Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 25.09.2010

AFK Sadská   SK Benátky "dorost"
0:3
( 0:0 )

Diváků: 30

Jíra – Vaňousek, Svačina, Selix, Kohout – Fingurhut, Davídek (46. Olah), Gerboc, Zuna – Krýda (85 Kapoun), Pulda (55. Kamlach)

 
góly: 55. Kohout, 70. Kamlach, 80. Krýda
karta:
karta:
rozhodčí: Mansour
  Střely na branku: 4:10
Střely mimo: 1:7
Rohové kopy: 3:10
Ofsajdy: 1:4
Fauly: 17:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátečtí dorostenci si ze Sadské odvezli všechny body !

V šestém kole vyráželi dorostenci Benátek na půdu poslední Sadské. Benátečtí potřebovali znovu navázat na vítěznou šňůru z prvních třech kol, kdy postupně deklasovali Krnsko, Bakov a Luštěnice, jelikož v kole čtvrtém i pátém prohráli. Dobře jim však bylo známo, že i když domácí Sadská body ztrácí, tak se tak nikdy neděje velkým brankovým rozdílem.

Utkání se po celodenním dešti odehrálo na vcelku obstojném terénu a začalo oboustranně opatrně. Benátky se sice dostávaly do nějakých náznaků, ale gólmana domácích překonat nedokázaly. Sadská se na polovinu hostí dostávala sporadicky a když už se jim podařilo zaútočit, tak to bylo po chybě hostující obrany, za kterou, ale působil dobře chytající Jíra. Za zmínku z prvního poločasu stojí dvě velké příležitosti hostí, kteří si obě šance vypracovali okolo 30 minuty. Nejprve tu první neproměnil po hezké akci Zuna a  byl vychytán domácím gólmanem. Tu druhou zhatil střelou vedle z dvanácti metrů hostující Radim Davídek.

Do druhé půle provedl hostující tým jednu vynucenou změnu, kdy Radima Davídka, kterého odpoledne čekalo utkání „A“ týmu v Čáslavi, vystřídal Olah. Hra se ve druhém poločase převážně odehrávala na polovině domácích s tím, že hosté se do zakončení tlačili stále více. Těsně po druhé změně v sestavě hostí v 55. minutě, kdy kulhajícího Puldu nahradil Kamlach, zahrávali hosté jeden z mnoha rohových kopů, odražený míč se dostal opět k jeho exekutoru Zunovi, který s dalším centrem neotálel a z levé strany našel  na malém vápně hlavu Václava Kohouta pro kterého už nebyl problém balon usměrnit za záda domácího brankáře – 0:1. Po této brance se hosté viditelně uklidnili a ještě více se snažili produkovat svoji kombinační hru, kterou korunovali dvěma krásnými góly. Nejprve unavenou domácí obranu v 70. minutě vymíchal Jan Kamlach0:2. A úplný klid do řad hostí vnesl v 84. minutě další krásnou akcí a střelou o tyč do šibenice ve druhé půli dobře hrající Štěpán Krýda - 0:3.

Závěrem lze konstatovat, že si hosté plně tříbodový zisk zasloužili jelikož si v celém zápase vytvořili daleko více brankových příležitostí než domácí Sadská.