátečtí totiž nestačili na Kostelní Hlavno a prohráli 0:2. Navíc museli dohrávat bez vyloučeného Patra Šukala.

První poločas začali domácí aktivněji, ale jejich snažení končilo vždy na velkém vápně hostů. Aktivita domácích však brzo opadla a hosté se začali dostávat do hry. Hned první akce hostů byla odměněna možností pokutového kopu po faulu Martina Chupíka na hostujícího hráče. K penaltě se postavil Martin Bůžek, kterého však skvělým zákrokem vychytal domácí gólman Jíra. Pak se hra opět začala odehrávat mezi vápny a víc už nic zajímavého první půle divákům nenabídla a tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se domácí tlačili před vápno hostí a když dostávali hosty pod tlak, tak Petr Šukal dostal druhou žlutou kartu, kterou mu na popud pomezního rozhodčího Khola udělil hlavní rozhodčí Jan Pažout a utkání pro něho v 50. minutě skončilo. To domácí donutilo více otevřít obranu, čehož hosté využili krátce po vyloučení. Po dlouhé přihrávce dostal balón v 57. minutě za domácí obranu útočník Antonín Baránek  a tváří tvář překonal domácího gólmana Jíru, který si sice na balón sáhl, ale v cestě do branky mu nezabránil – 0:1 . I po obdrženém gólu však domácí neskládali zbraně ale všechny jejich útoky končili na vápně hostů. Domácí však inkasovali i podruhé. Po nakopnutém balónu v 82. minutě se chopil míče hostující hráč Pavel Sůra a opět sám proti Jírovi střelou nezaváhal – 0:2. Zápas se pak v klidu dohrál ve středu hřiště. Hosté z Kostelního Hlavna tak oplatili domácím podzimní porážku.

Benátky také za celý zápas vyslaly na branku hostí pouhé dvě střely a to je opravdu málo. Hosté naopak ze čtyř střel které mířily mezi tyče skórovali dvakrát. K dalšímu utkání zajíždí Benátecká rezerva na hřiště Akumy, kde se pokusí napravit zaváhání proti Kostelnímu Hlavnu. Poslední zápas Akuma vyhrála na hřišti Bezna 1:0 a pokud budou chtít Benátky minimálně bodovat, budou muset svůj výkon a střelbu na branku určitě zlepšit. V podzimním zápase s Akumou se v Benátkách body dělily za remízu 1:1.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 15. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – K.Hlavno 0:2 (0:0)
  • Kněžmost – Klášter 0:1 (0:0)
  • Zdětín – Kr.Vrutice 0:1 (0:1) 
  • Bezno – Akuma 0:1 (0:0)
  • Dobrovice "B" – Řepov 6:3 (4:1)
  • Struhy – Březno 2:0 (0:0)
  • Čejetice – Krnsko 1:1 (1:1)

Příští 16. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: Akuma – Benátky "B", Řepov – Struhy, Březno – Zdětín, Klášter – Bezno, K.Hlavno – Čejetice, Krnsko – Dobrovice "B", NEDĚLE: Kr.Vrutice – Kněžmost.