Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 17.kolo 15.04.2012

SK Benátky "B"   SK Klášter
0:1
( 0:1 )

Kubát – Feri (50. Tott), Chupík (55. Hrdlička), Hejtmánek, Šukal M. – Došlý, Smetana, Kraus Jakub, Kraus Jan, Čadil – Bambuch (60. Valdman)

Diváků: 20

 
góly: Pilz
karta: 35. Smetana
karta:
rozhodčí: Švarc – Roth, Mucek
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Ondřej Čadil
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva prohrála doma i druhé jarní utkání, nestačila na Klášter !

K druhému jarnímu utkání na domácím hřišti nastoupila rezerva Benátek proti týmu Kláštera, kde na podzim vysoko zvítězila, tudíž se očekávalo, že i tentokráte splní rezerva roli favorita, zvláště, když v předchozích dvou utkáních vyšla bodově naprázdno a chtěla už tak ve druhém jarním domácím utkání určitě získat všechny tři body. Na tohoto utkání nemohli trenéři Hejtmánek a Došlý počítat s brankářem Lukášem Jírou, obráncem Martinem Langšádlem, dorostencem Michalem Svačinou a útočníkem Vojtěchem Šestákem, kteří odcestovali z "A" mužstvem do Kutné Hory. Dále chyběl vykartovaný Petr Šukal a zraněný dorostenec Antonín Fingerhut. Naopak pro stop za čtyři žluté karty si mohl jít zahrát z prvního mužstva záložník Stanislav Smetana. Nakonec však Benátečtí prohráli třetí utkání v řadě a všechny body tak odvezli hosté z Kláštera.

Utkání začalo v oboustranně opatrném tempu a hra na promoklém terénu se většinou omezila na souboje ve středu hřiště. Naprostá většina náznaků útočných aktivit končila nesouhrou a často nepřesnými přihrávkami. Domácí se snažili o útočný fotbal a hosté zkušeně kontrovali v protiútocích. První a vlastně jedinou branku utkání vstřelil Klášter ve 20. minutě po nenápadné akci, kdy zdánlivě neškodné autové vhazování dokázal útočník protlačit až k přihrávce do vápna na nepokrytého hráče Karla Pilze, který nedal brankářskému debutantovi Jiřímu Kubátovi šanci – 0:1. Od té chvíle se domácí chopili aktivity a snažili se vstřelit kontaktní branku ještě do poločasu. Bohužel dobré šance nevedly ke kýženému gólu.

Druhý poločas začal pro hráče Benátek smolně a postupně se během pár minut zranili dva obránci Feri a Chupík. Nahradili je zadáci dorostu Tott a Hrdlička, došlo tak k zajímavé rošádě Martinů, kterých má ostatně „B“ tým v zásobě širšího kádru hned několik. Prakticky celý druhý poločas se domácí snažili o aktivní útočnou hru a prolomení valu hostí, kteří se jen sporadicky vydávali do brejků. I přes dobré šance se nakonec nepodařilo prostřelit velmi dobře chytajícího brankáře Kláštera, který byl bohužel pro domácí nepřekonatelnou překážkou. Zejména za druhý poločas a v něm předvedenou kombinační hru by si benátečtí vyrovnání zasloužili, bohužel štěstí se k nim nepřiklonilo.

K dalšímu utkání zajíždí Benátecká rezerva v neděli na hřiště Kropáčovy Vrutice, která tak trochu překvapivě prohrála na hřišti Bezna vysoko 4:1. V podzimním zápase porazily Benátky na svém hřišti Kr.Vrutici 2:1.

Krátké články z Boleslavského deníku k zápasům naleznete ZDE!

VÝSLEDKY 17. kola okresního přeboru :

  • SK Benátky "B" – Klášter 0:1 (0:1)
  • Dobrovice "B" – K.Hlavno 3:2 (0:1)
  • Kněžmost – Březno 3:0 (1:0)
  • Bezno – Kr.Vrutice 4:1 (3:0)
  • Krnsko – Řepov 2:1 (1:0)
  • Zdětín – Struhy 2:0 (0:0) 
  • Čejetice – Akuma 1:1 (0:0)

Příští 18. kolo okresního přeboru v 17:00 hod., SOBOTA: Akuma – Dobrovice "B", Řepov – Zdětín, Březno – Bezno, Klášter – Čejetice, K.Hlavno – Krnsko, Struhy – Kněžmost, NEDĚLE: Kr.Vrutice – Benátky "B".