Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 3.kolo 10.09.2011

SK Benátky "B"   SK Akuma MB
1:1
( 0:0 )

Jíra – Feri, Kučera, Hejtmánek, MarešVaňousek, Jan Kraus, Novotný, Korejza – Davídek (78. M. Šukal), V. Šesták

Diváků: 70

 
góly: 57. Mareš – 87. Valenta z pen.
karta: 20. Mareš, 42. Vaňousek, 78. Novotný, 87. Jíra – Nový, Bernat, Dubský, Valenta
karta:
rozhodčí: Flanderka – Janda, Stejskal
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva přišla o body tři minuty před koncem zápasu !

Po minulé vysoké výhře hráči benáteckého B týmu chtěli podobně uspět i v zápase s Akumou Mladá Boleslav, do kterého nastoupili v nových oranžových dresech. Do sestavy se vrátil Hejtmánek, v útoku naopak chyběl Šimek. Oba týmy měli v tabulce 6 bodů. Nakonec utkání skončilo remízou 1:1, když hosté vyrovnali tři minuty před koncem z pokutového kopu.

Utkání začalo minutou ticha za tragicky zesnulé hokejisty. V minutách následujících chtěli hráči Benátek co nejdříve skórovat, ale nedařilo se. O sobě dal vědět Novotný, který se proháčkoval až do blízkosti brankáře hostů, ale branka z toho nebyla. Další příležitosti přišly především ze standardních situací. Nejblíže byl po centru Novotného Hejtmánek, ale o malý kousek minul hlavou míč, který by jistě skončil v brance. Hosté hrozili pouze z občasných akcí. Pokus Dubského slabší nohou šel vedle branky. Velmi povedenou střelou z 35 metrů se prezentoval Feri, ale míč přelétl břevno jen těsně. Do vedení mohli jít hosté, když do úniku se dostal jeden z forvardů. Po problémech, kdy se mu zapletl míč pod nohy, sám nezakončil a přihrál před opuštěnou branku Kohnhäuserovi, ale ten nepochopitelně zaváhal a míč mu odebral Kučera. První poločas tak skončil bez branek.

Do druhé půle nastoupil hostující celek jako vyměněný. Velmi aktivní hrou dělal domácím problémy. Z počátku se ale dařilo hráčům benátecké rezervy odolávat a dostat se k několika slibným příležitostem. Jedna pak byla proměněna ve vedoucí gól. U rohového praporku hezky zakombinoval Vaňousek s Davídkem, jehož nádherný centr na zadní tyč hlavičkoval David Mareš razantně a hlavně přesně – 1:0. Akuma zvýšila otáčky a snažila se vyrovnat. Po chybě Feriho šel sám na brankáře Dubský, ale Jíra ho skvěle vychytal. Domácí už vyráželi ke sporadickým útočným akcím, které ale vážnější šanci nepřinesly. Snaha hostům nakonec branku přinesla. V 87. minutě se do okýnka v obraně vydal jeden z hostujících hráčů, kterého ve vápně fauloval brankář Jíra a byl nařízen pokutový kop, který hosté s velkou dávkou štěstí proměnili Valentou1:1. Poslední šanci utkání měli domácí, ale po velmi dobře zahraném rohovém kopu Novotného na zadní tyč se do zakončení nikdo nedostal. Utkání tak skončilo 1:1. Nutno dodat, že utkání bylo až nezvykle často přerušováno rozhodčím Flanderkou, který několikrát nenechal domácím výhodu a také trpěla hlavně plynulost hry.

Další kolo sehraje tým Benátek nad Jizerou „B“ s týmem Kláštera Hradiště nad Jizerou na hřišti soupeře. Protivník v tomto kole prohrál v Bezně 2:1 a na kontě má 4 body, když porazil pouze Zdětín.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

FOTO ze zápasu ZDE!

VIDEO ze zápasu ZDE! 


Trenér Benátek "B" Aleš KUBÍK: „Do utkání jsme vstoupili hodně nervózně a tak probíhalo celé utkání. První poločas jsme však měli herní převahu, ale vázla finální přihrávka a málo jsme se tlačili do zakončení. Nejnebezpečnější střelu v prvním poločase měl Feri a této střele scházelo pár centimetrů a byla by to výstavní branka. Průběh utkání také hrubě ovlivnil nepřesnými výroky na obě strany hlavní rozhodčí Flanderky. To vyústilo v několik nevybíravých zákroků. Dokonce jsme taky běželi sami na bránu a rozhodčí písknul do píšťalky a mi přišli za stavu 0:0 o jistou gólovou příležitost. Po konečně dobré kombinaci Vaňouska s Davídkem posledně zmiňovaný poslal nadýchaný centr na zadní tyč, kde si naběhl obávaný střelec hlavou David Mareš a nekompromisně zavěsil do protipohybu  hostujícího brankáře. Hráči Akumy se snažili vyrovnat, byli agresivní v osobních soubojích a snažili se využít našich chyb v rozehrávce.To se jim povedlo bohužel v čase nejmíň vhodném pro nás. V 87. minutě pronikl hráč Akumy do vápna náš brankář se snažil hráči čistě odebrat balón, ale nakonec z toho byla penalta. Brankář Jíra měl velkou smůlu, míč zasáhl, ale přesto skončil v síti. Hráči chtěli vyhrát  pokoušeli zvýšit obrátky, ale bohužel bylo však už pozdě. Na závěr bych chtěl vyzdvihnout výkon našeho mladého brankáře Lukáše Jíru, který sice udělal penaltu, avšak v průběhu utkání polapil dvě stoprocentní šance a při jeho mladém věku (18 let) podal solidní výkon."

 

VÝSLEDKY 3. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – SK Akuma 1:1 (0:0)
  • Kněžmost – Kr.Vrutice 2:2 (1:0) článek
  • Dobrovice "B" – Krnsko 3:1 (0:0)
  • Struhy – Řepov 2:0 (1:0)
  • Bezno – Klášter 2:1 (1:0)
  • Čejetice – K.Hlavno 1:3 (0:3)
  • Zdětín – Březno 1:2 (0:1)

Příští 4. kolo okresního přeboru v 16:30 hod., SOBOTA: Klášter – Benátky "B", Řepov – Krnsko, Akuma – Čejetice, Březno – Kněžmost, K.Hlavno – Dobrovice "B", Struhy – Zdětín, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Bezno.

Fotogalerie