Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 22.09.2007

FC Zenit Čáslav "B"   SK Benátky
0:1
( 0:0 )
Míšek - Brudný, Svoboda, P. Holík, J. Holík - J. Vašíček (80´Zikmunda), Janda, Vondra, Ašenbrener (60´Matoušek) - Maxa (80´Král), Tyle Diváků: 110 Řezáč - Pospíšil, Hrouda, Šulc, Hejtmánek - Mareš, Karásek, Bohdan, Novotný - Došlý (89´Kučera), Duchoslav (75´Zikmunda)
 
góly: 50´ Došlý
karta:
karta:
rozhodčí: Macháček
  Střely na branku: 1:2
Střely mimo: 3:4
Rohové kopy: 4:3
Ofsajdy: 3:2
Fauly: 20:13
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Vítězství vystřelil šťastným gólem Došlý

Hned od začátku utkání soupeři na nic nečekali a snažili se vstřelit první branku hned v úvodu zápasu. Hra se odehrávala výhradně ve středu hřiště s minimem šancí o čem především hovoří  poměr  střel  na bránu na obou stranách. Jediný náznak šance diváci shlédli ve 33. minutě kdy Duchoslav svým lobem chtěl nahrát na zcela volného Bohdana číhajícího na velkém vápně, bohužel jeho lob nebyl dostatečně velký a tak ho jediný čáslavský obránce v poklidu odhlavičkoval do bezpečí a tak se šlo do kabin se nerozhodného stavu.

Začátek druhého poločasu se nám povedl. V 50. minutě Došlého křižná střela z vápna zapadla na zadní tyči až do sítě za záda překvapeného gólmana domácích - 0:1. Na domácích byla poté vidět snaha o vyrovnání ale žádnou vážnější šanci ani střelu si nevypracovli až do 85. minuty. Právě v této minutě nás podržel gólman Řezáč, který do této doby neměl prakticky žádnou větší práci. Centrovaný balón do našeho pokutového území trefil z voleje čáslavský záložník, ale pohotový zákrok Řezáče mu srovnání nedovolil a tak jsme po chvíli mohli slavit vítězství. 

Trenér domácích Jiří ANTOŠ: "Prohráli jsme zaslouženě," konstatoval stroze trenér FC Zenit Čáslav Jiří Antoš. "Podali jsme ospalý výkon, hlavně v prvním poločase. Soupeř byl kvalitní a body si odvezl zaslouženě," doplnil. Hosté o své výhře rozhodli pět minut po přestávce. "Byla to taková šmudla, ale my jsme si ani takovou šmudlu nepřipravili," naznačil Jiří Antoš a upřesnil: "Dnes jsem zklamaný hlavně se hrou dopředu. Proti minulému utkání jsme postrádali jiskru a chuť hrát. Byli jsme hodně zakřiknutí a z ospalého výkonu se probudili až ke konci. Jenže za dvacet minut se bodovat nedá."