Tabulka "A" muži

Tabulka "B" muži

Naši hráči

Další kolo

Mužstvo A

23. kolo ČFL:
FK Viktoria Žižkov – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Mužstvo B

15. kolo OP:
SK Benátky – SK Bělá p/Bez.
neděle 3.4. od 15:00 hod.

Mládež

Dorost – 19. kolo:
SK Benátky – Luštěnice
sobota 2.4. od 10:00 hod.

St.žáci – 13. kolo:

Pšovka Mělník – SK Benátky
neděle 3.4. od 10:15 hod.

Ml.žáci 7+1 – 9. kolo:

Kosmonosy – SK Benátky
neděle 3.4. od 8:30 hod.

St.přípravka 2005-2006

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE a ZDE!

Ml.přípravka 2007-2008

probíhá zimní příprava
Výsledky ZDE

Záznam zápasu - 8.kolo 11.10.2008

ZD Kostelní Hlavno   SK Benátky "B"
3:3
( 1:1 )
Diváků: 50

Majzlan – Šukal P., Hejtmánek, Chupík, Chlumák – Feri, Svoboda, Sabol, Korejza T. – Buryán, Novák

 
góly: 36. Toman, 47. Tudoši, 80. M.Němeček – 19. a 86. Novák, 82. Sabol
karta: Kříž, Baško – Šukal P., Hejtmánek, Korejza T.
karta:
rozhodčí: Tvaroh
  Střely na branku:
Střely mimo:
Rohové kopy:
Ofsajdy:
Fauly:
Hráč utkání:
Hráč utkání:

Průběh zápasu

Rezerva odehrála zápas plný zvratů !

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zavítali do nedalekého Kostelního Hlavna. Zápas to byl nadmíru důležitý, neboť soupeř před tímto zápasem měl v tabulce okresního přeboru 5 bodů. To znamená stejně jako naše mužstvo. Ale pojďme k průběhu zápasu.

Ihned po úvodním hvizdu jsme byli daleko leším celkem a soupeř si s námi nevěděl rady. Ve 2. min. spálil 100% šanci David Novák, když po samostatném úniku přešel i přes brankáře hostí, ale netrefil prázdnou bránu. Poté měl v 6. min. velkou šanci Martin Sabol, bohužel však netrefil dobře míč svojí levačkou z 12 metrů po přiťuknutí výborně hrajícího Nováka. V 8. min. jsme zahrávali rohový kop, míč se po několika odrazech dostal k hranici velkého vápna, kde se ho zmocnil Joska Hejtmánek a pěknou sřelou levačkou ho poslal jen kousek od branky soupeře. V 11. min. pak velmi pěknou kolmicí vyslal Honza Svoboda do samostatného úniku Sabola, ten však byl v pokutovém území sražen obráncem hostí, ale rozhodčí jasný pokutový kop neodpískal.  Kdyby jsme po 20. min. zápasu vedli minimálně 3:0, nemohl by se nikdo divit. Bohužel však jsme naše tutovky z této části utkání nevyužili, což byla obrovská škoda. První zásah do černého přišel z naší strany v 19. min., kdy Martin Feri poslal nadýchaný centr z pravé strany do vápna a David Novák se již nemýlil a hlavou otevřel skóre zápasu  0:1. Po vstřelené brance jsme byli dále lepším celkem, ale hra se začala poněkud kouskovat a to i po několika nepřesných výrocích hlavního rozhodčího. Soupeř se k ničemu vážnějšímu nedostal, až v 36. min. a hned z toho byla zbytečná branka v naší síti. Zahrával jsme totiž rohový kop, ale soupeř se zmocnil míče, který ihned nakopl na naší polovinu na jejich útočníka. K tomu včas přistoupil Martin Chupík, ale u pomezní čáry nezahrál důrazně a soupeř se řítil sám na naší bránu. Ještě se k němu stačil vrátit Svoboda, ale kličkou do středu hřiště odzbrojil útočník soupeře i jeho, a střelou na první tyč z nějakých 12-ti metrů, kterou si určitě náš golman Majzlan za rámeček nedá, srovnal na  1:1. I tato branka nás však nepoložila a hned ve 39. min. jsme mohli opět vést my. Z rychlého protiútoku naservíroval tutovku Buryán Sabolovi, ten však pravačkou pouze nastřelil brankáře hostí. 

Druhou půli utkání jsme nezačali vůbec dobře. Hned ve 47. min. si nepokryl svého hráče Petr Šukal a následně ho ještě fauloval v pokutovém území. Rouhodčí správně nařídil pokutový kop, který domácí proměnili 2:1. Tato branka nás naprosto zpražila, naopak soupeři narostla křídla a cca 15 min. po této brance byli hlavenští lepším týmem. Po té se obraz hry vyronal, ale bez vytvoření vyložených šancích na obou stranách. Další studená sprcha pro naše mužstvo přišla v 80. min., kdy po chybné rozehrávce Šukala a následném faulu zahrávali domácí centrovaný přímý kop z nějakých 35-ti metrů. Tento centr však vypadl z náruče našemu brankáři Majzlanovi a soupeř jeho zaváhání využil a dorazil míč do prázdné brány  3:1. V tuto chvíli by si na naše borce nevsadil nikldo z diváků ani korunu. Tato třetí branka soupeře však naše mužstvo do kolen nepoložila, ba naopak. Začali jsme předvádět fotbal jako v první půli a po vykombinování míče Buryána s Ferim přišla nahrávka na střed velkého vápna, kde se Martin Sabol krásnou dělovkou nemýlil a opět nás v 82. min. vrátil do zápasu  3:2. Najednou nás bylo zase celé hřiště a soupeř nevěděl co má hrát. Vyrovnání vyselo ve vzduchu a nakonec jsme se ho i dočkali. V 86. min. zahrával Sabol rohový kop, který posadil na hlavu Davida Nováka, ale ten ač tísněn, tak šanci proměnil a vyrovnal stav utkání na  3:3. Za minutu jsme mohli zápas úplně otočit. Novák se ve sprinteském souboji dostal před beka domácích a předložil míč do prava na Feriho, který v tísni a ve skluzu nastřelil pouze brankáře hostí. Po této akci jsme zahrávali rohový kop z kterého sice již žádná šance nebyla. Rozhodčí ihned po té utkání nepochopitelně ukončil i když běžela teprve 88 minuta!

VÝSLEDKY 8. kola :

  • K.Hlavno – SK Benátky "B" 3:3 (1:1)
  • Kněžmost – Akuma 0:2 (0:1)
  • Doubrava – Bělá p.Bez. 2:3 (1:1)
  • DBSK "B" – Struhy 0:4
  • Pěčice – Krnsko 3:0 (0:0)
  • Klášter – Předměřice 1:0 (1:0) 
  • Řepov – Horky n/Jiz. 3:2 (1:2)

Příští 9. kolo okresního přeboru v 15:30 hod., SOBOTA: Struhy – Kněžmost, Krnsko – K.Hlavno, Horky n/Jiz. – DBSK "B", Akuma – Doubrava, NEDĚLE: SK Benátky "B" Klášter, Předměřice – Řepov, Bělá p.Bez. – Pěčice.

Fotogalerie