Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 25.kolo 17.05.2008

Sokol Teplýšovice   SK Benátky
3:3
( 2:0 )

Fillip – Bartoš, Ottl, Škvor, Šauer – Mrha (70´Mládek), Bálek, Nerad, Starosta – Vaňous (66´Orsák), Podhorský (76´Koblasa)

Diváků: 70

Řezáč - Pospíšil, Hrouda, Lacina (46´Šesták), Šukal - Novtoný, Karásek, Bohdan, Korejza - Duchoslav, Došlý

 
góly: 20´Ottl (pk), 41´Bálek, 84´Orsák - 70´Došlý, 86´Šesták, 89´Karásek
karta: Ottl, Škvor - Řezáč
karta: 30´Nerad - 30´Pospíšil
rozhodčí: Nepovím - Suchý, Šafránek
  Střely na branku: 5:5
Střely mimo: 5:6
Rohové kopy: 5:8
Ofsajdy: 3:4
Fauly: 21:15
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Benátky vydolovaly alespoň bod.

V dalším kole 1.A třídy zajížděli benátečtí opět na hřiště soupeře a to přesně do Teplýšovic, které čeká rozhodně nezávidihodná práce čím jsou záchranářské starosti a tak i proto Benátky tušily, že je v dnešním utkání  nečeká rozhodně nic příjemného. V začátku zápasu se hrál fotbal nevalné úrovně z obou stran, ale i přesto si soupeři dokázali vytvořit šance. Teplýšovice kopali v úvodních minutách sérii rohových kopů ze kterých však nic nebezpečného nevzešlo. Na druhé straně v 8. minutě oplácel střelou ze slibné pozice Duchoslav po nahrávce Bohdana jenže trefil pouze domácího gólmana. V téže minutě také vyslali nebezpečnou střelu Teplýšovice, ale brankář Řezáč kryl. Ve 12. minutě po rohovém kopu Novotného netrefil branku z dobré pozice Bohdan. Poté v rozmezí pěti minut byl především v akci Duchoslav, neboť se dvakrát po sobě dostal do zakončení, ale ani jedna jeho  střela nenašla cíl i když zejména druhé zakončení volalo po brance. Ve 20. minutě po přízemním centru do našeho pokutové území zaváhal s odkopem bek Šukal z čehož těžil domácí útočník, ale Řezáč jeho zakončení vystihl a vyrazil zpět k Šukalovi, který již odkopával do bezpečí. Bohužel v ten moment se ozvala píšťalka hlavního sudího Nepovíma a jasně dal benáteckým najevo, že se bude zahrávat pokutový kop za faul Šukala i když v ten moment stál Martin v patřičné vzdálenosti od „faulovaného“ útočníka. Domácí šli tak do vedení – 1:0. Ve 30. minutě přišlo další vzrušení. Domácí právě začali rozjíždět útočnou akci při které Pospíšil rukou lehce přidržel domácího borce a pokračoval dále ve hře. Domácí hráč  ale Pospíšila doběhl a zezadu podkopl na což začala podrážděně reagovat naše střídačka. Po domluvě s pomezním rozhodčím  ukázal hlavní sudí na obě strany po jedné červené kartě ! Ve 40. minutě se na hranici šestnáctky uvolnil Došlý posléze nalil Bohdanovi bohužel jeho prudká střela minula pravou tyč domácí branky pouze o milimetry. O pouhou minutu později se do domácího vápna dostával Hrouda a při nahrávce ho stáhnul k zemi domácí obránce a při pádu na zem nezaviněně shodil Hrouda teplýšovického hráče což rozhodčí posoudil jako faul právě Hroudy. Po rychlém nakopnutí balónu dopředu stíhal Lacina domácího útočníka ten však nic neuspěchal a předložil nahrávku na svého spoluhráče a v tu chvíli byl Řezáč bezmocný – 2:0. Za tohoto stavu se odcházelo i do kabin a nutno říci, že benátečtí hráči byli notně podrážděni.

Druhý poločas Benátky přeskupili řady a do hry přišel i další útočník Šesták. Teplýšovice hned od začátku druhé půle doslova zalezly na svojí půlku a hodlaly tak ubránit dvougólový náskok a pouze odkopávaly balóny do bezpečí. Možnost vstřelit kontaktní branku měl Došlý, ale jeho střelu z otočky, která si hledala cestu do šibenice vyrazil bravurně domácí brankář. V 70. minutě jsme se konečně mohli radovat.  Po centru Duchoslava do vápna se hlavou prosadil Došlý – 2:1. Domácí i nadále bránili a na naší polovinu se dostávali pouze sporadicky. V 76. minutě mohlo být dokonce srovnáno. Opět centr do pokutového území tentokrát našel Bohdana, který hned přiťukl na volného Hroudu ten ale ztroskotal na domácím brankáři. Benátky se v následujících minutách začaly čím dál více dostávat do šancí, ale domácí mnohokrát ze zapeklité situace vysvobodili rozhodčí v podobě ofsidu či faulu. V 84. minutě se po delší době na naší polovinu opět dostali domácí a hned dokázali vstřelit branku. Dlouhý balón na zadní tyč vrátil zpět hlavičkou před bránu teplýšovický hráč tak dobře, že jeho spoluhráč taktéž hlavičkou zvýšil opět na rozdíl dvou branek – 3:1. Prakticky po rozehrávce uvolnil Karásek Šestáka do sóla a ten si poradil na výbornou – 3:2. Dost nervózně hrající domácí tak začali ještě více kupit chyby a tak minutu před koncem normální hrací doby přišla vyrovnávající branka. Ve vápně domácích se ocitl Hrouda a svým centrem našel volného Karáska na vzdálenější tyči – 3:3. V následném nastavení Benátky již vstřelit branku nedokázaly a tak zápas skončil dělbou bodů což rozhodně nebylo po vůli domácím funkcionářům kterým vzplály emoce.

Trenér Teplýšovic Ivan SUCHOMEL:Ztratili jsme vyhraný zápas. Bylo to utkání dvou různých poločasů. V prvním jsme byli lepší a nebepečnější my, ve druhém převzal iniciativu soupeř. Nicméně i nám se naskytly brejkové situace, které jsme nedokázali dotáhnout do konce. Po snížení soupeře na 2:1 bylo jasné, že bude zápas dramatický až do konce. Když jsme dali v 82. minutě třetí gól, myslel jsem si, že je rozhodnuto. Bohužel nás do kolen srazil hloupý a nesmyslný gól, který vrátil Benátky do hry. Ty vsadily všechno na jednu kartu, hrály dlouhé nakopávané balóny a v 90. minutě jsme dostali hlavou vyrovnávající branku. Je to škoda, zejména v prvním poločase jsme podali jeden z našich lepších výkonů. Druhá půle již nebyla taková, přesto tam byla u kluků chuť se o body porvat a je škoda, že jsme nadějný výsledek nedotáhli ke třem bodům,“ zhodnotil zápas smutný kouč Teplýšovic Ivan Suchomel. 

Článek z novin (Benešovský deník)

Článek z novin (Boleslavský deník)

VÝSLEDKY 25. kola :

  • Sokol Teplýšovice – SK Benátky 3:3 (2:0)
  • SK Sokoleč – SK Sparta ČKD Kutná Hora 1:1 (0:1)
  • Sokol Kosořice – FC Zenit Čáslav "B" 1:3 (0:2)
  • FC Graffin Vlašim "B" – SK Mn.Hradiště 0:3 (0:0)
  • SK Slavia Jesenice – TJ Bohemia Poděbrady 0:2 (0:0)
  • FC Kouřim – FK Brandýs n/L. 3:1 (2:0)
  • SK Bakov n/Jiz. – FK Uhlířské Janovice 3:0 (1:0)
  • SK Chocerady – TJF Čechice Čejetice 2:1 (1:0)

Příští 26. kolo: SOBOTA: Brandýs n/L. – Bakov n/J., Uhl.Janovice – Sokleč, Poděbrady – Chocerady, Čejetice – Sokol Teplýšovice, Čáslav “B“ – Vlašim “B“, NEDĚLE: SK Benátky – Sokol Kosořice, Mn.Hradiště – Kouřim, K.Hora – Sl.Jesenice.

Všechno foto ze zápasu – fotil Tomáš Pulda ml. – Foto 

Fotogalerie