Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 6.kolo 01.10.2011

TJ Sokol Březno   SK Benátky "B"
2:0
( 2:0 )

Diváků: 50

Jíra – Vaňousek, Langšádl, Hejtmánek, Kučera (84. R. Šesták) – Feri, Jakub Kraus, V. Šesták, Davídek – Bambuch (70. Kinzl), Čadil

 
góly: 4. Veselý, 44. Cepka
karta: 31. ?, 57. ? – 38. Hejtmánek
karta:
rozhodčí: Pažout Petr
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva v Březně prohrála a ztratila druhou příčku v tabulce !

V krásném sobotním odpoledni zavítala rezerva Benátek nad Jizerou do Března, které figurovalo v tabulce pouze o jednu příčku níž, tedy na třetí pozici. Březno chtělo jistě potvrdit body z venku, když vyhrálo  v minulém kole v Bezně. Benátky ale venku hrají spolehlivě a tak chtěly také urvat nějaký ten bod. Sestava Benátek ale doznala mnoha změn, což bylo způsobeno zraněními a pracovními povinnostmi hráčů.

Vývoj utkání ovlivnila první branka, která padla hned zkraje prvního poločasu. Ve 4. minutě Jakub Kraus rozehrál nakrátko roh s Kučerou, ten nevrátil míč dostatečně důrazně, čehož domácí využili k rychlému brejku, který skončil brankou Veselého – 1:0. Hráče tato branka srazila, kombinační hra opadla a do šancí se díky tomu nedostávali. Nutno dodat, že několikrát nevybíravé zákroky sudí nedostatečně trestal či nepískal vůbec. V jednu chvíli byla ochromena celá levá strana, když zraněni byli Kučera i Davídek. Domácí tým nadále spoléhal na brejky. Jeden zastavil včasným vyběhnutím Jíra, další na poslední chvíli odkopl od kopaček domácího útočníka v malém vápně Kučera. Ke konci poločasu, přesně ve 44. minutě ale už další rychlý výpad vyšel a domácí se dostali do dvougólového vedení. Z levé strany odcentroval domácí hráč, míč proletěl malým vápnem, kde naše nohu domácího útočníka Libora Cepky, který se nemýlil – 2:0. Tak skončil i první poločas.

Druhý poločas mnoho příležitostí nenabídl. Hosté se snažili kombinační hrou dostat do šancí, ale domácí hráči Března spolehlivě bránili. Několik brejků opět hasili obránci Benátek na poslední chvíli. Zápas tak skončil zaslouženým  vítězstvím domácích v poměru 2:0 a na druhém místě tabulky se tak usadil domácí tým Sokol Březno.

Další týden se pokusí navrátit vítěznou náladu hráči Benátek nad Jizerou v domácím zápase proti Struhám, které v tomto kole porazilo tápající tým Bezna.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „připravujeme..."

 

VÝSLEDKY 6. kola okresního přeboru :

  • Březno – SK Benátky "B" 2:0 (2:0)
  • Kr.Vrutice – Čejetice 3:2 (2:1)
  • Akuma MB – Krnsko 2:1 (1:1)
  • Zdětín – Kněžmost 3:2 (0:1)
  • Řepov – K.Hlavno 3:0 (:)
  • Struhy – Bezno 4:0 (1:0)
  • Klášter – Dobrovice "B" 0:5 (0:5)

Příští 7. kolo okresního přeboru v 16:00 hod., SOBOTA: Bezno – Zdětín (10:15), Krnsko – Klášter, K.Hlavno – Akuma, Čejetice – Březno, NEDĚLE: Benátky "B" – Struhy, Kněžmost – Řepov, Dobrovice "B" – Kr.Vrutice.